odystam Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, Thulogur είπε Χαρίζεται: πιστόλι θερμού αέρα ---> https://www.e-shop.gr/pistoli-thermoy-aera-reymatos-einhell-bavaria-bha-1500-watt-4520180-p-TLS.050813 κρατημένο για το μέλος fmarkos Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ εντος ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι στο παρελθόν. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι και γω σε περίπτωση που δε δοθεί στο προηγούμενο μελος
Mr^Robot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Thulogur είπε Χαρίζεται: πιστόλι θερμού αέρα ---> https://www.e-shop.gr/pistoli-thermoy-aera-reymatos-einhell-bavaria-bha-1500-watt-4520180-p-TLS.050813 κρατημένο για το μέλος fmarkos Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ εντος ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι στο παρελθόν. Ευχαριστώ Στην σειρά και εγω για το πιστόλι.
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Οποιος παρει το πιστολι μην δω αγγελια του "Πουλαω laptop πουλαω καρτα γραφικων" 1
tigergreg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Κι εγω ενδιαφερομαι για το μπιστολι..... ...και μερικες σφαιρες παρακαλω! Θα με υποχρεωσετε.....
tigergreg Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης..... 1.VIDEO PLAYER-RECORDER PHILIPS VR-700 4HEAD ME T/X χωρις καλωδιο τροφοδοσιας. Πιθανοτατα να θελει σερβις/ιμαντες γιατι ειναι 10 χρονια σε αχρησια. 2.DVD PLAYER SONY DVP-NS310 χωρις Τ/Χ. Πιθανον να θελει σερβις/ιμαντες γιατι ειναι 10 χρονια σε αχρησια. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από tigergreg
Kostas.karras Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στις 30/3/2018 στις 6:01 ΜΜ, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης 4 πληκτρολογια χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση.... 1.MICROSOFT NATURAL KEYBOARD ELITE PS2 κιτρινισμενο απο την πολυκαιρια. Στο διαδικτυο ειδα τρελλες τιμες αγνωστο γιατι και φυσικα δεν ενδιαφερομαι. 2.MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A PS2 3.ELEMENT KB-100 UMS USB το ποντικι εχει χαθει. 4.ROCCAT ARVO COMPACT GAMING KEYBOARD USB Ειναι ολα με αγγλοελληνικους χαρακτηρες. Εχουν πολυ μπιχλα και θελουν καλο καθαρισμα. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει αυτος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΥΛΑ...... Ευχαριστώ πολύ τον φίλο tigergreg,παρελαβα! Καλό πασχα φίλε. 1
tigergreg Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Ευχαριστώ πολύ τον φίλο tigergreg,παρελαβα! Καλό πασχα φίλε. Επισης καλο πασχα. Νασαι καλα.
tigergreg Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνεχιζω..... 1.ΜΕΛΑΝΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ EPSON.....EPSON COLOR INK S020193 2.ΔΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Α)ΤURBO X WIRELESS LASER MOUSE. ΚΑΙ Β)PRITECH WIRELESS MOUSE RED χωρις καπακι μπαταριων απο κατω.. 3.ΗΧΕΙΑ Η/Υ ALTEC LANSING VS2621 χωρις το γουφερ. Αν θελει καποιος να κανει πατεντα μονον. Για τα παραπανω δεν γνωριζω λειτουργικοτητες κλπ Αν δεν ζητηθουν εως την μεγαλη τριτη πανε ανακυκλωση. Παραλαβη εντος 48ωρου μονον στην εδρα μου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΓΡΑΦΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..... ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΜΑΥΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ....... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από tigergreg 1
jimmysss! Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Συνεχιζω..... 1.ΜΕΛΑΝΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ EPSON.....EPSON COLOR INK S020193 2.ΔΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Α)ΤURBO X WIRELESS LASER MOUSE. ΚΑΙ Β)PRITECH WIRELESS MOUSE RED χωρις καπακι μπαταριων απο κατω.. 3.ΗΧΕΙΑ Η/Υ ALTEC LANSING VS2621 χωρις το γουφερ. Αν θελει καποιος να κανει πατεντα μονον. Για τα παραπανω δεν γνωριζω λειτουργικοτητες κλπ Αν δεν ζητηθουν εως την μεγαλη τριτη πανε ανακυκλωση. Παραλαβη εντος 48ωρου μονον στην εδρα μου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Eνδιαφερομαι για το ποντικι και τα ηχεια, αν ειμαστε κοντα
tigergreg Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Eνδιαφερομαι για το ποντικι και τα ηχεια, αν ειμαστε κοντα ΠΟΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ? Ειμαι πισω απο το εφετειο αθηνας.
Kostas.karras Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Συνεχιζω..... 1.ΜΕΛΑΝΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ EPSON.....EPSON COLOR INK S020193 2.ΔΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Α)ΤURBO X WIRELESS LASER MOUSE. ΚΑΙ Β)PRITECH WIRELESS MOUSE RED χωρις καπακι μπαταριων απο κατω.. 3.ΗΧΕΙΑ Η/Υ ALTEC LANSING VS2621 χωρις το γουφερ. Αν θελει καποιος να κανει πατεντα μονον. Για τα παραπανω δεν γνωριζω λειτουργικοτητες κλπ Αν δεν ζητηθουν εως την μεγαλη τριτη πανε ανακυκλωση. Παραλαβη εντος 48ωρου μονον στην εδρα μου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα με ενδιεφερε και εμενα τα ποντικια και τα ηχεια. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Kostas.karras
jimmysss! Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tigergreg είπε ΠΟΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ? Ειμαι πισω απο το εφετειο αθηνας. Turbo-X Σου στελνω πμ
georgios65 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης..... 1.VIDEO PLAYER-RECORDER PHILIPS VR-700 4HEAD ME T/X χωρις καλωδιο τροφοδοσιας. Πιθανοτατα να θελει σερβις/ιμαντες γιατι ειναι 10 χρονια σε αχρησια. 2.DVD PLAYER SONY DVP-NS310 χωρις Τ/Χ. Πιθανον να θελει σερβις/ιμαντες γιατι ειναι 10 χρονια σε αχρησια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό video καί τό dvd. Εὐχαριστῶ.
paylidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης..... 1.VIDEO PLAYER-RECORDER PHILIPS VR-700 4HEAD ME T/X χωρις καλωδιο τροφοδοσιας. Πιθανοτατα να θελει σερβις/ιμαντες γιατι ειναι 10 χρονια σε αχρησια. 2.DVD PLAYER SONY DVP-NS310 χωρις Τ/Χ. Πιθανον να θελει σερβις/ιμαντες γιατι ειναι 10 χρονια σε αχρησια. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. με ενδιαφερει και εμενα το βιντεο αν δεν κατσει με τον κ. Γιωργο ανωθεν
Kostas.karras Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Χαρίζονται GPS Mls destinator talk & drive 43-a (έχει αλιωθει λίγο η εξωτερική του εμφανιση) garmin nuvi 40 κρατημενο garmin nuvi 200 Θέλουν ενημέρωση χαρτων. Δεν διαθέτουν φορτιστη. Όχι ολα σε έναν.. Παραλαβή κοντά στα Άνω Πατήσια. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις