dklovedoctor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 12/3/2018 στις 8:57 ΜΜ, Thulogur είπε χαρίζονται: τροφοδοτικο για ps3 fat aps-227 puzzle, 500 κομματιων "L'Antico Sigillo" μαρκας clementoni Προς το παρόν κρατημένο για τον dklovedoctor O ενδιαφερόμενος στέλνει προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και το παραλαμβάνει απο την περιοχή καραβελ ή ζωγράφου. Ευχαριστώ Παρέλαβα το puzzle Ευχαριστώ
tigergreg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζεται ενισχυτης κεραιας για κεντρικη κεραια πολυκατοικιας MATEL CENTRAL AMPLIFIER CA 422-2UR. https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=38539 Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. Η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από tigergreg 1
GeoA1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται ενισχυτης κεραιας για κεντρικη κεραια πολυκατοικιας MATEL CENTRAL AMPLIFIER CA 422-2UR. https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=38539 Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. Η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη. ενδιαφέρομαι στέλνω π.μ.
dukepapass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 6:35 ΜΜ, dukepapass είπε Χαριζονται τα παρακάτω αλλα μονο αθηνα για συνάντηση για όποιον ενδιαφέρεται. 1.Αλυσιδα ανδρική ασιμενια 2.Μονοπωλη καινούρια πληρης 3.CD μουσικο john coker Έφυγαν ολα στον LLLEFTERIS μετα την παραχωρηση των αλλων παιδιων
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, dukepapass είπε Έφυγαν ολα στον LLLEFTERIS μετα την παραχωρηση των αλλων παιδιων Ευχαριστω πολυ καλη Ανασταση να εχουμε. Αν θελει κανεις τον Cocker 2cd live περναει απο Περιστερι και το παιρνει.
tigergreg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Xαριζονται τα εξης 4 πληκτρολογια χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση.... 1.MICROSOFT NATURAL KEYBOARD ELITE PS2 κιτρινισμενο απο την πολυκαιρια. Στο διαδικτυο ειδα τρελλες τιμες αγνωστο γιατι και φυσικα δεν ενδιαφερομαι. 2.MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A PS2 3.ELEMENT KB-100 UMS USB το ποντικι εχει χαθει. 4.ROCCAT ARVO COMPACT GAMING KEYBOARD USB Ειναι ολα με αγγλοελληνικους χαρακτηρες. Εχουν πολυ μπιχλα και θελουν καλο καθαρισμα. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει αυτος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΥΛΑ...... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από tigergreg 1 1
tanasen01 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης 4 πληκτρολογια χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση.... 1.MICROSOFT NATURAL KEYBOARD ELITE PS2 κιτρινισμενο απο την πολυκαιρια. Στο διαδικτυο ειδα τρελλες τιμες αγνωστο γιατι και φυσικα δεν ενδιαφερομαι. 2.MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A PS2 3.ELEMENT KB-100 UMS USB το ποντικι εχει χαθει. 4.ROCCAT ARVO COMPACT GAMING KEYBOARD USB Ειναι ολα με αγγλοελληνικους χαρακτηρες. Εχουν πολυ μπιχλα και θελουν καλο καθαρισμα. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει αυτος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Στέλνω pm για το 2 και το 4
GeoA1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο tigergreg για τον ενισχυτή MATEL CENTRAL AMPLIFIER CA 422-2UR... Καλή Ανάσταση φίλε. 2
tigergreg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, GeoA1 είπε Καλή Ανάσταση φίλε. Επισης. 1
Kostas.karras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης 4 πληκτρολογια χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση.... 1.MICROSOFT NATURAL KEYBOARD ELITE PS2 κιτρινισμενο απο την πολυκαιρια. Στο διαδικτυο ειδα τρελλες τιμες αγνωστο γιατι και φυσικα δεν ενδιαφερομαι. 2.MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A PS2 3.ELEMENT KB-100 UMS USB το ποντικι εχει χαθει. 4.ROCCAT ARVO COMPACT GAMING KEYBOARD USB Ειναι ολα με αγγλοελληνικους χαρακτηρες. Εχουν πολυ μπιχλα και θελουν καλο καθαρισμα. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει αυτος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ενδιαφερομαι για τα πληκτρολογια.
georgios65 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης 4 πληκτρολογια χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση.... 1.MICROSOFT NATURAL KEYBOARD ELITE PS2 κιτρινισμενο απο την πολυκαιρια. Στο διαδικτυο ειδα τρελλες τιμες αγνωστο γιατι και φυσικα δεν ενδιαφερομαι. 2.MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A PS2 3.ELEMENT KB-100 UMS USB το ποντικι εχει χαθει. 4.ROCCAT ARVO COMPACT GAMING KEYBOARD USB Ειναι ολα με αγγλοελληνικους χαρακτηρες. Εχουν πολυ μπιχλα και θελουν καλο καθαρισμα. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει αυτος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά πληκτρολόγια. Εὐχαριστῶ.
tanasen01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης 4 πληκτρολογια χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση.... 1.MICROSOFT NATURAL KEYBOARD ELITE PS2 κιτρινισμενο απο την πολυκαιρια. Στο διαδικτυο ειδα τρελλες τιμες αγνωστο γιατι και φυσικα δεν ενδιαφερομαι. 2.MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A PS2 3.ELEMENT KB-100 UMS USB το ποντικι εχει χαθει. 4.ROCCAT ARVO COMPACT GAMING KEYBOARD USB Ειναι ολα με αγγλοελληνικους χαρακτηρες. Εχουν πολυ μπιχλα και θελουν καλο καθαρισμα. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει αυτος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ευχαριστώ πολύ τον tigergreg για τα 2 πληκτρολόγια. 1
Thulogur Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται: πιστόλι θερμού αέρα ---> https://www.e-shop.gr/pistoli-thermoy-aera-reymatos-einhell-bavaria-bha-1500-watt-4520180-p-TLS.050813 το εργαλειο δόθηκε τελικα στο μελος fmarkos Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ εντος ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι στο παρελθόν. Ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Thulogur 3
fmarkos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Thulogur είπε Χαρίζεται: πιστόλι θερμού αέρα ---> https://www.e-shop.gr/pistoli-thermoy-aera-reymatos-einhell-bavaria-bha-1500-watt-4520180-p-TLS.050813 Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ εντος ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι στο παρελθόν. Ευχαριστώ Το θέλω, ευχαριστώ
Fabricated Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Σε μισή ώρα λήγει κωδικός για μικελ. Άμα λάχει και είναι κανείς τώρα έξω ας μου στείλει να του τον δώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις