Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαριζεται το παρακατω πλυντηριο πιατων Pitsos . Ειναι 4 ετων σε αριστη εξωτερικη εμφανιση.Ειναι κανονικου μεγεθους και οχι στενο.

Κανει κατι προβληματακια (καθυστερει το προγραμμα και δεν καθαριζει πολυ καλα τα πιατα). Η εμπειρια μου εδειξε οτι αν καποιος δεν μπορει να το φτιαξει μονος του οικονομικα δεν αξιζει το service.

Παρηγγειλα λοιπον καινουργιο.

Θα ειναι διαθεσιμο απο αυριο 21/4 το απογευμα.

Χρειαζοντε δυο ατομα για την μεταφορα γιατι δεν μπορω να βοηθησω. Παραλαβη αν υπαρχει ενδιαφερον απο Λυκοβρυση Αττικης.Αν δεν δοθει μεχρι Τριτη παει για το πεζοδρομιο που θα γινει αναρπαστο σε χρονο αστραπη !!

Αν καποιος το θελει πρωτα ποστ εδω και μετα με pm για συνενοηση.

yagxyoy9j7y1pqxgrgml_thumb.jpg

Δημοσ.

γιαννη sorry για το offtopic alla πραγματι μια φορα ειχα αφησει κατι πραγματα διπλα στον καδο και μεσα σε 3 λεπτα εκαναν φτερα:P

Δημοσ.
γιαννη sorry για το offtopic alla πραγματι μια φορα ειχα αφησει κατι πραγματα διπλα στον καδο και μεσα σε 3 λεπτα εκαναν φτερα:P

Ετσι γινεται φιλε μου.Μου εχει συμβει αρκετες φορες.

Δημοσ.

Δύο κάρτες demo της safeclick η κάθε μια διάρκειας 5ωρών (ή 10 ημερών) για PSTN, ISDN ή ADSL.

Οι δύο πρώτοι που θα ποστάρουν θα πάρει ο κάθενας τους τα username και password.

Δημοσ.

Κατά το συμάζεμα βρήκα δύο επεξεργαστές Socket 7. Ένα AMD K6-2 στα 450 MHz κι ένα Cyrix 6x86L-PR200+GP στα 150 MHz.

Στο AMD είχα ΧΡ και πήγαινε οκ, οπότε ίσως είναι καλό για download box. Δεν βρήκα ποτέ νέα μητρική να το κάνω :(

Δημοσ.

Συμπολίτη αν δεν τους θέλει κανείς για χρήση τους θέλω εγώ. Τους μαζεύω.

Όχι τζάμπα όμως... κερνάω καφέ !

Δημοσ.
Συμπολίτη αν δεν τους θέλει κανείς για χρήση τους θέλω εγώ. Τους μαζεύω.

Όχι τζάμπα όμως... κερνάω καφέ !

Μια προσφορά που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί κανείς! :-D

Φυσικά, αν δεν τους θέλει κάποιος για αναβαθμισούλα(;) σου τους δίνω μετά τις γιορτές που επιστρέφω. Αν θες έχω και την μητρική του Cyrix. Το τροφοδοτικό είναι που πρέπει να ψόφησε, αφού έκλεισε κανονικά και δεν ξανάναψε το pc.

Δημοσ.
Μια προσφορά που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί κανείς! :-D

Φυσικά, αν δεν τους θέλει κάποιος για αναβαθμισούλα(;) σου τους δίνω μετά τις γιορτές που επιστρέφω. Αν θες έχω και την μητρική του Cyrix. Το τροφοδοτικό είναι που πρέπει να ψόφησε, αφού έκλεισε κανονικά και δεν ξανάναψε το pc.

Όχι για την συλλογή μου τους θέλω. Για αυτό είπα αν δεν τους θέλει κάποιος άλλος για χρήση.

Όταν γυρίσεις και αν δεν τα θέλει κανένας ... στείλε ένα pm.

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.
"GeorgeMan" και "pixies451" έχετε ο καθένας από ένα μήνυμα με τα στοιχεία.

Να ευχαριστησω θερμα το φιλο idet2!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...