Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Γιωργο αν σου κανει ενας 478 3.2 μαζι με ψυκτρα και μια ddr 400 1gb ελα Περιστερι να τα παρεις.

Γιωργος η κανω λαθος;

Έχω έναν 775 θα τον δοκιμάσω ότι δουλεύει το Πάσχα κ βλέπουμε. Βρέθηκαν και κάποιοι άλλοι από αλλά παιδιά εδώ θα οργανωθούμε να βγάλουμε κάτι για το παιδακι

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έχω έναν 775 θα τον δοκιμάσω ότι δουλεύει το Πάσχα κ βλέπουμε. Βρέθηκαν και κάποιοι άλλοι από αλλά παιδιά εδώ θα οργανωθούμε να βγάλουμε κάτι για το παιδακι

Eχω και εγω διαφορα hardware  σε 775/478 , και λοιπα πραγματα για πυργο..

Οτι xρειαστει , απλα ενα πμ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

OK λοιπόν.

Χαρίζεται modem router Annex A Thomson TG585v7

$_58.JPG

Ακριβώς όπως στη φωτογραφία από κάτω, έχει σπάσει το κίτρινο πλαστικό στη θύρα 1. Κατά τα άλλα είναι άριστο και συνοδεύεται από το τροφοδοτικό του, καλώδιο τηλεφώνου και ένα ethernet.

DSC03002.JPG

Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο κατόπιν συνεννόησης.

Ενδιαφερομαι και εγω για το ρουτερ αν δεν το παρει ο προηγουμενος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται κωδικοί απο Vodafone CU

Dominos Pizza 1+1 δοθηκε

Simply Burgers 1+1 δόθηκε

Simply Burgers 2+2 δόθηκε

Odeon-Ster 1+1

Επίσης χαρίζονται 2 εισιτήρια για ODEON κινηματογράφους δόθηκαν

Παρακαλώ πολύ όσοι δεν σκοπεύετε να τους χρησιμοποιήσετε μην στέλνετε μήνυμα γιατί μπορεί να τους θέλουν κάποιοι που ενδιαφέρονται πραγματικά

Επικοινωνία με μήνυμα

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Dominos Pizza 1+1

Simply Burgers 1+1

Simply Burgers 2+2

Odeon-Ster 1+1

Επίσης χαρίζονται 2 εισιτήρια για ODEON κινηματογράφους

Παρακαλώ πολύ όσοι δεν σκοπεύετε να τους χρησιμοποιήσετε μην στεκνετε2 μήνυμα γιατί μπορεί να τους θέλουν κάποιοι που ενδιαφέρονται πραγματικά

SIMPLYYYY

Εισιτήρια ποτε ;

Μην κάνω και άλλο ποστ , τον Ευχαριστώ και εγώ για τους κωδικούς 😊

Επεξ/σία από _Στεργιος_
  • Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την dominos 1+1. Είναι αυτό που λέει από Δευτέρα-Κυριακή; Δηλαδή μπορώ να το εξαργυρώσω αύριο; THanx :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Dominos Pizza 1+1

Simply Burgers 1+1 δόθηκε

Simply Burgers 2+2 δόθηκε

Odeon-Ster 1+1 δόθηκε

Επίσης χαρίζονται 2 εισιτήρια για ODEON κινηματογράφους

Παρακαλώ πολύ όσοι δεν σκοπεύετε να τους χρησιμοποιήσετε μην στέλνετε μήνυμα γιατί μπορεί να τους θέλουν κάποιοι που ενδιαφέρονται πραγματικά

Επικοινωνία με μήνυμα

Ενδιαφέρομαι για τα 2 εισητηρια odeon στέλνω πμ 

Επεξ/σία από esem
Δημοσ.

Ρε παιδακια ειδα για ενα παιδακι που χρειαζεται πσ και επειδη δεν βλεπω να υπαρχει ενημερωμενο θεμα τελικα τι εγινε;ολοκληρωθηκε;και αν οχι τι ειναι αυτο που χρειαζεται ακομα;ειδα οτι ειναι για σοκετ 775

Εχω ενα core 2 duo 1.86ghz για χαρισμα αν ενδιαφεστε ακομα.απλα εμημερωστε να ξερουμε τι γινεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 19/3/2018 στις 10:07 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Eχω και εγω διαφορα hardware  σε 775/478 , και λοιπα πραγματα για πυργο..

Οτι xρειαστει , απλα ενα πμ.

Εγώ ενδιαφέρομαι για πραγματάκια που χαρίζονται για πλατφόρμα 775!!!

Στις 18/3/2018 στις 2:09 ΜΜ, The stuff in the basement είπε

Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει 

Αν έχεις την καλοσύνη και μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες για το τι περιέχει η μονάδα θα με ενδιέφερε...

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στις 22/2/2018 στις 12:43 ΠΜ, trelllis είπε

χαρίζω ράδιο ενισχυτή technics sa-303.
το δοκίμασα με μικρά ηχεία και κάνει μικρές διακοπές στον ήχο.δεν έχω άλλα ηχεία για δοκιμή.γίνεται αποστολή,απλά έχει λίγο βάρος....

Θεσσαλονίκη μπορώ να παραδώσω όπου βολεύει. αποστολή αφού λάβω τα μεταφορικά με ελτα ή όπως Αλλιώς θέλετε.

Γράψτε εδώ και μετά πμ

φχρστω

Επειδή δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά, δόθηκε ο ραδιοενισχυτής ή είναι ακόμη διαθέσιμος;;;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

Ρε παιδακια ειδα για ενα παιδακι που χρειαζεται πσ και επειδη δεν βλεπω να υπαρχει ενημερωμενο θεμα τελικα τι εγινε;ολοκληρωθηκε;και αν οχι τι ειναι αυτο που χρειαζεται ακομα;ειδα οτι ειναι για σοκετ 775

Εχω ενα core 2 duo 1.86ghz για χαρισμα αν ενδιαφεστε ακομα.απλα εμημερωστε να ξερουμε τι γινεται.

εχουμε παει σε πμ για περαιτερω συνεννοηση και ενημερωνουμε που και που το θέμα. προς το παρόν εχουμε βρει κάτι

Δημοσ.

Ισχύει μέχρι 23/3

Οποιος θέλει, εχω έναν κωδικό

ΠOΠKOPNAKI TΩPA KAI ΣINEMAΔAKI. AΠOΨE H LARA CROFT EΠIΣTPEΦEI ME ΣKHNEΣ ΔPAΣHΣ ΠOY KOBOYN THN ANAΣA! ΔEΣ THN TAINIA "TOMB RIDER: LARA CROFT", ΣE 3D & DOLBY ATMOS, 'H OΠOIA AΛΛH ΘEΛEIΣ, ME EKΠTΩΣH 50% ANA EIΣITHPIO ME KAΘE KΩΔIKO DEALS FOR YOU! AΞIOΠOIHΣE TON KΩΔIKO ΠOY EXEIΣ ΛABEI, MONO ΣTA VILLAGE!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται   2  αναπτηρες   τυπου   ZIPPO  (replica-imitation)  ενας   μαυρος  κι  ενας   ασημι   συν   ενα   κουτι   ζιπολαδο.

Παραλαβη   στην  εδρα   μου   πισω  απο  το  εφετειο   η  πλατεια   κανιγγος   κατοπιν   συνεννοησης.

ΔΕΝ   ΚΑΝΩ   ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ   ΕΝΤΟΣ   48ΩΡΟΥ   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   πμ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...