paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Γιωργο αν σου κανει ενας 478 3.2 μαζι με ψυκτρα και μια ddr 400 1gb ελα Περιστερι να τα παρεις. Γιωργος η κανω λαθος; Έχω έναν 775 θα τον δοκιμάσω ότι δουλεύει το Πάσχα κ βλέπουμε. Βρέθηκαν και κάποιοι άλλοι από αλλά παιδιά εδώ θα οργανωθούμε να βγάλουμε κάτι για το παιδακι 2 1
Kostas.karras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, paylidis είπε Έχω έναν 775 θα τον δοκιμάσω ότι δουλεύει το Πάσχα κ βλέπουμε. Βρέθηκαν και κάποιοι άλλοι από αλλά παιδιά εδώ θα οργανωθούμε να βγάλουμε κάτι για το παιδακι Eχω και εγω διαφορα hardware σε 775/478 , και λοιπα πραγματα για πυργο.. Οτι xρειαστει , απλα ενα πμ. 1
koslol8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Doubt είπε OK λοιπόν. Χαρίζεται modem router Annex A Thomson TG585v7 Ακριβώς όπως στη φωτογραφία από κάτω, έχει σπάσει το κίτρινο πλαστικό στη θύρα 1. Κατά τα άλλα είναι άριστο και συνοδεύεται από το τροφοδοτικό του, καλώδιο τηλεφώνου και ένα ethernet. Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο κατόπιν συνεννόησης. Ενδιαφερομαι και εγω για το ρουτερ αν δεν το παρει ο προηγουμενος!
Phoenix7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται κωδικοί απο Vodafone CU Dominos Pizza 1+1 δοθηκε Simply Burgers 1+1 δόθηκε Simply Burgers 2+2 δόθηκε Odeon-Ster 1+1 Επίσης χαρίζονται 2 εισιτήρια για ODEON κινηματογράφους δόθηκαν Παρακαλώ πολύ όσοι δεν σκοπεύετε να τους χρησιμοποιήσετε μην στέλνετε μήνυμα γιατί μπορεί να τους θέλουν κάποιοι που ενδιαφέρονται πραγματικά Επικοινωνία με μήνυμα Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Phoenix7 1 1
Fabricated Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Χαρίζονται κωδικοί απο Vodafone CU Dominos Pizza 1+1 Simply Burgers 1+1 Simply Burgers 2+2 Odeon-Ster 1+1 Επίσης χαρίζονται 2 εισιτήρια για ODEON κινηματογράφους Παρακαλώ πολύ όσοι δεν σκοπεύετε να τους χρησιμοποιήσετε μην στεκνετε2 μήνυμα γιατί μπορεί να τους θέλουν κάποιοι που ενδιαφέρονται πραγματικά SIMPLYYYY Εισιτήρια ποτε ; Μην κάνω και άλλο ποστ , τον Ευχαριστώ και εγώ για τους κωδικούς 😊 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από _Στεργιος_ 1
tommybertsen Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ενδιαφέρομαι για την dominos 1+1. Είναι αυτό που λέει από Δευτέρα-Κυριακή; Δηλαδή μπορώ να το εξαργυρώσω αύριο; THanx
esem Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Χαρίζονται κωδικοί απο Vodafone CU Dominos Pizza 1+1 Simply Burgers 1+1 δόθηκε Simply Burgers 2+2 δόθηκε Odeon-Ster 1+1 δόθηκε Επίσης χαρίζονται 2 εισιτήρια για ODEON κινηματογράφους Παρακαλώ πολύ όσοι δεν σκοπεύετε να τους χρησιμοποιήσετε μην στέλνετε μήνυμα γιατί μπορεί να τους θέλουν κάποιοι που ενδιαφέρονται πραγματικά Επικοινωνία με μήνυμα Ενδιαφέρομαι για τα 2 εισητηρια odeon στέλνω πμ Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από esem
tommybertsen Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ τον @Phoenix7 για τον κωδικό dominos 1+1 1
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ρε παιδακια ειδα για ενα παιδακι που χρειαζεται πσ και επειδη δεν βλεπω να υπαρχει ενημερωμενο θεμα τελικα τι εγινε;ολοκληρωθηκε;και αν οχι τι ειναι αυτο που χρειαζεται ακομα;ειδα οτι ειναι για σοκετ 775 Εχω ενα core 2 duo 1.86ghz για χαρισμα αν ενδιαφεστε ακομα.απλα εμημερωστε να ξερουμε τι γινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 19/3/2018 στις 10:07 ΜΜ, Kostas.karras είπε Eχω και εγω διαφορα hardware σε 775/478 , και λοιπα πραγματα για πυργο.. Οτι xρειαστει , απλα ενα πμ. Εγώ ενδιαφέρομαι για πραγματάκια που χαρίζονται για πλατφόρμα 775!!! Στις 18/3/2018 στις 2:09 ΜΜ, The stuff in the basement είπε Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει Αν έχεις την καλοσύνη και μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες για το τι περιέχει η μονάδα θα με ενδιέφερε... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στις 22/2/2018 στις 12:43 ΠΜ, trelllis είπε χαρίζω ράδιο ενισχυτή technics sa-303. το δοκίμασα με μικρά ηχεία και κάνει μικρές διακοπές στον ήχο.δεν έχω άλλα ηχεία για δοκιμή.γίνεται αποστολή,απλά έχει λίγο βάρος.... Θεσσαλονίκη μπορώ να παραδώσω όπου βολεύει. αποστολή αφού λάβω τα μεταφορικά με ελτα ή όπως Αλλιώς θέλετε. Γράψτε εδώ και μετά πμ φχρστω Επειδή δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά, δόθηκε ο ραδιοενισχυτής ή είναι ακόμη διαθέσιμος;;; Ευχαριστώ...
paylidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Ρε παιδακια ειδα για ενα παιδακι που χρειαζεται πσ και επειδη δεν βλεπω να υπαρχει ενημερωμενο θεμα τελικα τι εγινε;ολοκληρωθηκε;και αν οχι τι ειναι αυτο που χρειαζεται ακομα;ειδα οτι ειναι για σοκετ 775 Εχω ενα core 2 duo 1.86ghz για χαρισμα αν ενδιαφεστε ακομα.απλα εμημερωστε να ξερουμε τι γινεται. εχουμε παει σε πμ για περαιτερω συνεννοηση και ενημερωνουμε που και που το θέμα. προς το παρόν εχουμε βρει κάτι
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 19/3/2018 στις 10:44 ΠΜ, veteranos123 είπε Σωστά : P https://www.bestprice.gr/cat/5940/konsoles-gamepads-kalwdia.html?q=playstation+2+pc+usb Το πηρα αυτο με τα 9.50 δουλευει μια χαρα μεχρι και ενα Logitech ασυρματο PS2 ειδε. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ισχύει μέχρι 23/3 Οποιος θέλει, εχω έναν κωδικό ΠOΠKOPNAKI TΩPA KAI ΣINEMAΔAKI. AΠOΨE H LARA CROFT EΠIΣTPEΦEI ME ΣKHNEΣ ΔPAΣHΣ ΠOY KOBOYN THN ANAΣA! ΔEΣ THN TAINIA "TOMB RIDER: LARA CROFT", ΣE 3D & DOLBY ATMOS, 'H OΠOIA AΛΛH ΘEΛEIΣ, ME EKΠTΩΣH 50% ANA EIΣITHPIO ME KAΘE KΩΔIKO DEALS FOR YOU! AΞIOΠOIHΣE TON KΩΔIKO ΠOY EXEIΣ ΛABEI, MONO ΣTA VILLAGE! 1
tigergreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 αναπτηρες τυπου ZIPPO (replica-imitation) ενας μαυρος κι ενας ασημι συν ενα κουτι ζιπολαδο. Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από tigergreg
Προτεινόμενες αναρτήσεις