LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, The stuff in the basement είπε Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει Με ενδιαφέρει αν εισαι Αθηνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, The stuff in the basement είπε Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει Καλησπερα σας ενδιαφερει και μενα . περιοχη;
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Darkito είπε Καλησπερα σας ενδιαφερει και μενα . περιοχη; Δικο σου αποσυρω εγω.
mourgolukos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, The stuff in the basement είπε Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει Θα με ενδιέφερε και μένα αν δεν κατσει με τους άλλους
sintalkas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, The stuff in the basement είπε Γλυφαδα Με ενδιαφερει εμενα ,ειμαι και κοντα!!
george kesoglu Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, The stuff in the basement είπε Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει ενδιαφερομαι και εγω
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, The stuff in the basement said: Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει Υπήρχε ένας κύριος πριν λίγες μέρες που ζήταγε για τον ανηψιο του; Για τον εγγονό του; Δεν θυμάμαι καλά.. Απ ότι θυμάμαι όμως, θα τον βοηθήσουν αρκετά άτομα ώστε να φτιάξει κάτι της προκοπής. Δεν μιλάς με τα παιδιά μπας και βγει κάτι καλό απ όλο αυτό; Κρίμα να πάει σε κοράκια. (χωρίς παρεξήγηση. ΚΡΑ) Βρήκα και το thread. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από UsualSuspect__ 1 1
azografos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, pantelikas είπε Μικρή καμερούλα από Lidl. Την έβαλα στο ποδήλατο παλιότερα χωρίς παράπονα. Όποιος την θέλει από Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει https://photos.app.goo.gl/HvWjP1uyGROun95n1 Είμαι Θεσσαλονίκη και με ενδιαφέρει η camerούλα. Σου στέλνω PM.
pantelikas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Την έχει ζητήσει παραπάνω κάποιος άλλος. Αν δεν έρθει να την πάρει αυτός είσαι ο δεύτερος
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Χαριζω κονσολα PS2 fat με μαλλον προβλημα στην τροφοδοσια δουλευε πηγα να βγαλω το τσιπαρισμα που ειχε και της εβγαλα τα ματια. Οποτε για ανταλλακτικα οπως το το οπτικο που δουλευει. Μονο απο το Σπιτι μου στο Περιστερι. 1
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Χαριζω κονσολα PS2 fat με μαλλον προβλημα στην τροφοδοσια δουλευε πηγα να βγαλω το τσιπαρισμα που ειχε και της εβγαλα τα ματια. Οποτε για ανταλλακτικα οπως το το οπτικο που δουλευει. Μονο απο το Σπιτι μου στο Περιστερι. Καλημέρα. Νε ενδιαφέρει στέλνω πμ
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Περιμενω τον Βετερανο για την αλλη βδομαδα αν δεν το παρει τελικα εισαι ο επομενος. Ασχετο εχω και ενω χειριστηριο ασυρματο Logitech για PS2 πως θα το κανω να δουλεψει σε κανονικο υπολογιστη για να το βαλω στου γιου μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις