georgeps21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: α) Γυναικείο μπουφάν χρησιμοποιημένο, το πήρα από παζάρι αλλά τελικά δεν άρεσε. size: Medium Β) 4 παγούρια του στρατού. Παραλαβή από Γαλάτσι, κάποια ημέρα που θα μπορώ... Δυστυχως δεν στέλνω .... Πρώτα ποστ, μετά πμ Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από georgeps21 3
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ πολυ τον(δημήτρη) grmarine96 για τα πράγματα που έστειλε..παρέλαβα σήμερα!
dima9751 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 3/14/2018 στις 2:03 ΜΜ, tigergreg είπε Xαριζεται απο φιλο πολυμηχανημα LASER SAMSUNG CLX-3305 το οποιο εχει προβλημα στο τυμπανο και στον τροφοδοτη. Επειδη ομως εχει καινουργια μελανια πληρωμενα προσφατα 200 ευρω καλο ειναι να μην παει ανακυκλωση. Χωρις καλωδια τροφοδοσιας και usb. Βρισκεται σε μαγαζι συνεργατη στου ΓΚΥΖΗ και τον παραλαμβανετε κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι. Αποστόλη μπορεί να γίνει?
Kostas.karras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, georgeps21 είπε Χαρίζονται: α) Γυναικείο μπουφάν χρησιμοποιημένο, το πήρα από παζάρι αλλά τελικά δεν άρεσε. size: Medium Β) 4 παγούρια του στρατού. Παραλαβή από Γαλάτσι, κάποια ημέρα που θα μπορώ... Δυστυχως δεν στέλνω .... Πρώτα ποστ, μετά πμ Ενδιαφερομαι για το α) Στελνω πμ
grmarine96 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 15/3/2018 στις 2:53 ΜΜ, azografos είπε Μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο από τον grmarine96. Όλα άψογα και ταχύτατα ! Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ ! Φίλε coolerman αν το Asus δεν κάνει τελικά για ότι το θέλεις, θα ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ. Σε ευχαριστώ και εγώ καλέ μου φίλε για την αψογη συνεργασία μας.
tigergreg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Στις 13/03/2018 στις 8:10 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζεται τηλεοραση CRT 25 IN PHILIPS με τ/χ εν λειτουργια χωρις αποκωδικοποιητη. Ειναι φιλου και την παραλαμβανεται κατοπιν συνεννοησης απο τους αμπελοκηπους. Δεν γνωριζω κατι περισσοτερο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παρακαλω πολυ να ειστε αποφασισμενοι διαφορετικα μην δηλωνετε συμμετοχη. Ευχαριστω. Θα μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο.... Συν μια ακομα PHILIPS 14 in CRT χωρις τ/χ που εχει σπασει η βαση της ενσωματωμενης κεραιας της που ετσι κι αλλοιως ειναι αχρηστη. Επισης υπαρχουν και 4-5 εσωτερικου χωρου κεραιες με η χωρις ενισχυτη μαλλον λειτουργικες. Αν δεν υπαρξει ενδιαφερομενος τα παιρνει ο ανακυκλωτης της γειτονιας.....
serdakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Εχει καμια υποδοχη για FM? Με ενδιαφερει μια με ενισχυτη
tigergreg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, serdakis είπε Εχει καμια υποδοχη για FM? Με ενδιαφερει μια με ενισχυτη Υπαρχει μεσα στις πολλες μια φιλιπς νομιζω που χρειαζεται ρευμα. Δεν γνωριζω για FM.
mourgolukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Συν μια ακομα PHILIPS 14 in CRT χωρις τ/χ που εχει σπασει η βαση της ενσωματωμενης κεραιας της που ετσι κι αλλοιως ειναι αχρηστη. Επισης υπαρχουν και 4-5 εσωτερικου χωρου κεραιες με η χωρις ενισχυτη μαλλον λειτουργικες. Αν δεν υπαρξει ενδιαφερομενος τα παιρνει ο ανακυκλωτης της γειτονιας..... Γρήγορη δεν ξέρω αν έχεις χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς, αλλά σε τέτοιες τηλεοράσεις βρίσκεις πολύ καλούς ενισχυτές ηχου. Αν είχα χρόνο και χώρο για να ασχοληθώ θα τις έπαιρνα εγώ μόνο και μόνο για τον ενισχυτή τους... 2
tigergreg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Γρήγορη δεν ξέρω αν έχεις χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς, αλλά σε τέτοιες τηλεοράσεις βρίσκεις πολύ καλούς ενισχυτές ηχου. Αν είχα χρόνο και χώρο για να ασχοληθώ θα τις έπαιρνα εγώ μόνο και μόνο για τον ενισχυτή τους... To θεμα μου ειναι οτι δεν εχω τεταρτη αποθηκη να γεμισω....
mourgolukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, tigergreg είπε To θεμα μου ειναι οτι δεν εχω τεταρτη αποθηκη να γεμισω.... Είναι μικρή η πλακέτα, δεν πιάνει χώρο. Αν τις βγάλεις κιόλας, έρχομαι εγώ να τα τις πάρω μην σου πιάνουν χώρο κ γεμίζεις
tigergreg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Είναι μικρή η πλακέτα, δεν πιάνει χώρο. Αν τις βγάλεις κιόλας, έρχομαι εγώ να τα τις πάρω μην σου πιάνουν χώρο κ γεμίζεις Ασε μπας και τις βολευτει κανενας. 1
pantelikas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μικρή καμερούλα από Lidl. Την έβαλα στο ποδήλατο παλιότερα χωρίς παράπονα. Όποιος την θέλει από Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει https://photos.app.goo.gl/HvWjP1uyGROun95n1 1
The stuff in the basement Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Χαρίζω υπολογιστή μονάδα κουτί δηλαδή μόνο χωρίς σκληρό δίσκο και με πρόβλημα πατάς το κουμπί να ανάψει και δε λειτουργεί κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα αναμμένος και σβήνει 1
roybatty Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, pantelikas είπε Μικρή καμερούλα από Lidl. Την έβαλα στο ποδήλατο παλιότερα χωρίς παράπονα. Όποιος την θέλει από Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει https://photos.app.goo.gl/HvWjP1uyGROun95n1 Με ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις