yilarakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Xαριζονται.. Top Systems βλέπω..μου 'χε βγάλει την motherboard "καμμένη" σε ένα παλιό σύστημα που ήθελα να αναβαθμίσω/αλλάξω. Μάντεψε απο που σου γράφω τώρα..
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, serdakis είπε Ενδιαφέρομαι για την μητρικη απο το 8300 Yποψην.. Η μητρικη αυτη κανει μονο στο δικο της κουτι.. Θελει μονο το δικο της τροφοδοτικο που εχει τις δικες τις φυσσες. Ειναι το εικονιζομενο τροφοδοτικο και δεν λειτουργει.
e-tic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Yποψην.. Η μητρικη αυτη κανει μονο στο δικο της κουτι.. Θελει μονο το δικο της τροφοδοτικο που εχει τις δικες τις φυσσες. Ειναι το εικονιζομενο τροφοδοτικο και δεν λειτουργει. Η μητρική αυτή, όπως και αυτή που έχεις σημειώσει οτι έχει πρόβλημα στα pins είναι τύπου BTX, και όχι του κλασικού ATX που θα ταίριαζε σε όλα τα κουτιά της αγοράς, οπότε θέλει είτε το κουτί της μαμάς εταιρείας ή κάποια μόντα. Για τροφοδοσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κλασικό τροφοδοτικό του εμπορίου που θα γίνουν ανακατευθύνσεις των καλωδίων με μια κλέμα ή κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από e-tic 2
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, e-tic είπε Η μητρική αυτή, όπως και αυτή που έχεις σημειώσει οτι έχει πρόβλημα στα pins είναι τύπου BTX, και όχι του κλασικού ATX που θα ταίριαζε σε όλα τα κουτιά της αγοράς, οπότε θέλει είτε το κουτί της μαμάς εταιρείας ή κάποια μόντα. Πολυ σωστα, εχω και το τροφοδοτικο απο το btx .
serdakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Yποψην.. Η μητρικη αυτη κανει μονο στο δικο της κουτι.. Θελει μονο το δικο της τροφοδοτικο που εχει τις δικες τις φυσσες. Ειναι το εικονιζομενο τροφοδοτικο και δεν λειτουργει. Τροφοδοτικο εχω, αλλα μηπως θυμασαι αν ειχε καποιο θεμα?
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Xαρίζεται αλουμινένια θήκη DVD-R/RW. Παίρνει μέσα ένα DVD R/RW drive IDE 5.1/4" και συνδέεται με το PC μέσω USB. Δεν έχω drive IDE να τη δοκιμάσω. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θυμάμαι ότι παρουσίαζε κάτι προβλήματα (κολλήματα) που μάλλον δεν οφείλονταν σε ελαττωματικό drive. Παραδίδεται με τις βίδες στερέωσης του drive και με το τροφοδοτικό της αλλά χωρίς καλώδιο ρεύματος (είναι πολύ κοινό διπολικό) και χωρίς καλώδιο USB (είναι το απλό που μπαίνει στους εκτυπωτές). Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει, παραλαβή μόνο από την περιοχή μου μετά από pm.
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, serdakis είπε Τροφοδοτικο εχω, αλλα μηπως θυμασαι αν ειχε καποιο θεμα? Noμιζω σε αυτη τη mobo το θεμα του πρεπει να ηταν το τροφοδοτικο.
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Στις 6/3/2018 στις 3:18 ΜΜ, _Στεργιος_ είπε Χαρίζεται διπλή πρόσκληση για μεθαύριο στο Lohan όπου θα τραγουδήσει και ο big shaq Αν ενδιαφέρεται κάνεις ,εδώ και pm Να ευχαριστήσω κι από εδώ το Στέργιο, εξυπηρετικότατος κι όλα πήγαν καλά.
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Xαρίζεται αλουμινένια θήκη DVD-R/RW. Παίρνει μέσα ένα DVD R/RW drive IDE 5.1/4" και συνδέεται με το PC μέσω USB. Δεν έχω drive IDE να τη δοκιμάσω. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θυμάμαι ότι παρουσίαζε κάτι προβλήματα (κολλήματα) που μάλλον δεν οφείλονταν σε ελαττωματικό drive. Παραδίδεται με τις βίδες στερέωσης του drive και με το τροφοδοτικό της αλλά χωρίς καλώδιο ρεύματος (είναι πολύ κοινό διπολικό) και χωρίς καλώδιο USB (είναι το απλό που μπαίνει στους εκτυπωτές). Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει, παραλαβή μόνο από την περιοχή μου μετά από pm. Δόθηκε σε διπλανό φόρουμ.
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον @poulinos για τα πράγματα Πήγαν σήμερα στην φίλη μου !
Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανένας; Κρίμα να το φάει η ανακύκλωση, ζήτημα αν έχει κάνει 50 εκτυπώσεις κι 100 σαρώσεις. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από Doubt 1
Phoenix7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Doubt είπε Κανένας; Κρίμα να το φάει η ανακύκλωση, ζήτημα αν έχει κάνει 50 εκτυπώσεις κι 100 σαρώσεις. αν δουλεύει χάρισέ τον σε κανενα σχολείο 2
tigergreg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Doubt είπε Κανένας; Κρίμα να το φάει η ανακύκλωση, ζήτημα αν έχει κάνει 50 εκτυπώσεις κι 100 σαρώσεις. Οτι δεν φευγει εδω βαλτο στην χρυση ευκαιρια. Οποτε βαζω πραγματα που δεν εδωσα εδω γινετε παρελαση...... Επισης εφοσον ειναι λειτουργικο βαλτο και στο adslgr.com διαφορετικα πες μου να το βαλω για λογαριασμο σου. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από tigergreg
tigergreg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης..... 1.Μινι κασετοφωνακι δεκαετιας 80 SAISHO tr60 στο κουτι του. Θελει σερβις γιατι εχει φυγει το ενα γραναζι της κασετας και κουδουναει μεσα. 2.Μινι κασετοφωνο δεκαετιας 90 SONY TCM-353V που θελει σερβις γιατι εχουν γινει αλοιφη οι ιμαντες του. 3.Ρολοι-ξυπνητηρι 220V vintage COSMOTIME E-505 του 1975-80. Μετα απο προσπαθεια ανοιγματος σταματησε να δουλευει. Μαλλον καποιος ηλεκτρονικος μπορεσει να το επαναφερει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από tigergreg 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στις 8/3/2018 στις 2:34 ΜΜ, Doubt είπε Χαρίζεται πολυμηχάνημα Lexmark Χ1195. Από όταν ξεράθηκε και το δεύτερο σετ μελάνια τον δούλευα μόνο σαν σκάνερ, χωρίς θέματα ακόμα και στα Windows 10 64bit. Παρόλα αυτά οι drivers που κυκλοφορούν είναι από τα Vista και δεν εγγυώμαι για τίποτα. Συνοδεύεται από το καλώδιο ρεύματος μόνο. Παραλαβή από Αιγάλεω, κοντά στη συμβολή Κηφισού και Αθηνών. Έχεις πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις