Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/11/2018 στις 3:06 ΜΜ, roybatty είπε

Χαρίζω ένα σετάκι 478  με επεξεργαστή Pentium 4 3GHz hyperthreading,μητρική Gigabyte 8IPE1000-G και μια κάρτα γραφικών Gigabyte FX5200 128MB.Δεν έχει φουσκωμένους πυκνωτές,το δοκίμασα με δικές μου μνήμες και είναι οκ.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.

Σήμερα παρέλαβα και είναι όλα μια χαρά. Σε ευχαριστώ πολώ φίλε μου ;)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/3/2018 στις 11:16 ΠΜ, paylidis είπε

ξανα διαθέσιμο, για να φευγει άμεσα (ακομα και σήμερα). Συναντηση μετα τις 16,30

Παραμένει διαθέσιμο οχι για πολύ ακόμα, ΣΚ αν περασει ο παλιατζής θα το χαρει και ειναι κριμα.

Παρακαλώ σαφής εκδηλωση ενδιαφεροντος μονο αν είστε σίγουροι μη μπλέκουμε σε ατέρμονες συζητησεις.

For emphasis: Για μέλη που εχουν ξαναχαρίσει στο παρελθόν κάτι (είναι το ιρτζι μου)...

Στις 28/2/2018 στις 8:45 ΠΜ, paylidis είπε

Παμε ενα χάρισμα ακόμα και απο εμενα

χαρίζεται στρώμα (το νο 6 της αγγελιας )

Μεταφορά με δικό σας μέσο-ευθύνη, εγώ θα το κατεβάσω μέχρι το πεζοδρόμιο.

Μόνο Μέλη με ενεργη παρουσία στο φόρουμ που εχουν ξαναχαρίσει.

Εκδηλωση ενδιαφεροντος εδώ, λεπτομερειες σε ΠΜ

Δημοσ.

Έχω κουπόνι απο efood gia έκπτωση 5€ για μία παραγγελία με ηλεκτρονική πληρωμή (πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal) μέχρι και την Κυριακή 11/3/2018 στις 23:59.

Λέει ότι το κουπόνι είναι προσωπικό αλλά πριν λίγες μέρες το χάρισα πάλι εδώ και χρησιμοποιήθηκε από άλλον.

Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsiv είπε

Έχω κουπόνι απο efood gia έκπτωση 5€ για μία παραγγελία με ηλεκτρονική πληρωμή (πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal) μέχρι και την Κυριακή 11/3/2018 στις 23:59.

Λέει ότι το κουπόνι είναι προσωπικό αλλά πριν λίγες μέρες το χάρισα πάλι εδώ και χρησιμοποιήθηκε από άλλον.

Θα στο ζητησω και παλι :D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsiv είπε

γενικα αυτα τα κουπονια ειναι πολλαπλων χρήσεων, τα γραφουμε συχνα και στις "προσφορες εκτος τεχνολογίας"... (παντα γραφουν προσωπικά)

εαν θελει ο @Christospliakos αφου το χρησιμοποιησει ας το κοινοποιησει ή στείλει και σε εμενα για να δω αν ισχυει οντως σε αυτη την περιπτωση...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

γενικα αυτα τα κουπονια ειναι πολλαπλων χρήσεων, τα γραφουμε συχνα και στις "προσφορες εκτος τεχνολογίας"... (παντα γραφουν προσωπικά)

εαν θελει ο @Christospliakos αφου το χρησιμοποιησει ας το κοινοποιησει ή στείλει και σε εμενα για να δω αν ισχυει οντως σε αυτη την περιπτωση...

Πολλαπλών χρήσεων δεν νομίζω να είναι, για άλλον χρήστη εκτός από αυτόν που του στάλθηκε, είναι αποδεδειγμένα

Επεξ/σία από tsiv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται πολυμηχάνημα Lexmark Χ1195.

Από όταν ξεράθηκε και το δεύτερο σετ μελάνια τον δούλευα μόνο σαν σκάνερ, χωρίς θέματα ακόμα και στα Windows 10  64bit. Παρόλα αυτά οι drivers που κυκλοφορούν είναι από τα Vista και δεν εγγυώμαι για τίποτα. Συνοδεύεται από το καλώδιο ρεύματος μόνο.

Υ.Γ.

Δόθηκε

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ.

Xαριζονται..

• ενας λευκος πυργος με 478 mobo.
  • Καποιες 256 ddr
  • Και οτι αλλο βλεπετε στις φωτο.

Μην με ρωτατε λειτουργικη κατασταση.Καποια δουλευουν.

https://imgur.com/a/G45Qy

Προτιμω να τα παρει ολα ενας..

Δεν στελνω πουθενα.

Ποστ και πμ..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Xαριζονται..

• Καποιες 256 ddr

Προτιμω να τα παρει ολα ενας..

Δεν στελνω πουθενα.

Ποστ και πμ..

αν τυχον τα παρει ενας και μπορει να κανει αποστολη, θα με ενδιεφερε η mobo 1155

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Xαριζονται..

• Καποιες 256 ddr

Ενδιαφέρομαι για την μητρικη απο το 8300

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στελνω    πμ   για   την  μητρικη    2011-v3......

OK  παρελαβα   ευχαριστω......:lol:

Επεξ/σία από tigergreg
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...