mpitzi91 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, sasasj είπε Έχω αυτο το πραγματάκι αλλα δεν ξερω τι ειναι. Μου ειπαν οτι ειναι φορτιστής για iphone 4; Αν ενφιαφερεται κανεις να το παρει ειμαι Κοζάνη. adaptor usb είναι σε βύσμα Iphone 4
Doubt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, sasasj είπε Έχω αυτο το πραγματάκι αλλα δεν ξερω τι ειναι. Μου ειπαν οτι ειναι φορτιστής για iphone 4; Αν ενφιαφερεται κανεις να το παρει ειμαι Κοζάνη. https://www.apple.com/au/shop/product/MC531AM/A/apple-ipad-camera-connection-kit
arisg90 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δινεται 3θεσιος καναπες κιτρινος πιθανοτατα με προβλημα στο μηχανισμο.Δυστυχως δεν εχω εικονα. Βρισκεται σε αποθηκη πολυκατοικιας οποτε πιθανων να εχει παρει μια μυρωδι υγρασιας. Περιοχη Καρδιτσα. Μην αφηνετε σχολια,κατευθειαν πμ.
Phoenix7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, arisg90 είπε Δινεται 3θεσιος καναπες κιτρινος πιθανοτατα με προβλημα στο μηχανισμο.Δυστυχως δεν εχω εικονα. Βρισκεται σε αποθηκη πολυκατοικιας οποτε πιθανων να εχει παρει μια μυρωδι υγρασιας. Περιοχη Καρδιτσα. Μην αφηνετε σχολια,κατευθειαν πμ. Με ενδιαφέρει! έχεις PM Άκυρο Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Phoenix7
coolerman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Στις 30/1/2018 στις 8:48 ΠΜ, Tsino είπε Η κλήρωση έγινε. νικητής ο coolerman. Παρέλαβα και ευχαριστώ τον @Tsino για την camera! 1
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 χαριζονται τα παρακατω παραλαβη απο βριλησσια. hands free lenovo.με καλωδιο οχι ασυρματα. θηκη πολυ απλη μαζι με προστασια οθονης για samsung s8+.ηταν δωρο με ασυρματη βαση φορτισης και δεν μου χρειαζονται. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/177541-samsung-galaxy-s8-starter-pack αφρος καθαρισμου πλαστικων για pc κτλ. δεν στελνω ταχυδρομικως.πρωτα μυνημα εδω μετα pm. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, poulinos said: χαριζονται τα παρακατω παραλαβη απο βριλησσια. hands free lenovo.με καλωδιο οχι ασυρματα. θηκη πολυ απλη μαζι με προστασια οθονης για samsung s8+.ηταν δωρο με ασυρματη βαση φορτισης και δεν μου χρειαζονται. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/177541-samsung-galaxy-s8-starter-pack δεν στελνω ταχυδρομικως.πρωτα μυνημα εδω μετα pm. Ενδιαφέρεται μια φίλη μου που πήρε το s8+ πρόσφατα και μένει Γαλάτσι. Σου στέλνω inbox. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από UsualSuspect__
111111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, poulinos είπε χαριζονται τα παρακατω παραλαβη απο βριλησσια. hands free lenovo.με καλωδιο οχι ασυρματα. θηκη πολυ απλη μαζι με προστασια οθονης για samsung s8+.ηταν δωρο με ασυρματη βαση φορτισης και δεν μου χρειαζονται. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/177541-samsung-galaxy-s8-starter-pack αφρος καθαρισμου πλαστικων για pc κτλ. δεν στελνω ταχυδρομικως.πρωτα μυνημα εδω μετα pm. ενδιαφέρομαι για τα hands free για lenovo (έχω lenovo χωρίς ακουστικά). Αν τα πάρει ο προηγούμενος που ενδιαφέρθηκε να ξέρει ότι δεν κάνουν σε samsung-έχουν ανάποδη συνδεσμολογία)
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, 111111 said: ενδιαφέρομαι για τα hands free για lenovo (έχω lenovo χωρίς ακουστικά). Αν τα πάρει ο προηγούμενος που ενδιαφέρθηκε να ξέρει ότι δεν κάνουν σε samsung-έχουν ανάποδη συνδεσμολογία) Τα θέλει για τον αδερφό της που έχει ένα lenovo vibe z2. Tου χάλασαν πριν λίγο καιρό βασικά Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από UsualSuspect__
tigergreg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Χαριζονται οι εξης μνημες SO DIMM για φορητους υπολογιστες. 1.1Χ512MB DDR400 CL3 που αν θυμαμαι καλα δουλευει και DDR333 και DDR266. 2.1X512 DDR333 CL2,5 που αν θυμαμαι καλα δουλευει και DDR266. 3.3X256MB DDR266 CL2,5. 4.1X1GB DDR3 1333 CL9. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ. 1
tigergreg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ΟΚ Η 4 ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. Χαριζονται 10 καρφιτσες πετου συλλεκτικες των ολυμπιακων αγωνων 2004 της VISA με θεμα την ελια. Σε μερικες εχει φυγει το καρτελακι της βιζα. Αν υπαρξουν πολλοι ενδιαφερομενοι θα μοιραστουν. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΟΚ ΟΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ 5 ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΕΣ Η ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από tigergreg 1
MiP Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Θα ενδιαφερομουν για τις καρφίτσες. Αν θα βόλευε καποιος που θα πάει για κάτι άλλο να τις πάρει και να μου τις αποστείλει με δικά μου έξοδα γτ ειμαι Κρήτη.Ευχαριστώ πολύ.
Fir3fly Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ενδιαφερομαι για τις καρφιτσες, στελνω και ΠΜ. Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις