noobogadgetakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Doubt είπε Χαρίζεται πληκτρολόγιο Logitech Κ120 USB Χαρίζεται ποντίκι οπτικό Gigabyte GM-M5000 PS/2 + PS/2 to USB adaptor Αθήνα μόνο, παραλαβή από Μετρό Αιγάλεω. Δηλωνω και εγω ενδιαφερον
janus5555 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/23/2018 στις 7:48 ΠΜ, janus5555 είπε Χαρίζονται από macbook black (Core 2 Duo" 2.4 13" (Black-08), a. δύο ram, 1gb η καθεμία, με τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας. Ήταν οι μητρικές του macbook. b. caddy, για τοποθέτηση δεύτερου εσωτερικού σκληρού στη θέση του optical drive. Συμβατό μόνο με τα παλιότερα macbook 13'', όχι με τα νεότερα pro. Όποιος ενδιαφέρεται πμ. Είμαι Βόλο, προτιμώ παραλαβή από εδώ. κατοχυρώθηκαν στον @Jimis12. Με το καλό η αναβάθμιση στο macbook σου ;). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, για άλλη μια φορά. Τις προάλλες τσίμπησα ένα vita από ένα παιδί, και μου έδωσε μαζί invizimals the alliance & the resistance. Σαν παιχνίδια δεν είναι του γούστου μου, γιατί γενικά όσα rip-offs και να βγουν, pokemon είναι ένα Επίσης δεν έχω κάτι κάρτες, που μου είπαν ότι χρειάζονται ή κάτι τέτοιο;; Γενικά όποιος έχει κανα πιτσιρίκι που τα θέλει, τα παίρνει. Είναι και τα δυο στα κουτιά τους, δεν ασχολήθηκα να τα δουλέψω.
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω πολυ το μελος kostas karras για τα πραγματακια.να σαι καλα. 1
TabasBlack Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 22 ώρες πριν, Sierra Levin είπε Καλησπέρα, για άλλη μια φορά. Τις προάλλες τσίμπησα ένα vita από ένα παιδί, και μου έδωσε μαζί invizimals the alliance & the resistance. Σαν παιχνίδια δεν είναι του γούστου μου, γιατί γενικά όσα rip-offs και να βγουν, pokemon είναι ένα Επίσης δεν έχω κάτι κάρτες, που μου είπαν ότι χρειάζονται ή κάτι τέτοιο;; Γενικά όποιος έχει κανα πιτσιρίκι που τα θέλει, τα παίρνει. Είναι και τα δυο στα κουτιά τους, δεν ασχολήθηκα να τα δουλέψω. Καλησπερα, συγνωμη για την ενοχληση . απλος προσφατα πειρα ενα ps vita απο ενα παιδι στο insomnia. Τελικα θα τα δωσεις τα παιχνιδια ? Η αληθεια ειναι οτι ενδιαφερομαι να δω και πως δουλευει το AR.
dpolal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 23/2/2018 στις 9:14 ΠΜ, Doubt είπε Χαρίζεται πληκτρολόγιο Logitech Κ120 USB Χαρίζεται ποντίκι οπτικό Gigabyte GM-M5000 PS/2 + PS/2 to USB adaptor Υ.Γ. Δόθηκαν Ευχαριστώ πολύ το μέλος Doubt για τα πράματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TabasBlack είπε Καλησπερα, συγνωμη για την ενοχληση . απλος προσφατα πειρα ενα ps vita απο ενα παιδι στο insomnia. Τελικα θα τα δωσεις τα παιχνιδια ? Η αληθεια ειναι οτι ενδιαφερομαι να δω και πως δουλευει το AR. Θα τα δώσω, σε όποιον τα θέλει, μόνο που δεν θα ήθελα να τα δω σε κανα πωλητήριο αργότερα.. Αν τα θες, κανονίζουμε και τα παίρνεις. Αν τα βαρεθείς, ξαναβάλτα εδώ. Edit: Heh.. Mod raid noted.. Δεν θα ξαναξεφύγουμε από το θέμα κύριε πρόεδρε, ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε @TabasBlack Στείλε pm για να κανονίσουμε. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Sierra Levin
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Ενα μεγαλο ευχαριστω και δημόσια στο φιλο Σιμο για τον επεξεργαστη! @caveneo
mourgolukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Χαρίζονται μελάνια hp 2x56 2x57 1x BCI10 Είναι όλα ληγμένα καμιά 10ετια αλλά σφραγισμένα στα σακουλάκια τους οπότε πιστεύω έχουν καλές πιθανότητες για να είναι λειτουργικά Παραλαβή με συνάντηση από Πειραιά αλλιώς αποστολή με μεταφορικά παραλήπτη μέσω γενικής ταχυδρομικής 1
serdakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 56 57 δηλωνω ενδιαφερον !!! Μαρουσι δεν παιζει παραλαβη??
mourgolukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, serdakis είπε 56 57 δηλωνω ενδιαφερον !!! Μαρουσι δεν παιζει παραλαβη?? Αν περάσεις αύριο μέχρι νωρίς το απόγευμα τα παίρνεις από εδώ
serdakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε Αν περάσεις αύριο μέχρι νωρίς το απόγευμα τα παίρνεις από εδώ Μπορω!! Σου στελνω
haris_216 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 20/2/2018 στις 9:12 ΠΜ, haris_216 είπε Χαρίζεται smartphone Turbo X G-510 (με σπασμένη οθόνη). Μου είχε χαριστεί μέσω του συγκεκριμένου νήματος......................................... Έφυγε το κινητό Η επαφή με τον Dynamics που προγήθηκε δεν ευδοκίμησε και γι' αυτό τελικά δόθηκε στον esem οποίος ήταν ο επόμενος στη σειρά. Ελπίζω να του φανεί χρήσιμο 1 1
mourgolukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χαρίζονται μελάνια hp 2x56 2x57 1x BCI10 Είναι όλα ληγμένα καμιά 10ετια αλλά σφραγισμένα στα σακουλάκια τους οπότε πιστεύω έχουν καλές πιθανότητες για να είναι λειτουργικά Παραλαβή με συνάντηση από Πειραιά αλλιώς αποστολή με μεταφορικά παραλήπτη μέσω γενικής ταχυδρομικής Δωθηκαν στον φίλο serdakis 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις