Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   επαγγελματικο   σκανερ   Α3   PLUSTEK  OPTICPRO  A3U   που   σταματησε   ξαφνικα   να   το  βλεπει   ο  υπολογιστης.

Οποιος   νομιζει   οτι   το  θελει   πριν  παει   καδο   ανακυκλωσης   ας   ποσταρει   πρωτα   εδω   και   αμεσα   να   στειλει   ΠΜ.

Δεν   εχω   καλωδια. Χρειαζεται   ενα   καλωδιο  USB   και   ενα   τροφοδοσιας   σαν   του   η/υ.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ   απο   την   πλατεια   κανιγγος   καθημερινα   8.00-15.00   πλην   κυριακης.

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

31RXGG3FS6L._SX355_.jpg

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 2
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαρίζω ράδιο ενισχυτή technics sa-303.
το δοκίμασα με μικρά ηχεία και κάνει μικρές διακοπές στον ήχο.δεν έχω άλλα ηχεία για δοκιμή.γίνεται αποστολή,απλά έχει λίγο βάρος....

Θεσσαλονίκη μπορώ να παραδώσω όπου βολεύει. αποστολή αφού λάβω τα μεταφορικά με ελτα ή όπως Αλλιώς θέλετε.

Γράψτε εδώ και μετά πμ

φχρστω

Επεξ/σία από trelllis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, trelllis είπε

χαρίζω ράδιο ενισχυτή technics sa-303.
το δοκίμασα με μικρά ηχεία και κάνει μικρές διακοπές στον ήχο.δεν έχω άλλα ηχεία για δοκιμή.γίνεται αποστολή,απλά έχει λίγο βάρος....

Θεσσαλονίκη μπορώ να παραδώσω όπου βολεύει. αποστολή αφού λάβω τα μεταφορικά με ελτα ή όπως Αλλιώς θέλετε.

Γράψτε εδώ και μετά πμ

φχρστω

με ενδιαφέρει ο ενισχυτής, μπορώ να καταθέσω τα ταχυδρομικά. Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, δίνεται το router TECHNICOLOR TD5136V2, όπως περιγράφεται στη παρακάτω (πρώην) αγγελία

Παραλαβή απο Πατήσια, διαφορετικά συνάντηση σε Πειραιά ή Ασπρόπυργο μετά απο συννενόηση.

Κλασσικά, δήλωση ενδιαφέροντος και συννενόηση σύμφωνα με το 'πρωτόκολλο' εδώ.

edit: Κρατημένο για τον φίλο villasg

Επεξ/σία από nvnight
  • Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται από macbook black (Core 2 Duo" 2.4 13" (Black-08),

a. δύο ram, 1gb η καθεμία, με τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας.  Ήταν οι μητρικές του macbook.

b. caddy, για τοποθέτηση δεύτερου εσωτερικού σκληρού στη θέση του optical drive. Συμβατό μόνο με τα παλιότερα macbook 13'', όχι με τα νεότερα pro.

Όποιος ενδιαφέρεται πμ. Είμαι Βόλο, προτιμώ παραλαβή από εδώ. 

IMG_2715.JPG

0673176b0cad81bcbf48688122cee40e.107-078-1_A.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,

Αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής Καστοριά ενδιαφέρομαι μιας και έχω το ίδιο σε άσπρο χρώμα και είναι ελλειπτικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Jimis12 είπε

Καλησπέρα φίλε μου,

Αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής Καστοριά ενδιαφέρομαι μιας και έχω το ίδιο σε άσπρο χρώμα και είναι ελλειπτικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Τί απ'τα δύο θέλεις;

Αν δεν εμφανιστεί κανείς άλλος που να είναι εδώ γύρω για παραλαβή χέρι με χέρι, σου δίνω ένα λογαριασμό να μου βάλεις τα 3-4ε που είναι τα έξοδα για το ταχυδρομείο και στα στέλνω, κρίμα να κάθονται ;). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται πληκτρολόγιο Logitech Κ120  USB

Χαρίζεται ποντίκι οπτικό Gigabyte GM-M5000 PS/2 + PS/2 to USB adaptor

Υ.Γ.

Δόθηκαν

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Doubt είπε

Χαρίζεται πληκτρολόγιο Logitech Κ120  USB

71Ub764-p1L._SX355_.jpg

Χαρίζεται ποντίκι οπτικό Gigabyte GM-M5000 PS/2 + PS/2 to USB adaptor

orig

ps2_to_usb.jpg

Αθήνα μόνο, παραλαβή από Μετρό Αιγάλεω.

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για το σετ. 

Στέλνω pm. :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...