arisg90 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δινω 2 σταθερους υπολογιστες (τις μοναδες χωρις οθονη) που ηταν λειτουργικοι αλλα τους απεσυρα λογω παλαιοτητας (αργουσαν).Ειναι 15ετιας περιπου και ειναι αποθηκευμενοι σε κλειστο παλιο σπιτι περιπου 5 χρονια.Δεν γνωριζω αν δουλευουν αλλα εχουν τα παντα μεσα. Θα προστεθουν και καποια ακομα πραματα σε νεο ποστ. Περιοχη Καρδιτσα.Δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης. ΔΟΘΗΚΑΝ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από arisg90 3
mourgolukos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, arisg90 είπε Δινω 2 σταθερους υπολογιστες (τις μοναδες χωρις οθονη) που ηταν λειτουργικοι αλλα τους απεσυρα λογω παλαιοτητας (αργουσαν).Ειναι 15ετιας περιπου και ειναι αποθηκευμενοι σε κλειστο παλιο σπιτι περιπου 5 χρονια.Δεν γνωριζω αν δουλευουν αλλα εχουν τα παντα μεσα. Θα προστεθουν και καποια ακομα πραματα σε νεο ποστ. Περιοχη Καρδιτσα.Δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης. Αν τυχών αποφασίσεις να στείλεις θα με ενδιέφερε ο ένας
Jimis12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/25/2018 στις 1:50 ΜΜ, gnarkill είπε Χαρίζονται τα παρακάτω Crypto camera 1.10m micro usb 1 hub usb 2 4 θύρες belkin στικάκι n creative κάρτα ήχου Θεσσαλονίκη Παρέλαβα και έγω το δεματάκι από τον φίλο gnarkill.Ευχαριστώ για όλα!!! Υ.Γ. Έχει αρκετές μέρες που παρέλαβα αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν προλάβαινα 4 ώρες πριν, arisg90 είπε Δινω 2 σταθερους υπολογιστες (τις μοναδες χωρις οθονη) που ηταν λειτουργικοι αλλα τους απεσυρα λογω παλαιοτητας (αργουσαν).Ειναι 15ετιας περιπου και ειναι αποθηκευμενοι σε κλειστο παλιο σπιτι περιπου 5 χρονια.Δεν γνωριζω αν δουλευουν αλλα εχουν τα παντα μεσα. Θα προστεθουν και καποια ακομα πραματα σε νεο ποστ. Περιοχη Καρδιτσα.Δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης. Και εγώ τα ίδια με τον Κ.mourgolukos. Αν αποφασίσεις να στείλεις θα με ενδιέφερε ο άλλος Η/Υ. Βρίσκομαι Καστοριά
rose from hell Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, arisg90 είπε Δινω 2 σταθερους υπολογιστες (τις μοναδες χωρις οθονη) που ηταν λειτουργικοι αλλα τους απεσυρα λογω παλαιοτητας (αργουσαν).Ειναι 15ετιας περιπου και ειναι αποθηκευμενοι σε κλειστο παλιο σπιτι περιπου 5 χρονια.Δεν γνωριζω αν δουλευουν αλλα εχουν τα παντα μεσα. Θα προστεθουν και καποια ακομα πραματα σε νεο ποστ. Περιοχη Καρδιτσα.Δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης. καλησπερα ενδιαφερομαι ειμαι απο καρδιτσα
S0ker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, arisg90 είπε Δινω 2 σταθερους υπολογιστες (τις μοναδες χωρις οθονη) Spoiler που ηταν λειτουργικοι αλλα τους απεσυρα λογω παλαιοτητας (αργουσαν).Ειναι 15ετιας περιπου και ειναι αποθηκευμενοι σε κλειστο παλιο σπιτι περιπου 5 χρονια.Δεν γνωριζω αν δουλευουν αλλα εχουν τα παντα μεσα. Θα προστεθουν και καποια ακομα πραματα σε νεο ποστ. Περιοχη Καρδιτσα.Δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης. Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ για παραλαβή από κοντά, αν δεν κάτσει με τα παιδιά από πάνω.
iPnos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Χαρίζονται τα παρακάτω: Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo) Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1 GamePro τεύχη: #58, #66 Βοηθήματα: Φυσική 2 για δέσμες, Φυσική 3 για δέσμες (εκδόσεις Ντάβος)
papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/2/2018 στις 3:21 ΜΜ, arisdj77 είπε Για να αδειάσει λιγο το σπίτι χαρίζονται μια πολυθρόνα και ένα καναπές. Μένω στο Αθήνα - Μενιδι και απαραίτητη προϋπόθεση αυτός που το/τα θέλει να τα παραλάβει από εδώ. Ενδιαφέρομαι αν δεν πρόλαβε κάποιος άλλος.Έχω στείλει και π.μ. 1
liakos18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, iPnos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo) Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1 GamePro τεύχη: #58, #66 Βοηθήματα: Φυσική 2 για δέσμες, Φυσική 3 για δέσμες (εκδόσεις Ντάβος) Θα με ενδιέφερε η θήκη για το iPhone αν είσαι κι εσύ Θεσσαλονίκη. Αν όχι, φαντάζομαι δεν αξίζει τον κόπο να μπαίνουμε σε διαδικασία αποστολής.
Phoenix7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 11:09 ΜΜ, DZ-Photographer είπε Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas εχεις pm
iPnos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, liakos18 είπε Θα με ενδιέφερε η θήκη για το iPhone αν είσαι κι εσύ Θεσσαλονίκη. Αν όχι, φαντάζομαι δεν αξίζει τον κόπο να μπαίνουμε σε διαδικασία αποστολής. Δυστυχώς είμαι Αθήνα φίλε μου
roybatty Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Χαρίζω ένα σετάκι 478 με επεξεργαστή Pentium 4 3GHz hyperthreading,μητρική Gigabyte 8IPE1000-G και μια κάρτα γραφικών Gigabyte FX5200 128MB.Δεν έχει φουσκωμένους πυκνωτές,το δοκίμασα με δικές μου μνήμες και είναι οκ.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο. 3
Jimis12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, roybatty είπε Χαρίζω ένα σετάκι 478 με επεξεργαστή Pentium 4 3GHz hyperthreading,μητρική Gigabyte 8IPE1000-G και μια κάρτα γραφικών Gigabyte FX5200 128MB.Δεν έχει φουσκωμένους πυκνωτές,το δοκίμασα με δικές μου μνήμες και είναι οκ.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο. Αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής Καστοριά ενδιαφέρομαι
rose from hell Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/2/2018 στις 4:53 ΜΜ, arisg90 είπε Δινω 2 σταθερους υπολογιστες (τις μοναδες χωρις οθονη) που ηταν λειτουργικοι αλλα τους απεσυρα λογω παλαιοτητας (αργουσαν).Ειναι 15ετιας περιπου και ειναι αποθηκευμενοι σε κλειστο παλιο σπιτι περιπου 5 χρονια.Δεν γνωριζω αν δουλευουν αλλα εχουν τα παντα μεσα. Θα προστεθουν και καποια ακομα πραματα σε νεο ποστ. Περιοχη Καρδιτσα.Δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης. ΔΟΘΗΚΑΝ. παρελαβα ευχαριστω πολυ φιλε μου
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, roybatty είπε Χαρίζω ένα σετάκι 478 με επεξεργαστή Pentium 4 3GHz hyperthreading,μητρική Gigabyte 8IPE1000-G και μια κάρτα γραφικών Gigabyte FX5200 128MB.Δεν έχει φουσκωμένους πυκνωτές,το δοκίμασα με δικές μου μνήμες και είναι οκ.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο. Αν δεν τον στείλεις στο φίλο παραπάνω με ενδιαφέρει είμαι Θεσσαλονίκη 1
Jimis12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ίσως κάποιους από εσάς να σας ενδιαφέρει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις