mourgolukos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Χαρίζονται τα 2 αριστερά μπουτακια της φωτογραφίας η ανταλλαγή με λουκάνικο 8
vocals_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε ενδιαφέρομαι έχω και καναδυό χωριάτικα. Ποια περιοχή; Κερνάω και τσίπουρο απ'το χωριό. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από vocals_ 1
mourgolukos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, vocals_ είπε Φίλε ενδιαφέρομαι έχω και καναδυό χωριάτικα. Ποια περιοχή; Κερνάω και τσίπουρο απ'το χωριό. Κερατσίνι, έλα κερνάω παγωμένες
serdakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, mourgolukos είπε Κερατσίνι, έλα κερνάω παγωμένες κρατα το ψυγειο για να της παγωσεις
mourgolukos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, serdakis είπε κρατα το ψυγειο για να της παγωσεις Αυτό το έχω στο Μαρούσι
discoboyminimal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Material_Defender_1032 είπε In other news, χαρίζονται τα παρακάτω: 3)Winfast tv2000xp pci card στο κουτί της (τελευταία φορά λειτουργούσε) καλημερα! ενδιαφερομαι για την καρτα. σου στελνω inbox λιγο αργοτερα να σε ρωτησω κατι:)
vocals_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Κερατσίνι, έλα κερνάω παγωμένες Χάθηκα στο τσίπουρο και ξεχάστηκα, ελπίζω να τα χώνεψες καλά.
mourgolukos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, vocals_ είπε Χάθηκα στο τσίπουρο και ξεχάστηκα, ελπίζω να τα χώνεψες καλά. Το τσίπουρο είναι το μοναδικό ποτό που σου δίνει τετρακίνηση οπότε όλα καλά 😂😂😂
Dynamics Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στις 6/2/2018 στις 11:09 ΜΜ, DZ-Photographer είπε Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas θελω 2 κωδικους εγω!στειλε μ ινμποξ ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dynamics είπε θελω 2 κωδικους εγω!στειλε μ ινμποξ ευχαριστω 13 ώρες πριν, Material_Defender_1032 είπε Καλημέρες, θα με ενδιέφεραν 1-2 κωδικοί εφόσον υπάρχουν ακόμα και δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι... Έχετε πμ έστειλα τους κωδικούς Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Dynamics Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Έχετε πμ έστειλα τους κωδικούς σε ευχαριστω πολυ!!!
gianni4284 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 εγώ πρόσφατα λόγω ανακαίνισης του σπιτιού μου βρέθηκα να χαρίζω σχεδόν τα πάντα, από έπιπλα, ότι άλλο μπορεί να φανταστείς. Το ανακαινισμενο πλέον σπίτι εχει εντοιχισμένες μεγάλες ντουλάπες έτσι έδωσα τις παλιές ντουλαπες που δεν ήταν εντιχιζομενες, σαν αυτη εδω της δευτερης φωτογραφιας https://www.dreamykitchen.gr/ntoulapa/, οχι εντοιχισμένη επαναλαμβανω! και λιγο παλιες, οχι ομως φθαρμενες.. ... Μέχρι και ρούχα έδωσα.... Αυτο που διαθετω τωρα ειναι ενα τραπεζακι απο το Praktiker,,,αλλα δεν ξερω εαν θα ενδιαφερθει κανεις... να αδιασει σιγα σιγα ο χωρος...
mourgolukos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, gianni4284 είπε εγώ πρόσφατα λόγω ανακαίνισης του σπιτιού μου βρέθηκα να χαρίζω σχεδόν τα πάντα, από έπιπλα, ότι άλλο μπορεί να φανταστείς. Το ανακαινισμενο πλέον σπίτι εχει εντοιχισμένες μεγάλες ντουλάπες έτσι έδωσα τις παλιές ντουλαπες που δεν ήταν εντιχιζομενες, σαν αυτη εδω της δευτερης φωτογραφιας https://www.dreamykitchen.gr/ntoulapa/, οχι εντοιχισμένη επαναλαμβανω! και λιγο παλιες, οχι ομως φθαρμενες.. ... Μέχρι και ρούχα έδωσα.... Αυτο που διαθετω τωρα ειναι ενα τραπεζακι απο το Praktiker,,,αλλα δεν ξερω εαν θα ενδιαφερθει κανεις... να αδιασει σιγα σιγα ο χωρος... Φωτό είναι ευκολη από το τραπεζακι και διαστάσεις;
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, gianni4284 είπε εγώ πρόσφατα λόγω ανακαίνισης του σπιτιού μου βρέθηκα να χαρίζω σχεδόν τα πάντα, από έπιπλα, ότι άλλο μπορεί να φανταστείς. Το ανακαινισμενο πλέον σπίτι εχει εντοιχισμένες μεγάλες ντουλάπες έτσι έδωσα τις παλιές ντουλαπες που δεν ήταν εντιχιζομενες, σαν αυτη εδω της δευτερης φωτογραφιας https://www.dreamykitchen.gr/ntoulapa/, οχι εντοιχισμένη επαναλαμβανω! και λιγο παλιες, οχι ομως φθαρμενες.. ... Μέχρι και ρούχα έδωσα.... Αυτο που διαθετω τωρα ειναι ενα τραπεζακι απο το Praktiker,,,αλλα δεν ξερω εαν θα ενδιαφερθει κανεις... να αδιασει σιγα σιγα ο χωρος... στα 4 μυνηματα σου τα 2 αφορουν αυτη την εταιρεια, τόσο αγαπη;;
arisdj77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να αδειάσει λιγο το σπίτι χαρίζονται μια πολυθρόνα και ένα καναπές. Μένω στο Αθήνα - Μενιδι και απαραίτητη προϋπόθεση αυτός που το/τα θέλει να τα παραλάβει από εδώ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από arisdj77 Εικόνες 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις