nickaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Δικιά σου η πορδή, απο περιέργια ρώτησα περισσότερο Το ψυγείο είναι και πάλι διαθέσιμο Στέλνω p.m. για πληροφορίες.
GeoA1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Προσθετω με τους ιδιους ορους και ενα modem/router ZTE ZXHN H 108N ANNEX A PSTN FORTHNET με το τροφοδοτικο και τα καλωδια του χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση γιατι ηταν παρατημενο στο γραφειο. Με ενδιαφέρει το ρουτερ. Έχεις Π.Μ.
nickaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ακυρώνω το ενδιαφέρον μου για το ψυγείο. Σύντομα κάνω εκκαθάριση την αποθήκη και θα βγάλω πραγμάτια κ γω
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, nickaras είπε Ακυρώνω το ενδιαφέρον μου για το ψυγείο. Σύντομα κάνω εκκαθάριση την αποθήκη και θα βγάλω πραγμάτια κ γω Ανυπομονώ τώρα που την άδειασα 1
Fuel7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panosno1com είπε για της τηλεορασης θα θέλει αμαξι λογω βαρους να υποθεσω :/ Αν του μπαλκονιου ειναι αυτο που «στηριζεται» στα καγκελα του μπαλκονιου και ανοιγει , εφοσον δεν το θελει ο μουργόλυκος (διοτι εγω ειχα πει πρωτος για το τραπεζακι tv )τοτε με ενδιαφερει εμενα ! (στο προηγουμενο ποστ δεν μου ειχε εμφανισει τη φωτο γμτ) Της τηλεορασης δεν ειναι βαρυ(ειναι μοριοσανιδα)απλα θελει λιγη προσοχη λογω γυαλιου αλλα θελει σιγουρα αυτοκινητο για να το παρεις. Το μικρο ειναι το κλασσικο αναδιπλούμενο Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Fuel7
tigergreg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται και δυο μετασχηματιστες για φωτα ξεον.... Τους παραλαμβανεται απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος παρακαλω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ......
cecond Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Fuel7 είπε Της τηλεορασης δεν ειναι βαρυ(ειναι μοριοσανιδα)απλα θελει λιγη προσοχη λογω γυαλιου αλλα θελει σιγουρα αυτοκινητο για να το παρεις. Το μικρο ειναι το κλασσικο αναδιπλούμενο Για το τράπεζι της τηλεόρασης αν δεν ενδιαφερθούν όσοι προηγούνται θα το ήθελα εγώ.
Fuel7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, cecond είπε Για το τράπεζι της τηλεόρασης αν δεν ενδιαφερθούν όσοι προηγούνται θα το ήθελα εγώ. Εχω στειλει μυνημα στον παναγιώτη να δω τελικα τι θα κάνει εαν δεν το θέλει τελικα ειναι δικο σου.Μονο μια χάρη εαν γινεται εαν και το παρειςνα ερθεις να το παρεις μεχρι αυριο διοτι εχω τεραστιο προβλημα με το χώρο(εσπασεο θερμοσιφωνας και μου χει ενα σπιτι.....@#$@#$!)
panosno1com Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ναι πάρτο φίλε μου , είμαι και εγώ σε παρόμοια φαση με τον fuel ( οχι με θερμοσίφωνα, αυτον τον πρόλαβα και χαλασε μονο μια κουβέρτα ) εχω σπιτι δερλομπου απαντησα και στο μηνυμα !
fmarkos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 29/1/2018 στις 1:16 ΠΜ, mourgolukos είπε Έχω βάλει τόσα πολλά γτ έκανα ξεκαθάρισμα σε αποθήκες κ επειδή τα έχω μες την μέση κ θέλω να φύγουν από την μεση κ έγινε χαμός από μηνύματα και πολλές δουλειές γενικότερα δεν προλαβαίνω να απαντάω ενημερώνω διαρκώς Αυτή την στιγμή υπάρχουν ακόμα τα Ψυγείο κρατημενο εκτός φορουμ Vr cardboard κρατημενο Λεντοταινιες κρατημενες Κινητό s duos κρατημενο Θήκη για το s5 κρατημενο Xperia tipo κρατημενο Serial infrared διαθεσιμο Usb voip κρατημενο Πληροφορίες στα προηγούμενα ποστ Παρέλαβα σήμερα κι ευχαριστώ. Έχω κάποιες κάρτες μόντεμ v90 και κάποιες Lan. Θα ανεβάσω στις επόμενες μέρες λεπτομέρειες.
cecond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/2/2018 στις 4:53 ΜΜ, Fuel7 είπε Εχω στειλει μυνημα στον παναγιώτη να δω τελικα τι θα κάνει εαν δεν το θέλει τελικα ειναι δικο σου.Μονο μια χάρη εαν γινεται εαν και το παρειςνα ερθεις να το παρεις μεχρι αυριο διοτι εχω τεραστιο προβλημα με το χώρο(εσπασεο θερμοσιφωνας και μου χει ενα σπιτι.....@#$@#$!) Ευχαριστώ για το τραπεζάκι! 1
Fuel7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια καλησπέρα Το τραπεζάκι και η τηλεοραση εφυγαν .Εχουν μεινει τα CD και το δισκακι του PSP
nvnight Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, χαρίζεται το bluetooth ακουστικό της i-tech, με τον φορτιστή του. Σχεδόν αχρησιμοποιήτο, αποθηκευμένο για μπόλικο καιρό, με αποτέλεσμα σε σημεία που το καλώδιο ήταν διπλωμένο, να ανοίξει η μόνωση Βέβαια, λειτουργεί κανονικά. Βρίσκομαι Αθήνα, παραλαβή μετά από συνεννόηση, αφού ολοκληρωθεί το 'πρωτόκολλο' εδώ Φώτο: [/spoiler] Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από nvnight 1
Dynamics Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, nvnight είπε Καλησπέρα παιδιά, χαρίζεται το bluetooth ακουστικό της i-tech, με τον φορτιστή του. Σχεδόν αχρησιμοποιήτο, αποθηκευμένο για μπόλικο καιρό, με αποτέλεσμα σε σημεία που το καλώδιο ήταν διπλωμένο, να ανοίξει η μόνωση Βέβαια, λειτουργεί κανονικά. Βρίσκομαι Αθήνα, παραλαβή μετά από συνεννόηση, αφού ολοκληρωθεί το 'πρωτόκολλο' εδώ εχεις π.μ
villasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 ποστ για τεστ του indexing 14 λεπτά πριν, Hal9000 είπε δοκιμάστε να γράψετε κάποιο μήνυμα σ' αυτά τα θέματα που έχετε πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις