paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ αμφότερους για τους κωδικούς. Παμε και απο εμενα ενα χαρισμα (το ειχε ζητησει καποιος παλιότερα και ειχε πει οτι θα έρθει να το παρει και ομως ειναι ακόμα εδώ): 7) Θερμάστρα αλογόνου-χαλαζία primo με 2 λάμπες (800W) Συναντηση - παραλαβη απογευματινες ώρες (μεταξύ 16.50-17.50) απο ΗΣΑΠ αμαρουσίου ή λ. κηφισίας. 2
Kostas.karras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, paylidis είπε Ευχαριστώ αμφότερους για τους κωδικούς. Παμε και απο εμενα ενα χαρισμα (το ειχε ζητησει καποιος παλιότερα και ειχε πει οτι θα έρθει να το παρει και ομως ειναι ακόμα εδώ): 7) Θερμάστρα αλογόνου-χαλαζία primo με 2 λάμπες (800W) Συναντηση - παραλαβη απογευματινες ώρες (μεταξύ 16.50-17.50) απο ΗΣΑΠ αμαρουσίου ή λ. κηφισίας. Ίσως να με ενδιαφέρει. Στέλνω πμ
Fuel7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Στο τραπεζάκι μπαλκονιού αναφερόμουν Ανεβάζω και πάλι 18 ώρες πριν, panosno1com είπε εχω ζητησει και εγω παρακαλω αν ειναι εφικτο ! Οπως και για το τραπεζακι μπαλκονι ενδιαφερομαι ! Απλα θελω φωτος αλλα κυριως διαστασεις για να μαι σιγουρος οτι «χωραει» , κριμα ειναι να το παρω και να χρειαζεται σε καποιον αλλον ! Ευχαριστω εκ των προτερων ! Καλησπέρα ειχα ανεβασει φωτογραφια του στην προηγουμενη φορα που μου το ζητησες ειδα οτι δεν απαντησες και θεωρησα οτι δεν το θες Οι διαστάσεις του τραπεζιου της τηλεορασης ειναι μηκος 100 βαθος57 υψος 48 Το αλλο το τραπεζακι ειναι πορδη μεταφερεται πολυ ευκολα!
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Ανεβάζω και πάλι Καλησπέρα ειχα ανεβασει φωτογραφια του στην προηγουμενη φορα που μου το ζητησες ειδα οτι δεν απαντησες και θεωρησα οτι δεν το θες Οι διαστάσεις του τραπεζιου της τηλεορασης ειναι μηκος 100 βαθος57 υψος 48 Το αλλο το τραπεζακι ειναι πορδη μεταφερεται πολυ ευκολα! Αερομεταφερόμενο, μυρωδάτο και συγκινητικό;; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από mourgolukos
Fuel7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Αερομεταφερόμενο, μυρωδάτο και συγκινητικό;; Ολα αυτα Περιποιημένα...ολα σε ενα!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Τα χαρίζονται της υπογραφής σου θα μπορούσες να τα βάλεις και εδώ Χαρίζονται 2 κωδικοί για Cosmote Deals for You Ελαφρώς χρησιμοποιημένοι (ειδαμε ταινία εχθές) όλα τα υπόλοιπα ατόφια Πληροφορίες εδώ whatsupdealsforyou Αλοχες, θα με ενδιεφερε ενας κωδικος, εφοσον υπαρχει θα μπορουσες να μου τον στειλεις σε pm? Thanx!
tigergreg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης.... 1.ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ+ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΓΙΑ ΡS1/PS2 GEARMATIC PRO PS-120 φιλου. Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι δεν εχω ιδεα. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...... 2.Τροφοδοτικο ΑΤΧ 300-350W το οποιο παιζει-δεν παιζει. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Προσθετω με τους ιδιους ορους και ενα modem/router ZTE ZXHN H 108N ANNEX A PSTN FORTHNET με το τροφοδοτικο και τα καλωδια του χωρις να γνωριζω λειτουργικη κατασταση γιατι ηταν παρατημενο στο γραφειο. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από tigergreg
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Material_Defender_1032 είπε Αλοχες, θα με ενδιεφερε ενας κωδικος, εφοσον υπαρχει θα μπορουσες να μου τον στειλεις σε pm? Thanx! Οι κωδικοί δωθηκαν, ευχαριστώ 4 ώρες πριν, mourgolukos είπε Τα χαρίζονται της υπογραφής σου θα μπορούσες να τα βάλεις και εδώ Χαρίζονται 2 κωδικοί για Cosmote Deals for You Ελαφρώς χρησιμοποιημένοι (ειδαμε ταινία εχθές) όλα τα υπόλοιπα ατόφια Πληροφορίες εδώ whatsupdealsforyou Οι κωδικοί δωθηκαν
paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, paylidis είπε Παμε και απο εμενα ενα χαρισμα (το ειχε ζητησει καποιος παλιότερα και ειχε πει οτι θα έρθει να το παρει και ομως ειναι ακόμα εδώ): 7) Θερμάστρα αλογόνου-χαλαζία primo με 2 λάμπες (800W) Συναντηση - παραλαβη απογευματινες ώρες (μεταξύ 16.50-17.50) απο ΗΣΑΠ αμαρουσίου ή λ. κηφισίας. 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Ίσως να με ενδιαφέρει. Στέλνω πμ Έφυγε στο Τσακ κ μπαμ για το φίλο Κώστα!!
tigergreg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται και δυο μετασχηματιστες για φωτα ξεον.... Τους παραλαμβανεται απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος παρακαλω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από tigergreg
Dynamics Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται και δυο μετασχηματιστες για φωτα ξεον.... Τους παραλαμβανεται απο το υποκαταστημα μου ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΘΗΣΕΩΣ 155 "SHOE GALLERY" γυναικεια παπουτσια ωρες καταστηματων. Χωρις τα καλωδια. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. Κάνουν για η7?
tigergreg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Dynamics είπε Κάνουν για η7? Δεν εχω ιδεα απ αυτα.
panosno1com Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fuel7 είπε Ανεβάζω και πάλι Καλησπέρα ειχα ανεβασει φωτογραφια του στην προηγουμενη φορα που μου το ζητησες ειδα οτι δεν απαντησες και θεωρησα οτι δεν το θες Οι διαστάσεις του τραπεζιου της τηλεορασης ειναι μηκος 100 βαθος57 υψος 48 Το αλλο το τραπεζακι ειναι πορδη μεταφερεται πολυ ευκολα! για της τηλεορασης θα θέλει αμαξι λογω βαρους να υποθεσω :/ Αν του μπαλκονιου ειναι αυτο που «στηριζεται» στα καγκελα του μπαλκονιου και ανοιγει , εφοσον δεν το θελει ο μουργόλυκος (διοτι εγω ειχα πει πρωτος για το τραπεζακι tv )τοτε με ενδιαφερει εμενα ! (στο προηγουμενο ποστ δεν μου ειχε εμφανισει τη φωτο γμτ) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από panosno1com
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, panosno1com είπε για της τηλεορασης θα θέλει αμαξι λογω βαρους να υποθεσω :/ Αν του μπαλκονιου ειναι αυτο που «στηριζεται» στα καγκελα του μπαλκονιου και ανοιγει , εφοσον δεν το θελει ο μουργόλυκος (διοτι εγω ειχα πει πρωτος για το τραπεζακι tv )τοτε με ενδιαφερει εμενα ! (στο προηγουμενο ποστ δεν μου ειχε εμφανισει τη φωτο γμτ) Δικιά σου η πορδή, απο περιέργια ρώτησα περισσότερο Στις 30/01/2018 στις 10:47 ΠΜ, mourgolukos είπε Με εξαίρεση τις υπέρυθρες έχουν κρατηθεί όλα τα υπόλοιπα Το ψυγείο είναι και πάλι διαθέσιμο
Kostas.karras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Έφυγε στο Τσακ κ μπαμ για το φίλο Κώστα!! Ευχαριστω πολυ τον Παυλιδη για την θερμαστρα και την εξυπηρετηση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις