mourgolukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, kidil είπε Καλημέρα, θέλω να δηλώσω ενδιαφέρον για το κινητο samsung duos, αν δεν το πάρει κάποιος άλλος Με εξαίρεση τις υπέρυθρες έχουν κρατηθεί όλα τα υπόλοιπα
SilverMachine Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, mourgolukos είπε Με εξαίρεση τις υπέρυθρες έχουν κρατηθεί όλα τα υπόλοιπα οι λεντοταινιες παρθηκαν. ευχαριστω.
Fuel7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Η μικρη τηλεοραση έφυγε πριν λίγο.Οπως και το Logitech ποντίκι Η κάμερα ειναι κρατημένη Εχει μεινει το τραπεζακι για τηλεοραση στερεο Επισεις σήμερα ανακάλυψα 1 δισκάκι demo απο το πρωτο playstation portble 1 κουτι με μουσικά CD αντιγραμένων μουσικών συλλογών του Compact Disc Club(Μήν με ρωτάτε ποια) εινα 50 πςείπου δισκακια 1 σπαστό τραπεζακι για μπαλκόνι μικρο Οποιος ενδιαφέρεται ερχεται ΠΕιραια και τα παιρνει απο εδω 1
mourgolukos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους! Η μικρη τηλεοραση έφυγε πριν λίγο.Οπως και το Logitech ποντίκι Η κάμερα ειναι κρατημένη Εχει μεινει το τραπεζακι για τηλεοραση στερεο Επισεις σήμερα ανακάλυψα 1 δισκάκι demo απο το πρωτο playstation portble 1 κουτι με μουσικά CD αντιγραμένων μουσικών συλλογών του Compact Disc Club(Μήν με ρωτάτε ποια) εινα 50 πςείπου δισκακια 1 σπαστό τραπεζακι για μπαλκόνι μικρο Οποιος ενδιαφέρεται ερχεται ΠΕιραια και τα παιρνει απο εδω Μπορεις να ανεβάσεις φωτό και διαστάσεις από το τραπεζάκι;
panosno1com Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 26/1/2018 στις 6:41 ΜΜ, panosno1com είπε Mπορεις να μ στειλεις (ή βαλε στο τοπικ αν θες) μια φωτο του τραπεζακίου ? ( ) και στο περιπου τις διαστασεις αν θες? ευχαριστω ! 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Μπορεις να ανεβάσεις φωτό και διαστάσεις από το τραπεζάκι; εχω ζητησει και εγω παρακαλω αν ειναι εφικτο ! Οπως και για το τραπεζακι μπαλκονι ενδιαφερομαι ! Απλα θελω φωτος αλλα κυριως διαστασεις για να μαι σιγουρος οτι «χωραει» , κριμα ειναι να το παρω και να χρειαζεται σε καποιον αλλον ! Ευχαριστω εκ των προτερων !
discoboyminimal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 θελω να ευχαριστήσω δημοσίος τον τον Στέλιο!! AKA mourgolukos !! ολα τα πραγματακια ηρθαν κομπλε!! 1
tigergreg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Xαριζονται τα εξης.... 1.ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ+ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΓΙΑ ΡS1/PS2 GEARMATIC PRO PS-120 φιλου. Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι δεν εχω ιδεα. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...... 2.Τροφοδοτικο ΑΤΧ 300-350W το οποιο παιζει-δεν παιζει. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από tigergreg 2
haris_216 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης.... 1.ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ+ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΓΙΑ ΡS1/PS2 GEARMATIC PRO PS-120 φιλου. Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι δεν εχω ιδεα. 2.Τροφοδοτικο ΑΤΧ 300-350W το οποιο παιζει-δεν παιζει. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Καλησπέρα Γρηγόρη. Αν δεν έχει προηγηθεί άλλος θα με ενδιέφερε η τιμονιέρα. (έχεις pm) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από haris_216
trelllis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις Saturday, January 27, 2018 στις 9:06 ΜΜ, dimosq είπε Δινονται: α) τρυπανακι τυπου dremel (practyl dm130) με καποιες κεφαλες β) step up-down converter 300w 220-110v Θεσσαλονικη για μια βδομαδα, μετα Αθηνα. ενδιαφέρομαι για το τρυπάνακι αν πρόλαβα.είμαι Θεσσαλονίκη και μπορώ να παραλάβω άμεσα από όπου βολεύει.στέλνω πμ με στοιχεία επικοινωνίας. φχρστω
Fuel7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, mourgolukos είπε Μπορεις να ανεβάσεις φωτό και διαστάσεις από το τραπεζάκι; Ανεβάζω και πάλι φωτο ειναι μετριο σε μέγεθος 16 ώρες πριν, panosno1com είπε εχω ζητησει και εγω παρακαλω αν ειναι εφικτο ! Οπως και για το τραπεζακι μπαλκονι ενδιαφερομαι ! Απλα θελω φωτος αλλα κυριως διαστασεις για να μαι σιγουρος οτι «χωραει» , κριμα ειναι να το παρω και να χρειαζεται σε καποιον αλλον ! Ευχαριστω εκ των προτερων ! Καλησπέρα ειχα ανεβασει φωτογραφια του στην προηγουμενη φορα που μου το ζητησες ειδα οτι δεν απαντησες και θεωρησα οτι δεν το θες ή δεν σου κάνει.
Phoenix7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται κωδικοί απο Vodafone CU για: Dominos Pizza: 1+1 Odeon/Ster Cinemas: 1+1-Δόθηκε e-food: -10% Praktiker: -15%-Δόθηκε Blue star feries: 1+1 Inspot: 1+1 Όλες οι οδηγίες και οι προϋποθέσεις εδω: https://www.vodafonecu.gr/cu-around/ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Phoenix7
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Ανεβάζω και πάλι φωτο ειναι μετριο σε μέγεθος Καλησπέρα ειχα ανεβασει φωτογραφια του στην προηγουμενη φορα που μου το ζητησες ειδα οτι δεν απαντησες και θεωρησα οτι δεν το θες ή δεν σου κάνει. Στο τραπεζάκι μπαλκονιού αναφερόμουν
paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχεις πμ Phoenix7 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από paylidis
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, trelllis είπε ενδιαφέρομαι για το τρυπάνακι αν πρόλαβα.είμαι Θεσσαλονίκη και μπορώ να παραλάβω άμεσα από όπου βολεύει.στέλνω πμ με στοιχεία επικοινωνίας. φχρστω Τα χαρίζονται της υπογραφής σου θα μπορούσες να τα βάλεις και εδώ Χαρίζονται 2 κωδικοί για Cosmote Deals for You Ελαφρώς χρησιμοποιημένοι (ειδαμε ταινία εχθές) όλα τα υπόλοιπα ατόφια Πληροφορίες εδώ whatsupdealsforyou Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από mourgolukos
serdakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/27/2018 στις 9:06 ΜΜ, dimosq είπε Δινονται: α) τρυπανακι τυπου dremel (practyl dm130) με καποιες κεφαλες β) step up-down converter 300w 220-110v Θεσσαλονικη για μια βδομαδα, μετα Αθηνα. Στη σειρα και εγω για το τρυπανακι Ευχαριστω τον mourgolukos για τα πραγματα. Σου χρωσταω μια οθονη λαπτοπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις