Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
κυπρος....

To απάντησα πιο πάνω:

Κοίτα, από ότι δείχνει εδώ είναι διεθνής οργανισμός και η διεύθυνση που έδωσα πιο πάνω αφορά στο παράρτημα της Κύπρου.

Κι εγώ στην ουρά για το κινητό
Δώσε και μένα μπάρμπα για το κινητό

Παίδες, όπως είπα και σε dimokrito, commentator, το πρόλαβε ο pitsi, ο οποίος επικοινώνησε ήδη με τα στοιχεία του. Καληνύχτα σας.

Επίσης να ενημερώσω τους υπόλοιπους ότι η πρώτη επικοινωνία με τον pitsi έγινε
Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.

Χαριζεται το παρακατω γραφειο.Η φωτογραφια το αδικει πολυ αλλα μολις βγηκε απο το δωματιο του γιου μου.Φυσικα χωρις το σκουπιδο-περιεχομενο που φαινεται επανω του. Ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα δεν λυνεται για μεταφορα κοματι - κομματι και ειναι ασηκωτο απο ενα ατομο για μεταφορα.Πρεπει να φυγει το πολυ σε δυο μερες απο το σπιτι. οποιος το θελει ας ποσταρει εδω. Ειμαι Λυκοβρυση Αττικης.

67xqt5q7122sfbowdoyq_thumb.jpg

Δημοσ.

Χαρίζονται:

1. οθόνη 15' Qmonitor με κάποια προβληματάκια. Καμιά φορά τρώει κολλήματα και δείχνει μόνο πράσινο,μόνο κόκκινο (φαίνονται αυτά που γράφει αλλά είναι σαν να έχεις χρωματιστό φίλτρο από πάνω!). Ιδανική για ταράτσα pc-κατεβαστήρι που δεν ανοίγει ποτέ, να την σπάσεις για να ξεδώσεις κλπ κλπ

2. scanner Mustek 1200ED. νομίζω πως δουλεύει κανονικά (συνδέεται με παράλληλη θύρα από όσο βλέπω, καλώδιο σύνδεσης δεν υπάρχει).

Τα συγκεκριμένα μου τα έδωσε μια φίλη που άλλαξε pc και δεν τα ήθελε. κατα τα λεγόμενα της το scanner λειτουργεί κανονικά και για την οθόνη σας τα είπα από πάνω.

Συνάντηση είτε σπίτι μου είτε κάπου στα Β.Προάστια (κοντά στο Μαρούσι) σε σημείο να μπορέσω να έρθω με το αμάξι.

PM όποιος ενδιαφέρεται.

Τέλος της βδομάδας θα πάνε ανακύκλωση.

Δημοσ.
Χαρίζονται:

1. οθόνη 15' Qmonitor με κάποια προβληματάκια. Καμιά φορά τρώει κολλήματα και δείχνει μόνο πράσινο,μόνο κόκκινο (φαίνονται αυτά που γράφει αλλά είναι σαν να έχεις χρωματιστό φίλτρο από πάνω!). Ιδανική για ταράτσα pc-κατεβαστήρι που δεν ανοίγει ποτέ, να την σπάσεις για να ξεδώσεις κλπ κλπ

2. scanner Mustek 1200ED. νομίζω πως δουλεύει κανονικά (συνδέεται με παράλληλη θύρα από όσο βλέπω, καλώδιο σύνδεσης δεν υπάρχει).

Τα συγκεκριμένα μου τα έδωσε μια φίλη που άλλαξε pc και δεν τα ήθελε. κατα τα λεγόμενα της το scanner λειτουργεί κανονικά και για την οθόνη σας τα είπα από πάνω.

Συνάντηση είτε σπίτι μου είτε κάπου στα Β.Προάστια (κοντά στο Μαρούσι) σε σημείο να μπορέσω να έρθω με το αμάξι.

PM όποιος ενδιαφέρεται.

Τέλος της βδομάδας θα πάνε ανακύκλωση.

Επειδή είμαστε γειτονάκια (Μαρουσιώτης γαρ) αν θες (και δεν τα πρόλαβε κανείς άλλος) τα παίρνω εγώ.

ΕΥΧΖΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ApSiMan. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΣΤΌΛΗ

Δημοσ.
Επειδή είμαστε γειτονάκια (Μαρουσιώτης γαρ) αν θες (και δεν τα πρόλαβε κανείς άλλος) τα παίρνω εγώ.

Nope, είσαι πρώτος! Στείλε μου pm να κανονίσουμε!:-D

Δημοσ.

Χαρίζεται.... :P

Ένα ράδιο-κασετόφωνο αυτοκινήτου με ψηφιακό ραδιόφωνο!!!! (loool)

Είναι από Saxo του 99. Δουλεύει μια χαρά....απλά είναι πανάρχαιο!!!!

Λογικά θα το στείλω ανακύκλωση κάποια στιγμή. Αν το θέλει κανείς....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...