panosfl22 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Χαριζεται θηκη για Huawei Mate 7 με ενεργο πορτακι. Παραλαβη από Αγίο Δημήτριο κοντά στο μετρό 9-5
mourgolukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/29/2017 στις 1:38 ΜΜ, mourgolukos είπε Ξαναχαρίζονται τα εξής: μοντεμ κινεζικη μπριζα ρευματος 1 ζευγαρια ακουστικά αεροπλάνου 3 ζευγαρια ακουστικά κινητού ακουστικά κλασικά ασυρματο ποντίκι καλύματα πληκτρολογίου macbook κλασικά, παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι μετα απο συννεννοηση Προστίθενται στην λίστα τα εξής: Θήκη λαστιχένια κόκκινη για Galaxy S5 (το κλαιν οι ρεγγες το κινητο) θήκη σκληρού δίσκου toshiba hddr500e03x με κάποιο προβληματάκι στην πλακέτα (ανάβει δίσκος αλλά δεν τον βλέπει ο υπολογιστής) -Kostas.Karras Θήκη σκληρού δίσκου WDBAAU0010HBK-01 η οποια αναγνωρίζει μόνο τον αρχικό δίσκο που είχε μέσα και κανέναν άλλο για κάποιο λόγο. (δεν υπάρχει πλέον ο αρχικός δίσκος) -Kostas.Karras Κινητό Samsung Galaxy S duos το πρώτο το μονοπύρηνο. Έχει bootloop και αδυναμία να γράψει nand για να περάσω ρομ. (το είχα πάρει από tigergreg με σπασμένη οθόνη, την άλλαξα και με υπηρέτισε τίμια ως δευτερο κινητό/ κινητό καβάτζα.) Γενικά είναι σε καλή κατάσταση, δίνεται μαζί με θήκη 5χ Λαμπες Led είναι αυτές που μπαίνουν αντί για φθορίου με καμμένα driver. οι πλακέτες μέσα είναι εντάξει και τα led λειτουργικά αλλά θέλουν πάνω από 24 βολτ η πλακέτα για να ανάψει μιας και με 15 που δοκίμασα από το τροφοδοτικό μου δεν αναψε καμία. Στην πορεία θα βγούν και άλλα κομμάτια -Kostas.Karras μοντεμ sagem fast 1201 V2 apo connex χωρίς περιφεριακά housing οθόνη και digiter απο σονυ xperia tipo νομίζω μη λειτουργικο digiter Fan controller zalman zm-mfc2 ανάβει αλλά δεν δίνει εντολή στους ανεμιστήρες εμφάνιση σαν καινούριο -Kostas.Karras Θα μπουν κιαλλα στην πορεία, απλά φοβάμαι να ανοίξω τις ντουλάπες μην βρω καμία ψώφια γάτα μέσα Οχι αποστολές, παραλαβή από τον χώρο μου Μαρούσι ή κατόπιν συνεννοησης και πειραια ακομα μπαινουν modem siemens speedstream 4200 modem baudtec t263r1u-a1 ote modem fritz!box fon wlan 7140 annex A - mpitzi91 modem thomson TG585 V7 - mpitzi91 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από mourgolukos 1
mourgolukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από mourgolukos
mpitzi91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε modem fritz!box fon wlan 7140 annex A modem thomson TG585 V7 ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω!
mourgolukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, mpitzi91 είπε ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω! yours τπτ αλλο σαν δωρακι δεν θες;; απο την πρωτη λίστα να αδειαζει
mpitzi91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε yours τπτ αλλο σαν δωρακι δεν θες;; απο την πρωτη λίστα να αδειαζει εχεις μήπως μια φωτόγραφία να δώ και το ασύρματο ποντίκι;
Dynamics Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Προστίθενται στην λίστα τα εξής: Θήκη λαστιχένια κόκκινη για Galaxy S5 (το κλαιν οι ρεγγες το κινητο) θήκη σκληρού δίσκου toshiba hddr500e03x με κάποιο προβληματάκι στην πλακέτα (ανάβει δίσκος αλλά δεν τον βλέπει ο υπολογιστής) Θήκη σκληρού δίσκου WDBAAU0010HBK-01 η οποια αναγνωρίζει μόνο τον αρχικό δίσκο που είχε μέσα και κανέναν άλλο για κάποιο λόγο. (δεν υπάρχει πλέον ο αρχικός δίσκος) Κινητό Samsung Galaxy S duos το πρώτο το μονοπύρηνο. Έχει bootloop και αδυναμία να γράψει nand για να περάσω ρομ. (το είχα πάρει από tigergreg με σπασμένη οθόνη, την άλλαξα και με υπηρέτισε τίμια ως δευτερο κινητό/ κινητό καβάτζα.) Γενικά είναι σε καλή κατάσταση, δίνεται μαζί με θήκη 5χ Λαμπες Led είναι αυτές που μπαίνουν αντί για φθορίου με καμμένα driver. οι πλακέτες μέσα είναι εντάξει και τα led λειτουργικά αλλά θέλουν πάνω από 24 βολτ η πλακέτα για να ανάψει μιας και με 15 που δοκίμασα από το τροφοδοτικό μου δεν αναψε καμία. Στην πορεία θα βγούν και άλλα κομμάτια μοντεμ sagem fast 1201 V2 apo connex χωρίς περιφεριακά housing οθόνη και digiter απο σονυ xperia tipo νομίζω μη λειτουργικο digiter Fan controller zalman zm-mfc2 ανάβει αλλά δεν δίνει εντολή στους ανεμιστήρες εμφάνιση σαν καινούριο Θα μπουν κιαλλα στην πορεία, απλά φοβάμαι να ανοίξω τις ντουλάπες μην βρω καμία ψώφια γάτα μέσα Οχι αποστολές, παραλαβή από τον χώρο μου Μαρούσι ή κατόπιν συνεννοησης και πειραια ακομα μπαινουν modem siemens speedstream 4200 modem baudtec t263r1u-a1 ote modem fritz!box fon wlan 7140 annex A modem thomson TG585 V7 το ασυρματο ποντικη υπαρχει?να υποθεσω δεν δουλευει?
mourgolukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dynamics είπε το ασυρματο ποντικη υπαρχει?να υποθεσω δεν δουλευει? νομίζω δουλευει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όπως το παρέλαβα το ξαναχαρίζω
mpitzi91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, mourgolukos είπε νομίζω δουλευει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όπως το παρέλαβα το ξαναχαρίζω Ενδιαφέρομαι!
mourgolukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mpitzi91 είπε Ενδιαφέρομαι! δικο σου και αυτό 1
Kostas.karras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mourgolukos είπε Προστίθενται στην λίστα τα εξής: Θήκη λαστιχένια κόκκινη για Galaxy S5 (το κλαιν οι ρεγγες το κινητο) θήκη σκληρού δίσκου toshiba hddr500e03x με κάποιο προβληματάκι στην πλακέτα (ανάβει δίσκος αλλά δεν τον βλέπει ο υπολογιστής) Θήκη σκληρού δίσκου WDBAAU0010HBK-01 η οποια αναγνωρίζει μόνο τον αρχικό δίσκο που είχε μέσα και κανέναν άλλο για κάποιο λόγο. (δεν υπάρχει πλέον ο αρχικός δίσκος) Κινητό Samsung Galaxy S duos το πρώτο το μονοπύρηνο. Έχει bootloop και αδυναμία να γράψει nand για να περάσω ρομ. (το είχα πάρει από tigergreg με σπασμένη οθόνη, την άλλαξα και με υπηρέτισε τίμια ως δευτερο κινητό/ κινητό καβάτζα.) Γενικά είναι σε καλή κατάσταση, δίνεται μαζί με θήκη 5χ Λαμπες Led είναι αυτές που μπαίνουν αντί για φθορίου με καμμένα driver. οι πλακέτες μέσα είναι εντάξει και τα led λειτουργικά αλλά θέλουν πάνω από 24 βολτ η πλακέτα για να ανάψει μιας και με 15 που δοκίμασα από το τροφοδοτικό μου δεν αναψε καμία. Στην πορεία θα βγούν και άλλα κομμάτια μοντεμ sagem fast 1201 V2 apo connex χωρίς περιφεριακά housing οθόνη και digiter απο σονυ xperia tipo νομίζω μη λειτουργικο digiter Fan controller zalman zm-mfc2 ανάβει αλλά δεν δίνει εντολή στους ανεμιστήρες εμφάνιση σαν καινούριο Θα μπουν κιαλλα στην πορεία, απλά φοβάμαι να ανοίξω τις ντουλάπες μην βρω καμία ψώφια γάτα μέσα Οχι αποστολές, παραλαβή από τον χώρο μου Μαρούσι ή κατόπιν συνεννοησης και πειραια ακομα μπαινουν modem siemens speedstream 4200 modem baudtec t263r1u-a1 ote modem fritz!box fon wlan 7140 annex A modem thomson TG585 V7 Με ενδιαφέρει και εμένα το fan controller, οι θήκες των δίσκων και οι led λάμπες. στέλνω πμ 5 ώρες πριν, mourgolukos είπε Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από Kostas.karras
coolerman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Χαρίζω κεφαλή εκτυπωτή εδώ Epson F164060 ΄Εχει αφαιρεθεί πρόσφατα απο λειτουργικό εκτυπωτή
tigergreg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω για τις τηλεκαρτες τον Fuel7.... 1
Michail2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, mourgolukos είπε Προστίθενται στην λίστα τα εξής: Θήκη λαστιχένια κόκκινη για Galaxy S5 (το κλαιν οι ρεγγες το κινητο) θήκη σκληρού δίσκου toshiba hddr500e03x με κάποιο προβληματάκι στην πλακέτα (ανάβει δίσκος αλλά δεν τον βλέπει ο υπολογιστής) Θήκη σκληρού δίσκου WDBAAU0010HBK-01 η οποια αναγνωρίζει μόνο τον αρχικό δίσκο που είχε μέσα και κανέναν άλλο για κάποιο λόγο. (δεν υπάρχει πλέον ο αρχικός δίσκος) Κινητό Samsung Galaxy S duos το πρώτο το μονοπύρηνο. Έχει bootloop και αδυναμία να γράψει nand για να περάσω ρομ. (το είχα πάρει από tigergreg με σπασμένη οθόνη, την άλλαξα και με υπηρέτισε τίμια ως δευτερο κινητό/ κινητό καβάτζα.) Γενικά είναι σε καλή κατάσταση, δίνεται μαζί με θήκη 5χ Λαμπες Led είναι αυτές που μπαίνουν αντί για φθορίου με καμμένα driver. οι πλακέτες μέσα είναι εντάξει και τα led λειτουργικά αλλά θέλουν πάνω από 24 βολτ η πλακέτα για να ανάψει μιας και με 15 που δοκίμασα από το τροφοδοτικό μου δεν αναψε καμία. Στην πορεία θα βγούν και άλλα κομμάτια μοντεμ sagem fast 1201 V2 apo connex χωρίς περιφεριακά housing οθόνη και digiter απο σονυ xperia tipo νομίζω μη λειτουργικο digiter Fan controller zalman zm-mfc2 ανάβει αλλά δεν δίνει εντολή στους ανεμιστήρες εμφάνιση σαν καινούριο Θα μπουν κιαλλα στην πορεία, απλά φοβάμαι να ανοίξω τις ντουλάπες μην βρω καμία ψώφια γάτα μέσα Οχι αποστολές, παραλαβή από τον χώρο μου Μαρούσι ή κατόπιν συνεννοησης και πειραια ακομα μπαινουν modem siemens speedstream 4200 modem baudtec t263r1u-a1 ote modem fritz!box fon wlan 7140 annex A modem thomson TG585 V7 Καλημέρα ! Ενδιαφερομαι για το modem thomson TG585 V7. Ήθελα να ρωτησω εαν λειτουργει ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξεργαστης 478 3.2Ghz 1Μ 800 Ψυκτρα για 478 Δειτε φωτο στην αγγελια μου Δισκος sata 80GB με οχι 100% υγεια δεν θυμαμαι ακριβως αλλα δουλευει για τιποτα δοκιμες κλπ κρατημενος Παραλλαβη μονο απο το Περιστερι δηλαδη το σπιτι μου Χαριζω μονο αυτα που γραφω μην βλεπετε φωτο και ζητατε αλλα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από LLLEFTERIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις