tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Sierra Levin είπε Καλησπέρα, έχω loot από ένα ακόμα quest.. Πύργος, mid, κλασικός, ασήκωτος, ..MULTIRAMA *insert epic music here* XD Περιέχει και μια μητρική s478, η οποία φοράει έναν celeron D, ..για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Άλλα εξαρτήματα για το μηχάνημα δεν έχω, γιατί είναι παράπλευρη απώλεια από κανιβαλισμό 2 συστημάτων. Απ' όσο θυμάμαι, δουλεύει, αλλά χρειάζεται, ram (DDR1), psu, cooler, και gpu (AGP).. είναι από αυτές που δεν υποστηρίζουν on board graphics. Καλησπερα. Γνωριζεις μαρκα και τυπο μητρικης? Ευχαριστω. Περιοχη?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Καλησπερα. Γνωριζεις μαρκα και τυπο μητρικης? Ευχαριστω. Περιοχη? ATX έιναι, EliteGroup 648FX, είναι η μάρκα και το μοντέλο. Σε αποθήκη στα Σίδερα Χαλανδρίου είναι τα πράγματα. Αν βολεύει, τα πάω μέχρι το μετρό Αγίας Παρασκευής.
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Sierra Levin είπε ATX έιναι, EliteGroup 648FX, είναι η μάρκα και το μοντέλο. Σε αποθήκη στα Σίδερα Χαλανδρίου είναι τα πράγματα. Αν βολεύει, τα πάω μέχρι το μετρό Αγίας Παρασκευής. Οκ ευχαριστω. Θα δω αν εχω τα υπολοιπα και θα σε ειδοποιησω. Αυτη ειναι? http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Overview.aspx?DetailID=323&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0 η αυτη? http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Overview.aspx?DetailID=426&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0
e-tic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Χαρίζεται πλυντήριο ρούχων Whirpool FL5041 Κατά την διάρκεια λειτουργίας του κολλάει και παύει η λειτουργία του. Για να συνεχίσει πρέπει κάποιος χειροκίνητα να μετακινήσει τον χρονοδιακόπτη στην επόμενη θέση. Αυτό μπορεί να συμβεί 1 εως 3 φορές ανά πλύση. Δεν ρώτησα και δεν ξέρω αν φτιάχνεται και με τι κόστος. Παραλαβή απο κέντρο Καλλιθέας το δυνατόν συντομότερο. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει αμάξι (προφανώς) και ένα δεύτερο άτομο μαζί του για να το κατεβάσουν 1,5 όροφο απο τις σκάλες. 1
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 80 euro κανει το ανταλλακτικο. http://www.eaparts.gr/modelsearch.aspx?man=WHIRLPOOL&mod=FL+5041%2F2&mid=10386
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, Sierra Levin είπε ATX έιναι, EliteGroup 648FX, είναι η μάρκα και το μοντέλο. Σε αποθήκη στα Σίδερα Χαλανδρίου είναι τα πράγματα. Αν βολεύει, τα πάω μέχρι το μετρό Αγίας Παρασκευής. Ευχαριστω πολυ για το πισι.
panosfl22 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 6:32 ΠΜ, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης..... 1.Κατσαρολα για μακαρονια καινουργια στο κουτι της σφραγισμενη σαν κι αυτη στην φωτογραφια περιπου..... 2.DVD Player Audioline DVD-816, με remote control μικρο μεγεθος που παιζει τα παντα χωρις να γνωριζω την τωρινη λειτουργικη του κατασταση. Παραλαβη εντος 48ωρου ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ πολύ για τα πράγματα!! 1
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 03/01/2018 στις 9:03 ΠΜ, geioannou είπε για καποιον που ειναι συλλέκτης τηλεκάρτας η για καποιον που γνωρίζει κάποιον, εχω 172 τηλεκάρτες περιόδου 1994-1996 Ευχαριστω πολυ για τις τηλεκαρτες.
dpolal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Παλιό σετ αποτελούμενο από: - Intel Desktop Board D845GBV - Intel P4 1.80A GHz, 400 MHz FSB, 512 KB με την ψύκτρα του - 256MB DDR1 RAM - μπορεί να βρεθεί και κάνας IDE HDD για να δέσει το γλυκό. Vintage πλέον αλλά δουλεύει κανονικότατα και λυπάμαι να το πετάξω. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη αποκλειστικά, δεν στέλνω επαρχία.
Fuel7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σε όλους! Απλα επαναλαμβάνω οτι ειναι διαθεσιμα τα εξης: 1. τηλεοραση 2.Τραπεζάκι τηλεόραασης 3.Ποντίκι 4,Ξυπνητήρι Shneider με μπαταρία. Οποιος ενδιαφέρεται μου λεει.Για την τηλεοραση ειχαν ενδιοαφερθει καποια παιδια τελικα δεν ηρθαν να την πάρουν.Οποιοσ τα θέλει έρχεται Πειραια και τα παιρνει
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακυρο αποσυρεται θα το κανω ψησταρια. Χαριζω αυτο το κουτι παραλαβή απο το σπιτι μου Χρυσουπολη Περιστερι θα δωθει προτεραιότητα σε αυτον που θα μου δωσει ενα απλο usb πληκτρολογιο Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από LLLEFTERIS
dhmak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν είναι χάρισμα αλλα ανταλλαγή. Ανταλλαγή = να περιμένεις κάτι σαν αντάλλαγμα ανεξαρτήτου αξίας. Χάρισμα = να μην περιμένεις τίποτα ως αντάλλαγμα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από dhmak 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dhmak είπε Αυτό δεν είναι χάρισμα αλλα ανταλλαγή. Δεν γραφω το δινω μονο σε οποιον μου δωσει ενα απλο πληκτρολογιο αξιας 3-4 ευρω αλλα οτι εχει προτεραιοτητα. Φυσικα και θα το εδινα σε καποιον αλλον δεν θα περιμενα να βρεθει πληκτρολογιο οπως εχω δωσει και αλλα πραγματα. Συν οτι το ποιο φτηνο κουτι εχει 20 ευρω ενα πληκτρολογιο 3.69 αρα κοροϊδο προσπαθουσα να πιαστω με την "ανταλλαγη" οπως λες. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από LLLEFTERIS 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις