teledomenet Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/23/2017 στις 9:20 ΜΜ, teledomenet είπε Χαριζονται 6 τζιν με νουμερα απο 1τεμ 30 1τεμ 31 3τεμ 32 1τεμ 33 νουμερο σε καλη κατασταση και ενα σακακι με προβλημα στη φοδρα. Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη. Υπαρχουν ακομα.
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης..... 1.Κατσαρολα για μακαρονια καινουργια στο κουτι της σφραγισμενη σαν κι αυτη στην φωτογραφια περιπου..... 2.DVD Player Audioline DVD-816, με remote control μικρο μεγεθος που παιζει τα παντα χωρις να γνωριζω την τωρινη λειτουργικη του κατασταση. Παραλαβη εντος 48ωρου ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από tigergreg
panosfl22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Kαλημερα Ενδιαφερομαι και για τα δυο .Στελνω πμ. Ευχαριστω!
kakofonixx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tigergreg είπε ΥΓ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ακριβώς, αλλά αν πατήσεις όχι πάνω στον τίτλο του θέματος αλλά δίπλα στο αστεράκι σε πάει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο ποστ
kwstas_pap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 ενδιαφέρομαι για την κατσαρόλα.. Σε παρακαλώ βάλε με στην "ουρά" αν ακυρωθεί με τους προηγούμενους..
111111 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, teledomenet είπε Υπαρχουν ακομα. με ενδιαφέρει το μπουφάν, τι μέγεθος είναι;
Fir3fly Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μπαινω και εγω στη σειρα για την κατσαρολα, ευχαριστω πολυ
roybatty Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, tigergreg είπε ΥΓ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Πάτησε το κουμπί επάνω δεξιά που γράφει "Ακολούθησε" (το παλιό insomnia το έλεγε "Συνδρομή στο θέμα").By default θα σου εμφανίζει ειδοποίηση όταν συνδέεσαι στο insomnia,με την προϋπόθεση ότι έχεις επιτρέψει τις ειδοποιήσεις.Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις να σου στέλνει email μια φορά την ημέρα ή την εβδομάδα,αναλόγως πόσο τακτικά θέλεις να ενημερώνεσαι για το θέμα. 1
mpitzi91 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σας, παλία υπήρχε η επιλογή να ερχεται ειδοποιήση σε mail με το που γραφέται κάτι στο παρόν νήμα. πλέον δεν υπάρχει η επιλογή;
tsiv Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε Καλημέρα σας, παλία υπήρχε η επιλογή να ερχεται ειδοποιήση σε mail με το που γραφέται κάτι στο παρόν νήμα. πλέον δεν υπάρχει η επιλογή; Φυσικά και υπάρχει. Πάτα το καμπανάκι->ρυθμίσεις και τίκαρε αναλόγως Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από tsiv
mpitzi91 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, tsiv είπε Φυσικά και υπάρχει. Πάτα το καμπανάκι->ρυθμίσεις και τίκαρε αναλόγως έχω τσεκάρει την επιλογή ειδοποίησης για οποίαδήποτε αλλαγή στο νήμα, αλλά email δεν έχω δει καμία μέρα από τότε που έγινε η αλλαγή του site.!
tsiv Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μιά χαρά μου έρχονται μαιλ. Κάνε ότι είπα... σκρόλαρε κιόλας διότι έχει και άλλα τικ πιό κάτω
p4n0s86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mpitzi91 είπε έχω τσεκάρει την επιλογή ειδοποίησης για οποίαδήποτε αλλαγή στο νήμα, αλλά email δεν έχω δει καμία μέρα από τότε που έγινε η αλλαγή του site.! Πας στο καμπανάκι, Ρυθμίσεις και βάζεις αυτό:
Federacion Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης..... 1.Κατσαρολα για μακαρονια καινουργια στο κουτι της σφραγισμενη σαν κι αυτη στην φωτογραφια περιπου..... 2.DVD Player Audioline DVD-816, με remote control μικρο μεγεθος που παιζει τα παντα χωρις να γνωριζω την τωρινη λειτουργικη του κατασταση. Παραλαβη εντος 48ωρου ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ! ΥΓ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΥΓ2.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ. Ενδιαφέρομαι για την κατσαρόλα. Είμαι όμως Θεσσαλονίκη.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, έχω loot από ένα ακόμα quest.. Πύργος, mid, κλασικός, ασήκωτος, ..MULTIRAMA *insert epic music here* XD Περιέχει και μια μητρική s478, η οποία φοράει έναν celeron D, ..για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Άλλα εξαρτήματα για το μηχάνημα δεν έχω, γιατί είναι παράπλευρη απώλεια από κανιβαλισμό 2 συστημάτων. Απ' όσο θυμάμαι, δουλεύει, αλλά χρειάζεται, ram (DDR1), psu, cooler, και gpu (AGP).. είναι από αυτές που δεν υποστηρίζουν on board graphics.
Προτεινόμενες αναρτήσεις