Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/23/2017 στις 9:20 ΜΜ, teledomenet είπε

Χαριζονται 6 τζιν με νουμερα απο

1τεμ 30

1τεμ 31

3τεμ 32

1τεμ 33 νουμερο 

σε καλη κατασταση και ενα σακακι με προβλημα στη φοδρα.

Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη.

post-228654-0-94502600-1514056275_thumb.jpg

post-228654-0-69414300-1514056339_thumb.jpg

post-228654-0-93589300-1514056376_thumb.jpg

post-228654-0-42257500-1514056409_thumb.jpg

post-228654-0-06097300-1514056471_thumb.jpg

Υπαρχουν ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται   τα   εξης.....

1.Κατσαρολα   για   μακαρονια   καινουργια   στο   κουτι   της   σφραγισμενη  σαν   κι  αυτη   στην  φωτογραφια   περιπου.....

2.DVD Player Audioline DVD-816, με remote control  μικρο   μεγεθος   που   παιζει   τα   παντα   χωρις   να   γνωριζω   την  τωρινη   λειτουργικη   του   κατασταση.

Παραλαβη   εντος   48ωρου   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   κατοπιν   συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε    καπακι   ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

ΥΓ.ΠΩΣ   ΜΠΟΡΩ   ΝΑ   ΜΠΑΙΝΩ   ΣΤΟ   ΘΕΜΑ   ΧΩΡΙΣ   ΝΑ   ΨΑΧΝΩ   ΚΑΝΑ   ΜΙΣΑΩΡΟ?  ΓΝΩΡΙΖΕΙ   ΚΑΝΕΙΣ?

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ακριβώς, αλλά αν πατήσεις όχι πάνω στον τίτλο του θέματος αλλά δίπλα στο αστεράκι σε πάει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο ποστ ;)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, teledomenet είπε

Υπαρχουν ακομα.

με ενδιαφέρει το μπουφάν, τι μέγεθος είναι;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΥΓ.ΠΩΣ   ΜΠΟΡΩ   ΝΑ   ΜΠΑΙΝΩ   ΣΤΟ   ΘΕΜΑ   ΧΩΡΙΣ   ΝΑ   ΨΑΧΝΩ   ΚΑΝΑ   ΜΙΣΑΩΡΟ?  ΓΝΩΡΙΖΕΙ   ΚΑΝΕΙΣ?

Πάτησε το κουμπί επάνω δεξιά που γράφει "Ακολούθησε" (το παλιό insomnia το έλεγε "Συνδρομή στο θέμα").By default θα σου εμφανίζει ειδοποίηση όταν συνδέεσαι στο insomnia,με την προϋπόθεση ότι έχεις επιτρέψει τις ειδοποιήσεις.Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις να σου στέλνει email μια φορά την ημέρα ή την εβδομάδα,αναλόγως πόσο τακτικά θέλεις να ενημερώνεσαι για το θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

παλία υπήρχε η επιλογή να ερχεται ειδοποιήση σε mail με το που γραφέται κάτι στο παρόν νήμα. πλέον δεν υπάρχει η επιλογή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε

Καλημέρα σας,

παλία υπήρχε η επιλογή να ερχεται ειδοποιήση σε mail με το που γραφέται κάτι στο παρόν νήμα. πλέον δεν υπάρχει η επιλογή;

Φυσικά και υπάρχει.

Πάτα το καμπανάκι->ρυθμίσεις και τίκαρε αναλόγως

Επεξ/σία από tsiv
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsiv είπε

Φυσικά και υπάρχει.

Πάτα το καμπανάκι->ρυθμίσεις και τίκαρε αναλόγως

έχω τσεκάρει την επιλογή ειδοποίησης για οποίαδήποτε αλλαγή στο νήμα, αλλά email δεν έχω δει καμία μέρα από τότε που έγινε η αλλαγή του site.!

Δημοσ.

Μιά χαρά μου έρχονται μαιλ.

Κάνε ότι είπα... σκρόλαρε κιόλας διότι έχει και άλλα τικ πιό κάτω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mpitzi91 είπε

έχω τσεκάρει την επιλογή ειδοποίησης για οποίαδήποτε αλλαγή στο νήμα, αλλά email δεν έχω δει καμία μέρα από τότε που έγινε η αλλαγή του site.!

Πας στο καμπανάκι, Ρυθμίσεις και βάζεις αυτό:

image.jpg

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται   τα   εξης.....

1.Κατσαρολα   για   μακαρονια   καινουργια   στο   κουτι   της   σφραγισμενη  σαν   κι  αυτη   στην  φωτογραφια   περιπου.....

2.DVD Player Audioline DVD-816, με remote control  μικρο   μεγεθος   που   παιζει   τα   παντα   χωρις   να   γνωριζω   την  τωρινη   λειτουργικη   του   κατασταση.

Παραλαβη   εντος   48ωρου   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   κατοπιν   συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε    καπακι   ΠΜ.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ!

ΥΓ2.ΚΑΠΟΙΟΣ   ΜΟΥ   ΕΙΧΕ   ΖΗΤΗΣΕΙ   2   ΣΥΣΚΕΥΕΣ   ΣΤΑΘΕΡΗΣ   ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ  ΠΡΙΝ   ΤΗΝ    ΑΛΛΑΓΗ   ΤΟΥ   ΣΑΙΤ.   ΑΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ   ΑΚΟΜΑ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ   ΑΣ   ΣΤΕΙΛΕΙ  ΠΜ.

Farberware-Classic.jpg

Ενδιαφέρομαι για την κατσαρόλα. Είμαι όμως Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω loot από ένα ακόμα quest.. Πύργος, mid, κλασικός, ασήκωτος, ..MULTIRAMA *insert epic music here* XD Περιέχει και μια μητρική s478, η οποία φοράει έναν celeron D, ..για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Άλλα εξαρτήματα για το μηχάνημα δεν έχω, γιατί είναι παράπλευρη απώλεια από κανιβαλισμό 2 συστημάτων. Απ' όσο θυμάμαι, δουλεύει, αλλά χρειάζεται, ram (DDR1), psu, cooler, και gpu (AGP).. είναι από αυτές που δεν υποστηρίζουν on board graphics.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...