azografos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, asderis είπε Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια. Βρηκα στο παταρι αρκετα κομματια απο ενα αυτοκινητοδρομο καθως και μια σακουλα παρελκομενα. Τα κομματια μπορει να τα βαλει καποιος που εχει ενα ιδιο για να μεγαλωσει. Αυτα που ειναι στη σακουλα δεν μπορω να ελεγξω αν δουλευουν. Αν τα θελει καποιος μπορω να του τα δωσω. Βρισκομαι Αργυρουπολη/Αθηνα. Μ' ενδιαφέρει. Έχω τον ίδιο. Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν δεν μπορείς να στείλεις, μπορώ να αγκαρέψω φίλο να έρθει να στα πάρει από Δευτέρα ...
asderis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, azografos είπε Μ' ενδιαφέρει. Έχω τον ίδιο. Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν δεν μπορείς να στείλεις, μπορώ να αγκαρέψω φίλο να έρθει να στα πάρει από Δευτέρα ... Αν δεν το παρει ο προηγουμενος απο εσενα,τοτε οκ. Θα σε ενημερωσω. 1
e-tic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, asderis είπε Αν δεν το παρει ο προηγουμενος απο εσενα,τοτε οκ. Θα σε ενημερωσω. Μπαίνω και εγώ στην σειρά για τα slot cars!
sintalkas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δίνω δεκαδες κάψουλες για tassimo ,είναι οι εξής γεύσεις Cafe crema classico xl,espresso intenso,Medal or σφραγισμένες στο εσωτερικό κουτάκι τους οι περισσότερες καθώς και χύμα πάλι κλειστές.Καλό θα είναι να έρθουν τχ 2 άτομα να τις πάρουν.Παραλαβή μόνο από Άγιο δημητριο και πλατεία Γλυφάδας ,δεν στέλνω. 1
tsiv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, sintalkas είπε Δίνω δεκαδες κάψουλες για tassimo ,είναι οι εξής γεύσεις Cafe crema classico xl,espresso intenso,Medal or σφραγισμένες στο εσωτερικό κουτάκι τους οι περισσότερες καθώς και χύμα πάλι κλειστές.Καλό θα είναι να έρθουν τχ 2 άτομα να τις πάρουν.Παραλαβή μόνο από Άγιο δημητριο και πλατεία Γλυφάδας ,δεν στέλνω. Ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
sintalkas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 ωραιά τώρα περιμένω άλλον ένα και ολοκληρώθηκε το χάρισμα.Πες μου αν είναι με πμ που μένεις. 1
asderis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα. Ο αυτοκινητοδρομος εφυγε. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.
tsiv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, sintalkas είπε ωραιά τώρα περιμένω άλλον ένα και ολοκληρώθηκε το χάρισμα.Πες μου αν είναι με πμ που μένεις. Έχεις πμ
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπέρα, ευχαριστώ τον jeep 13 για το WB της GTX460. Με την σειρά μου χαρίζω ραδιο-CD LG για αυτοκίνητο. Η οθόνη στην πρόσοψη είναι μισοχαλασμένη, οπότε δεν διαβάζεται. Δουλεύει όμως κανονικά, (σαν να μην έχει οθόνη). Το Ηχοσύστημα το είχα πάρει απο εδώ πριν κανα μήνα για να αλλάξω την πρόσοψη σε ένα ίδιο που έχω. 3
tsiv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ τον Μάνο (sintalkas) για τις κάψουλες για tassimo 1
sintalkas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά έχουν μείνει κοντά στις 10 κάψουλες ακόμη ,όποιος τις επιθυμεί ας μου στείλει ενα πμ.
stelakis1914 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ τον φίλο @roybatty για την δωρεά του router Fritz!Box. 1
fmarkos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Hp LaserJet 1200. Δουλεύει κανονικά και τυπώνει, έχει σπάσει το πλαστικό που μπαίνει το χαρτί τροφοδοσίας. Αν τον θέλει κάποιος για ανταλλακτικά, επισκευή ή λειτουργία ας έρθει να τον πάρει. Είμαι στα Εξάρχεια κοντά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
fmarkos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, teledomenet είπε Με ενδιαφερει ο εκτυπωτης, στελνω πμ. Έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις