bolec Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Χαρίζεται 2)Κάρτα τηλεόρασης PHILIPS Εάν εν τέλει δε την θέλει κανείς θα με ενδιέφερε και μένα
stathis85tpt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 χαριζεται 5αδα cd-R lightScribe 52χ 700 mb hp στη συσκευασια τους! παραλαβη η απο Λαρισα η αποστολη με χρεωση παραλυπτη
alfas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Χαρίζεται 1)εσωτερικό Modem -> 155817-001 MDM PCI V.90 INT L CNXNT 2)Κάρτα τηλεόρασης PHILIPS 3)Iomega Zip100 Φωτογραφία (απο το Internet) Άγνωστη Λειτουργική Κατάσταση... Συνάντηση στο Πειραιά για την παράδοση!!! Αν δεν τα ζητήσει κάποιος σε μια βδομάδα μέσα πάνε ανακύκλωση!!! Λοιπόν έχουμε και λέμε... Το μόντεμ δεν το έχει ζητήσει ακόμα κανείς Τη κάρτα τηλεόρασης την ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι: 1)Pitsi 2)rigardie 3)szaf 4)Kx5 5)bolec To Zip to ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι: 1)rigardie 2)sintaklas 3)aquasonic Ξεκινάω τα pm με βάση σειράς!!!
bolec Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Το μόντεμ δεν το έχει ζητήσει ακόμα κανείς Τη κάρτα τηλεόρασης την ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι: 1)Pitsi 2)rigardie 3)szaf 4)Kx5 5)bolec To Zip to ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι: 1)rigardie 2)sintaklas 3)aquasonic Ξεκινάω τα pm με βάση σειράς!!! Δεν γίνεται να το κάνουμε αλφαβητικά?:lol:
wizzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Παίδες, χαρίζω το κινητό NOKIA 2626. Το κινητό είναι καινούριο, χρώματος μπλε και είναι στο κουτί του. Το κουτί έχει ανοιχθεί μια φορά προς επιβεβαίωση των περιεχόμενων. Το κινητό και όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν (μπαταρία, hands free) είναι αχρησιμοποίητα. Αγοράστηκε στις 14/01/2008 από την εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ με απόδειξη. Το κινητό έχει εγγύηση 2 ετών. Το κινητό ΔΕΝ το χρειάζομαι και ΔΕΝ θέλω να το πουλήσω. Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Θα το πάρει ο πρώτος που θα ενδιαφερθεί και θα απαντήσει !!!ΕΔΩ!!! OXI με pm! Αυτά.
Pitsi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Παίδες, χαρίζω το κινητό NOKIA 2626. Το κινητό είναι καινούριο, χρώματος μπλε και είναι στο κουτί του. Το κουτί έχει ανοιχθεί μια φορά προς επιβεβαίωση των περιεχόμενων. Το κινητό και όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν (μπαταρία, hands free) είναι αχρησιμοποίητα. Αγοράστηκε στις 14/01/2008 από την εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ με απόδειξη. Το κινητό έχει εγγύηση 2 ετών. Το κινητό ΔΕΝ το χρειάζομαι και ΔΕΝ θέλω να το πουλήσω. Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Θα το πάρει ο πρώτος που θα ενδιαφερθεί και θα απαντήσει !!!ΕΔΩ!!! OXI με pm! Αυτά. Θα το ήθελα. Ευχαριστώ.
dimokritos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Παίδες, χαρίζω το κινητό NOKIA 2626. Το κινητό είναι καινούριο, χρώματος μπλε και είναι στο κουτί του. Το κουτί έχει ανοιχθεί μια φορά προς επιβεβαίωση των περιεχόμενων. Το κινητό και όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν (μπαταρία, hands free) είναι αχρησιμοποίητα. Αγοράστηκε στις 14/01/2008 από την εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ με απόδειξη. Το κινητό έχει εγγύηση 2 ετών. Το κινητό ΔΕΝ το χρειάζομαι και ΔΕΝ θέλω να το πουλήσω. Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Θα το πάρει ο πρώτος που θα ενδιαφερθεί και θα απαντήσει !!!ΕΔΩ!!! OXI με pm! Αυτά. θα με ενδιέφερε εμένα. ευχαριστώ
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Παίδες, χαρίζω το κινητό NOKIA 2626. Το κινητό είναι καινούριο, χρώματος μπλε και είναι στο κουτί του. Το κουτί έχει ανοιχθεί μια φορά προς επιβεβαίωση των περιεχόμενων. Το κινητό και όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν (μπαταρία, hands free) είναι αχρησιμοποίητα. Αγοράστηκε στις 14/01/2008 από την εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ με απόδειξη. Το κινητό έχει εγγύηση 2 ετών. Το κινητό ΔΕΝ το χρειάζομαι και ΔΕΝ θέλω να το πουλήσω. Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Θα το πάρει ο πρώτος που θα ενδιαφερθεί και θα απαντήσει !!!ΕΔΩ!!! OXI με pm! Αυτά. μπαινω και εγω στην ουρα
wizzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 @pitsi: θα σου στείλω pm αργότερα για τα περεταίρω. @dimokritos, commentator: αν στραβώσει κάτι με τον/την pitsi θα πάρετε σειρά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Αγοράστηκε στις 14/01/2008 από την εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ με απόδειξη. Συγνωμη για το ασχετο αλλα αυτη η εταιρια ειναι ελληνικη ???
wizzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Κοίτα, από ότι δείχνει εδώ είναι διεθνής οργανισμός και η διεύθυνση που έδωσα πιο πάνω αφορά στο παράρτημα της Κύπρου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Κοίτα, από ότι δείχνει εδώ είναι διεθνής οργανισμός και η διεύθυνση που έδωσα πιο πάνω αφορά στο παράρτημα της Κύπρου. Ευχαριστω και συγνωμη για το offtopic.
wizzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Kανένα πρόβλημα Γιάννη. Επίσης να ενημερώσω τους υπόλοιπους ότι η πρώτη επικοινωνία με τον pitsi έγινε. Όταν έχω τελική κατάληξη του θέματος, θα κάνω edit το μήνυμα αυτό για να ενημερώσω το forum.
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Συγνωμη για το ασχετο αλλα αυτη η εταιρια ειναι ελληνικη ??? κυπρος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις