Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαρίζεται

2)Κάρτα τηλεόρασης PHILIPS

Εάν εν τέλει δε την θέλει κανείς θα με ενδιέφερε και μένα

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χαρίζεται

1)εσωτερικό Modem -> 155817-001 MDM PCI V.90 INT L CNXNT

2)Κάρτα τηλεόρασης PHILIPS

3)Iomega Zip100

Φωτογραφία (απο το Internet)

Iomega%20Zip%20100%20with%20Case.jpg

Άγνωστη Λειτουργική Κατάσταση...

Συνάντηση στο Πειραιά για την παράδοση!!!

Αν δεν τα ζητήσει κάποιος σε μια βδομάδα μέσα πάνε ανακύκλωση!!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Το μόντεμ δεν το έχει ζητήσει ακόμα κανείς

Τη κάρτα τηλεόρασης την ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι:

1)Pitsi

2)rigardie

3)szaf

4)Kx5

5)bolec

To Zip to ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι:

1)rigardie

2)sintaklas

3)aquasonic

Ξεκινάω τα pm με βάση σειράς!!!

Δημοσ.
Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Το μόντεμ δεν το έχει ζητήσει ακόμα κανείς

Τη κάρτα τηλεόρασης την ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι:

1)Pitsi

2)rigardie

3)szaf

4)Kx5

5)bolec

To Zip to ζήτησαν κατα σειρά(με βάση ώρας) οι:

1)rigardie

2)sintaklas

3)aquasonic

Ξεκινάω τα pm με βάση σειράς!!!

Δεν γίνεται να το κάνουμε αλφαβητικά?:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Παίδες, χαρίζω το κινητό NOKIA 2626. Το κινητό είναι καινούριο, χρώματος μπλε και είναι στο κουτί του. Το κουτί έχει ανοιχθεί μια φορά προς επιβεβαίωση των περιεχόμενων. Το κινητό και όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν (μπαταρία, hands free) είναι αχρησιμοποίητα. Αγοράστηκε στις 14/01/2008 από την εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ με απόδειξη. Το κινητό έχει εγγύηση 2 ετών. Το κινητό ΔΕΝ το χρειάζομαι και ΔΕΝ θέλω να το πουλήσω. Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Θα το πάρει ο πρώτος που θα ενδιαφερθεί και θα απαντήσει !!!ΕΔΩ!!! OXI με pm!

Αυτά.

Δημοσ.
Παίδες, χαρίζω το κινητό NOKIA 2626. Το κινητό είναι καινούριο, χρώματος μπλε και είναι στο κουτί του. Το κουτί έχει ανοιχθεί μια φορά προς επιβεβαίωση των περιεχόμενων. Το κινητό και όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν (μπαταρία, hands free) είναι αχρησιμοποίητα. Αγοράστηκε στις 14/01/2008 από την εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας ΜΤΝ με απόδειξη. Το κινητό έχει εγγύηση 2 ετών. Το κινητό ΔΕΝ το χρειάζομαι και ΔΕΝ θέλω να το πουλήσω. Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Αυτά.

Θα το ήθελα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτά.

θα με ενδιέφερε εμένα. ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Αυτά.

μπαινω και εγω στην ουρα:-)

Δημοσ.

@pitsi: θα σου στείλω pm αργότερα για τα περεταίρω.

@dimokritos, commentator: αν στραβώσει κάτι με τον/την pitsi θα πάρετε σειρά.

Δημοσ.

Κοίτα, από ότι δείχνει εδώ είναι διεθνής οργανισμός και η διεύθυνση που έδωσα πιο πάνω αφορά στο παράρτημα της Κύπρου.

Δημοσ.
Κοίτα, από ότι δείχνει εδώ είναι διεθνής οργανισμός και η διεύθυνση που έδωσα πιο πάνω αφορά στο παράρτημα της Κύπρου.

Ευχαριστω και συγνωμη για το offtopic.

Δημοσ.

Kανένα πρόβλημα Γιάννη.

Επίσης να ενημερώσω τους υπόλοιπους ότι η πρώτη επικοινωνία με τον pitsi έγινε. Όταν έχω τελική κατάληξη του θέματος, θα κάνω edit το μήνυμα αυτό για να ενημερώσω το forum.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...