MessengerOfGood Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/24/2017 στις 4:49 ΜΜ, tigergreg είπε Εμειναν τα 5....... Εαν και εφόσον έχει μείνει κανένα ασύρματο θα με ενδιέφερε. Αλλα να προηγηθούν τα μέλη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Εγώ το θέλω για το εξοχικό. Επίσης για το Panasonic ΚΧ-Τ2251χ πρέπει να έχω 1-2 ακουστικά που λειτουργούν. Όποιος το πάρει και θέλει να αλλαξει ακουστικό ας μου στείλει pm να δώ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από MessengerOfGood
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τώρα με το καινούριο Insomnia μήπως θα ήταν καλύτερα να έμπαινε μια ξεχωριστή κατηγορία "Χαρίζεται" στις αγγελίες αντι για το παρόν νήμα; Για να βρείς τι υπάρχει ακόμα πρέπει να ψάχνεις πολύ... 5 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, funbreaker είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Θήκες και τζαμάκι για το Xiaomi Redmi Note 3 (kate) - Αχρησιμοποίητα καθώς άλλαξα το κινητό πριν τα παραλάβω. Θήκη εξωτερικού 2.5". Δεν έχει τροφοδοσία και καμιά φορά ζορίζεται να τον διαβάσει το pc. Ψηφιακός δέκτης - XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI - Είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα, δεν θυμάμαι τι, που υποτίθεται πως με update θα λυνόταν αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ. Δεν βρίσκω το τηλεχειριστήριο. Φάκελοι με λάστιχο. Δεν ξέρω πόσοι είναι. Πάνω απο 30 σίγουρα. Τους χρησιμοποιούσα για την σχολή. Άλλαξα τρόπο αρχειοθέτησης και είναι για πέταμα. Κάποιοι έχουν πάνω γραμμένα τα μαθήματα ή έχουν αυτοκόλητα. Εκτυπωτής HP1315. Δούλευε κανονικά. Μερικές φορές μόνο κολούσε λίγο στην εκτύπωση. Χωρίς καλώδια και παρελκόμενα. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για αποστολές. Παραλαβή στην κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης μετά από συνεννόηση. Μην στέλνετε pm, δηλώστε ενδιαφέρον εδώ και θα στείλω εγώ. Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρει όλα ένας. Θα τα κρατήσω 2-3 μέρες και μετά πέταμα. Θήκες τζαμακι για το redmi note 3 +θήκη σκληρού +φακέλους, με ενδιαφέρουν είμαι και εγώ Τούμπα θεσσαλονίκη
esem Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, funbreaker είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Θήκες και τζαμάκι για το Xiaomi Redmi Note 3 (kate) - Αχρησιμοποίητα καθώς άλλαξα το κινητό πριν τα παραλάβω. Θήκη εξωτερικού 2.5". Δεν έχει τροφοδοσία και καμιά φορά ζορίζεται να τον διαβάσει το pc. Ψηφιακός δέκτης - XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI - Είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα, δεν θυμάμαι τι, που υποτίθεται πως με update θα λυνόταν αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ. Δεν βρίσκω το τηλεχειριστήριο. Φάκελοι με λάστιχο. Δεν ξέρω πόσοι είναι. Πάνω απο 30 σίγουρα. Τους χρησιμοποιούσα για την σχολή. Άλλαξα τρόπο αρχειοθέτησης και είναι για πέταμα. Κάποιοι έχουν πάνω γραμμένα τα μαθήματα ή έχουν αυτοκόλητα. Εκτυπωτής HP1315. Δούλευε κανονικά. Μερικές φορές μόνο κολούσε λίγο στην εκτύπωση. Χωρίς καλώδια και παρελκόμενα. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για αποστολές. Παραλαβή στην κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης μετά από συνεννόηση. Μην στέλνετε pm, δηλώστε ενδιαφέρον εδώ και θα στείλω εγώ. Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρει όλα ένας. Θα τα κρατήσω 2-3 μέρες και μετά πέταμα. Ενδιαφέρομαι για τη θήκη του σκληρού και τον ψηφιακό δεκτή. είμαι Θεσσαλονικη
tigergreg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Εαν και εφόσον έχει μείνει κανένα ασύρματο θα με ενδιέφερε. Αλλα να προηγηθούν τα μέλη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Εγώ το θέλω για το εξοχικό. Επίσης για το Panasonic ΚΧ-Τ2251χ πρέπει να έχω 1-2 ακουστικά που λειτουργούν. Όποιος το πάρει και θέλει να αλλαξει ακουστικό ας μου στείλει pm να δώ. Κυριε βαγγελη καλη χρονια. Εχει μεινει μονο το παλιο 950 που δεν εχει αναγνωριση κλησης και τα καλωδια του εχουν ξερασει κατι σαν κολα απο την πολυκαιρια αλλα καθαριζονται με καθαρη βενζινη. Η μπαταρια εχει αλλαχτει και κραταει 5+ μερες σταντμπαι. Δεν εχει αλλο θεμα. Το ενσυρματο το θελει καποιος που θα ερθει στις 7 του μηνα αλλα αν δεν το παρει αυτος το θελω εγω για το εξοχικο επισης. Ευχαριστω.
geioannou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) για καποιον που ειναι συλλέκτης τηλεκάρτας η για καποιον που γνωρίζει κάποιον, εχω 172 τηλεκάρτες περιόδου 1994-1996 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από geioannou 1
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, tigergreg είπε Κυριε βαγγελη καλη χρονια. Εχει μεινει μονο το παλιο 950 που δεν εχει αναγνωριση κλησης και τα καλωδια του εχουν ξερασει κατι σαν κολα απο την πολυκαιρια αλλα καθαριζονται με καθαρη βενζινη. Η μπαταρια εχει αλλαχτει και κραταει 5+ μερες σταντμπαι. Δεν εχει αλλο θεμα. Το ενσυρματο το θελει καποιος που θα ερθει στις 7 του μηνα αλλα αν δεν το παρει αυτος το θελω εγω για το εξοχικο επισης. Ευχαριστω. Εντάξει φίλε Γρηγόρη, θα ψάξω για το ακουστικό του σταθερού. Αλλά ας περιμένουμε λίγο μήπως κάποιος χρειάζεται το παλιό ασύρματο... 1
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 hours ago, Inuyasha said: Θήκες τζαμακι για το redmi note 3 +θήκη σκληρού +φακέλους, με ενδιαφέρουν είμαι και εγώ Τούμπα θεσσαλονίκη Οκ 14 hours ago, esem said: Ενδιαφέρομαι για τη θήκη του σκληρού και τον ψηφιακό δεκτή. είμαι Θεσσαλονικη Οκ. Τώρα για την θήκη σκληρού το ζήτησε πρώτος ο από πάνω. Εκτός αν συνεννοηθείτε μεταξύ σας. Τον σαβουροεκτυπωτή τον θέλει κανείς ή να τον κατεβάσω στα σκουπίδια;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, funbreaker είπε Οκ Οκ. Τώρα για την θήκη σκληρού το ζήτησε πρώτος ο από πάνω. Εκτός αν συνεννοηθείτε μεταξύ σας. Τον σαβουροεκτυπωτή τον θέλει κανείς ή να τον κατεβάσω στα σκουπίδια; Δεν είναι κάτι που καίγομαι, οπότε ας την πάρει ο esem την θήκη 1
esem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Δεν είναι κάτι που καίγομαι, οπότε ας την πάρει ο esem την θήκη thanks φίλε μου! Παρέλαβα τη θήκη και τον αποκωδικοποιητη, ευχαριστώ πολύ funbraker!! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από esem 1
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 On 22/11/2017 at 2:20 AM, sintalkas said: Χαρίζονται σχολικά ,κυρίως χάρακες και ντοσιε καθώς και πολλά τετράδια ,επίσης υπάρχουν βιβλία σχολικά αλλά ίσως να ναι παλιά . Αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
tigergreg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, geioannou είπε για καποιον που ειναι συλλέκτης τηλεκτας η για καποιον που γνωρίζει κάποιον, εχω 172 τηλεκάρτες περιόδου 1994-1996 Aν ειστε αθηνα μ ενδιαφερουν για την ανηψια μου.
sintalkas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 φίλε tigergreg αν θες έχω εγώ πολλές τηλεκάρτες από την ίδια περίοδο ,ότι πρέπει για την ανηψια σου αφού είναι συλλέκτης. 1
tigergreg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, sintalkas είπε φίλε tigergreg αν θες έχω εγώ πολλές τηλεκάρτες από την ίδια περίοδο ,ότι πρέπει για την ανηψια σου αφού είναι συλλέκτης. OK θα μιλησουμε σε λιγες μερες που θα εχω τελειωσει με κατι τρεχαματα. Ευχαριστω.
geioannou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Aν ειστε αθηνα μ ενδιαφερουν για την ανηψια μου. ναι, αθηνα ειμαι. οποτε θες στειλε μου να μιλησουμε .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις