Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 12/24/2017 στις 4:49 ΜΜ, tigergreg είπε

Εμειναν    τα   5.......

Εαν και εφόσον έχει μείνει κανένα ασύρματο θα με ενδιέφερε. Αλλα να προηγηθούν τα μέλη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Εγώ το θέλω για το εξοχικό.

Επίσης για το Panasonic ΚΧ-Τ2251χ πρέπει να έχω 1-2 ακουστικά που λειτουργούν. Όποιος το πάρει και θέλει να αλλαξει ακουστικό ας μου στείλει pm να δώ.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα με το καινούριο Insomnia μήπως θα ήταν καλύτερα να έμπαινε μια ξεχωριστή κατηγορία "Χαρίζεται" στις αγγελίες αντι για το παρόν νήμα;

Για να βρείς τι υπάρχει ακόμα πρέπει να ψάχνεις πολύ...

• Like 5
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

Θήκες και τζαμάκι για το Xiaomi Redmi Note 3 (kate) - Αχρησιμοποίητα καθώς άλλαξα το κινητό πριν τα παραλάβω.

Θήκη εξωτερικού 2.5". Δεν έχει τροφοδοσία και καμιά φορά ζορίζεται να τον διαβάσει το pc.

Ψηφιακός δέκτης - XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI -  Είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα, δεν θυμάμαι τι, που υποτίθεται πως με update θα λυνόταν αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ. Δεν βρίσκω το τηλεχειριστήριο.

Φάκελοι με λάστιχο. Δεν ξέρω πόσοι είναι. Πάνω απο 30 σίγουρα. Τους χρησιμοποιούσα για την σχολή. Άλλαξα τρόπο αρχειοθέτησης και είναι για πέταμα. Κάποιοι έχουν πάνω γραμμένα τα μαθήματα ή έχουν αυτοκόλητα.

Εκτυπωτής HP1315. Δούλευε κανονικά. Μερικές φορές μόνο κολούσε λίγο στην εκτύπωση. Χωρίς καλώδια και παρελκόμενα.

lKG9yjb2

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για αποστολές. Παραλαβή στην κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης μετά από συνεννόηση.

Μην στέλνετε pm, δηλώστε ενδιαφέρον εδώ και θα στείλω εγώ.

Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρει όλα ένας.

Θα τα κρατήσω 2-3 μέρες και μετά πέταμα.

Θήκες τζαμακι για το redmi note 3 +θήκη σκληρού +φακέλους, με ενδιαφέρουν είμαι και εγώ Τούμπα θεσσαλονίκη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, funbreaker είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

Θήκες και τζαμάκι για το Xiaomi Redmi Note 3 (kate) - Αχρησιμοποίητα καθώς άλλαξα το κινητό πριν τα παραλάβω.

Θήκη εξωτερικού 2.5". Δεν έχει τροφοδοσία και καμιά φορά ζορίζεται να τον διαβάσει το pc.

Ψηφιακός δέκτης - XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI -  Είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα, δεν θυμάμαι τι, που υποτίθεται πως με update θα λυνόταν αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ. Δεν βρίσκω το τηλεχειριστήριο.

Φάκελοι με λάστιχο. Δεν ξέρω πόσοι είναι. Πάνω απο 30 σίγουρα. Τους χρησιμοποιούσα για την σχολή. Άλλαξα τρόπο αρχειοθέτησης και είναι για πέταμα. Κάποιοι έχουν πάνω γραμμένα τα μαθήματα ή έχουν αυτοκόλητα.

Εκτυπωτής HP1315. Δούλευε κανονικά. Μερικές φορές μόνο κολούσε λίγο στην εκτύπωση. Χωρίς καλώδια και παρελκόμενα.

lKG9yjb2

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για αποστολές. Παραλαβή στην κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης μετά από συνεννόηση.

Μην στέλνετε pm, δηλώστε ενδιαφέρον εδώ και θα στείλω εγώ.

Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρει όλα ένας.

Θα τα κρατήσω 2-3 μέρες και μετά πέταμα.

Ενδιαφέρομαι για τη θήκη του σκληρού και τον ψηφιακό δεκτή. είμαι Θεσσαλονικη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Εαν και εφόσον έχει μείνει κανένα ασύρματο θα με ενδιέφερε. Αλλα να προηγηθούν τα μέλη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Εγώ το θέλω για το εξοχικό.

Επίσης για το Panasonic ΚΧ-Τ2251χ πρέπει να έχω 1-2 ακουστικά που λειτουργούν. Όποιος το πάρει και θέλει να αλλαξει ακουστικό ας μου στείλει pm να δώ.

Κυριε   βαγγελη   καλη  χρονια.

Εχει   μεινει   μονο   το   παλιο   950   που   δεν  εχει   αναγνωριση   κλησης   και   τα   καλωδια   του   εχουν  ξερασει   κατι   σαν  κολα   απο  την  πολυκαιρια   αλλα   καθαριζονται  με

καθαρη   βενζινη.  Η  μπαταρια   εχει   αλλαχτει   και  κραταει   5+   μερες  σταντμπαι.  Δεν   εχει  αλλο   θεμα.

Το   ενσυρματο   το   θελει   καποιος   που  θα   ερθει   στις   7  του   μηνα   αλλα   αν   δεν  το  παρει   αυτος   το  θελω   εγω  για   το  εξοχικο   επισης.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καποιον που ειναι συλλέκτης τηλεκάρτας η για καποιον που γνωρίζει κάποιον, εχω 172 τηλεκάρτες περιόδου 1994-1996

Επεξ/σία από geioannou
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tigergreg είπε

Κυριε   βαγγελη   καλη  χρονια.

Εχει   μεινει   μονο   το   παλιο   950   που   δεν  εχει   αναγνωριση   κλησης   και   τα   καλωδια   του   εχουν  ξερασει   κατι   σαν  κολα   απο  την  πολυκαιρια   αλλα   καθαριζονται  με

καθαρη   βενζινη.  Η  μπαταρια   εχει   αλλαχτει   και  κραταει   5+   μερες  σταντμπαι.  Δεν   εχει  αλλο   θεμα.

Το   ενσυρματο   το   θελει   καποιος   που  θα   ερθει   στις   7  του   μηνα   αλλα   αν   δεν  το  παρει   αυτος   το  θελω   εγω  για   το  εξοχικο   επισης.

Ευχαριστω.

Εντάξει φίλε Γρηγόρη, θα ψάξω για το ακουστικό του σταθερού.

Αλλά ας περιμένουμε λίγο μήπως κάποιος χρειάζεται το παλιό ασύρματο...

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Inuyasha said:

Θήκες τζαμακι για το redmi note 3 +θήκη σκληρού +φακέλους, με ενδιαφέρουν είμαι και εγώ Τούμπα θεσσαλονίκη

Οκ

14 hours ago, esem said:

Ενδιαφέρομαι για τη θήκη του σκληρού και τον ψηφιακό δεκτή. είμαι Θεσσαλονικη

Οκ.

Τώρα για την θήκη σκληρού το ζήτησε πρώτος ο από πάνω. Εκτός αν συνεννοηθείτε μεταξύ σας.

Τον σαβουροεκτυπωτή τον θέλει κανείς ή να τον κατεβάσω στα σκουπίδια;

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Οκ

Οκ.

Τώρα για την θήκη σκληρού το ζήτησε πρώτος ο από πάνω. Εκτός αν συνεννοηθείτε μεταξύ σας.

Τον σαβουροεκτυπωτή τον θέλει κανείς ή να τον κατεβάσω στα σκουπίδια;

Δεν είναι κάτι που καίγομαι, οπότε ας την πάρει ο esem την θήκη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Δεν είναι κάτι που καίγομαι, οπότε ας την πάρει ο esem την θήκη

thanks φίλε μου! 

Παρέλαβα τη θήκη και τον αποκωδικοποιητη, ευχαριστώ πολύ funbraker!! 

Επεξ/σία από esem
  • Like 1
Δημοσ.
On 22/11/2017 at 2:20 AM, sintalkas said:

Χαρίζονται σχολικά ,κυρίως χάρακες και ντοσιε καθώς και πολλά τετράδια ,επίσης υπάρχουν βιβλία σχολικά αλλά ίσως να ναι παλιά .

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, geioannou είπε

για καποιον που ειναι συλλέκτης τηλεκτας η για καποιον που γνωρίζει κάποιον, εχω 172 τηλεκάρτες περιόδου 1994-1996

Aν   ειστε    αθηνα   μ  ενδιαφερουν   για  την  ανηψια   μου.

Δημοσ.

φίλε tigergreg αν θες έχω εγώ πολλές τηλεκάρτες από την ίδια περίοδο ,ότι πρέπει για την ανηψια σου αφού είναι συλλέκτης.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, sintalkas είπε

φίλε tigergreg αν θες έχω εγώ πολλές τηλεκάρτες από την ίδια περίοδο ,ότι πρέπει για την ανηψια σου αφού είναι συλλέκτης.

OK  θα  μιλησουμε   σε   λιγες   μερες   που   θα   εχω   τελειωσει   με   κατι  τρεχαματα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

Aν   ειστε    αθηνα   μ  ενδιαφερουν   για  την  ανηψια   μου.

ναι, αθηνα ειμαι.

οποτε θες στειλε μου να μιλησουμε ....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...