Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Yupeeeeee!!! Επιτέλους κέρδισα σε διαγωνισμό! (ότι πιο κοντινο τουλάχιστον!! Απαντώ σε μήνυμα για λεπτομέριες παραλαβής. Ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις από που ήρθε η κάρτα.. Δεν μου χαρίζεις και εσύ τον πήγασο??
mourgolukos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρεις από που ήρθε η κάρτα.. Δεν μου χαρίζεις και εσύ τον πήγασο?? τι λες να βάλω σε κλήρωση πίτα όταν φτιάξει η μάνα πάλι;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 τι λες να βάλω σε κλήρωση πίτα όταν φτιάξει η μάνα πάλι; Πες μου πόσα άλογα έχει η πίτα, να σου πω. Επίσης έχει πρόσωπο; Γιατί απλή τυρόπιτα και σπανακόπιτα δεν λέει.
mourgolukos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 τυρόπιτα δεν κάνει και η σπανακόπιτα μονο σπανάκι δεν έχει μέσα....
Fuel7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους !Απλα να επαναλάβω οτι εχει μεινει το τραπεζακι της τηλεορασης και η μικρη τηλεοραση διαθεσιμη!Επιπλέον χαριζεται για να μην πεταχτει Το Logitech m-rm67a ποντικι χωρις το πομποδέκτη του.Εαν κάποιος το θέλει το τσιμπάει!
Fabricated Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται βιβλίο για σήματα (το κλασικό που δίνουν όλες οι σχολές ) με σημειωμενες τις απαντήσεις. Αθήνα το τραπεζακι της τηλεορασης και η μικρη τηλεοραση διαθεσιμη! πετα Ποιο τραπεζάκι ;
Fuel7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται βιβλίο για σήματα (το κλασικό που δίνουν όλες οι σχολές ) με σημειωμενες τις απαντήσεις. Αθήνα Ποιο τραπεζάκι ; εαν δεις προηγουμενες ανάρτησεις μου χαριζω ενα τραπεζακι για τηλεοραση στερεοφωνικο κλπ κλπ
mourgolukos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξαναχαρίζονται τα εξής: μοντεμ κινεζικη μπριζα ρευματος 2 ζευγαρια ακουστικά αεροπλάνου 3 ζευγαρια ακουστικά κινητού ακουστικά κλασικά ασυρματο ποντίκι καλύματα πληκτρολογίου macbook κλασικά, παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι μετα απο συννεννοηση 1
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξαναχαρίζονται τα εξής: μοντεμ κινεζικη μπριζα ρευματος 2 ζευγαρια ακουστικά αεροπλάνου 3 ζευγαρια ακουστικά κινητού ακουστικά κλασικά ασυρματο ποντίκι καλύματα πληκτρολογίου macbook κλασικά, παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι μετα απο συννεννοηση Έτσι από περιέργεια, τι είναι τ'ακουστικά αεροπλάνου; Τι διαφορά έχουν απ'τα υπόλοιπα ακουστικά; 1
mourgolukos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι από περιέργεια, τι είναι τ'ακουστικά αεροπλάνου; Τι διαφορά έχουν απ'τα υπόλοιπα ακουστικά; εχουν 2 βίσματα μονοφωνικά, ενα για κάθε ακουστικό σε στανταρ αποσταση μεταξύ τους 2
Fir3fly Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, χαρίζω ένα πληκτρολόγιο Logitech, κάποια στιγμή κάποια πλήκτρα έπαψαν να λειτουργουν και από τότε το έχω στην αποθήκη. Οπότε ας το πάρει κάποιος που μπορεί να το φτιάξει ή για ανταλλακτικά. Παραλαβή από τον χώρο μου στον Αγιο Δημήτριο.
chralexo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Χαρίζονται τα παρακάτω: https://imgur.com/a/lkD5i= V.92 PCI 56K modem CONEXANT 2 FLOPPY DRIVES mitsumi, nec με την καλωδιοταινία usb ports την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν δούλευαν αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός Θα τα έχω μεχρι 7/1 μετα ανακύκλωση
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Χαρίζονται τα παρακάτω: Θήκες και τζαμάκι για το Xiaomi Redmi Note 3 (kate) - Αχρησιμοποίητα καθώς άλλαξα το κινητό πριν τα παραλάβω. Θήκη εξωτερικού 2.5". Δεν έχει τροφοδοσία και καμιά φορά ζορίζεται να τον διαβάσει το pc. Ψηφιακός δέκτης - XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI - Είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα, δεν θυμάμαι τι, που υποτίθεται πως με update θα λυνόταν αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ. Δεν βρίσκω το τηλεχειριστήριο. Φάκελοι με λάστιχο. Δεν ξέρω πόσοι είναι. Πάνω απο 30 σίγουρα. Τους χρησιμοποιούσα για την σχολή. Άλλαξα τρόπο αρχειοθέτησης και είναι για πέταμα. Κάποιοι έχουν πάνω γραμμένα τα μαθήματα ή έχουν αυτοκόλητα. Εκτυπωτής HP1315. Δούλευε κανονικά. Μερικές φορές μόνο κολούσε λίγο στην εκτύπωση. Χωρίς καλώδια και παρελκόμενα. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για αποστολές. Παραλαβή στην κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης μετά από συνεννόηση. Μην στέλνετε pm, δηλώστε ενδιαφέρον εδώ και θα στείλω εγώ. Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρει όλα ένας. Θα τα κρατήσω 2-3 μέρες και μετά πέταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις