tsiv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως Μου την είχε χαρίσει ο Sierra Levin παλαιότερα στο ίδιο thread αλλά δε με βόλεψε / δε κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω εκεί που ήθελα. post-αρισμα εδώ και pm Αν υπάρξουν πολλοί ενιδαφερόμενοι μπορεί να την κάνω λοταρία Παραλαβή κατά προτίμηση από τη δουλειά μου (Μαρούσι, κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ) ώρες γραφείου ή αργίες/ΣΚ από το σπίτι μου (επί Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών). Αν δε βολεύει κάτι από τα παραπάνω γράψτε το μου μπας και βολέυει στις μετακινήσεις μου. Με ενδιαφέρει και μένα
Kostas.karras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως Μου την είχε χαρίσει ο Sierra Levin παλαιότερα στο ίδιο thread αλλά δε με βόλεψε / δε κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω εκεί που ήθελα. post-αρισμα εδώ και pm Αν υπάρξουν πολλοί ενιδαφερόμενοι μπορεί να την κάνω λοταρία Παραλαβή κατά προτίμηση από τη δουλειά μου (Μαρούσι, κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ) ώρες γραφείου ή αργίες/ΣΚ από το σπίτι μου (επί Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών). Αν δε βολεύει κάτι από τα παραπάνω γράψτε το μου μπας και βολέυει στις μετακινήσεις μου. Χρόνια Πολλά, με ενδιαφέρει!
mourgolukos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως Μου την είχε χαρίσει ο Sierra Levin παλαιότερα στο ίδιο thread αλλά δε με βόλεψε / δε κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω εκεί που ήθελα. post-αρισμα εδώ και pm Αν υπάρξουν πολλοί ενιδαφερόμενοι μπορεί να την κάνω λοταρία Παραλαβή κατά προτίμηση από τη δουλειά μου (Μαρούσι, κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ) ώρες γραφείου ή αργίες/ΣΚ από το σπίτι μου (επί Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών). Αν δε βολεύει κάτι από τα παραπάνω γράψτε το μου μπας και βολέυει στις μετακινήσεις μου. Χρονιά πολλά Αν πάει λοταρία υπολόγισε με Θέλω πρωτοχρονιατικο jackpot
LASERPEWPEW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως Μου την είχε χαρίσει ο Sierra Levin παλαιότερα στο ίδιο thread αλλά δε με βόλεψε / δε κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω εκεί που ήθελα. post-αρισμα εδώ και pm Αν υπάρξουν πολλοί ενιδαφερόμενοι μπορεί να την κάνω λοταρία Παραλαβή κατά προτίμηση από τη δουλειά μου (Μαρούσι, κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ) ώρες γραφείου ή αργίες/ΣΚ από το σπίτι μου (επί Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών). Αν δε βολεύει κάτι από τα παραπάνω γράψτε το μου μπας και βολέυει στις μετακινήσεις μου. Χρόνια πολλά! Με ενδιαφέρει και μένα!
sintalkas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως Μου την είχε χαρίσει ο Sierra Levin παλαιότερα στο ίδιο thread αλλά δε με βόλεψε / δε κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω εκεί που ήθελα. post-αρισμα εδώ και pm Αν υπάρξουν πολλοί ενιδαφερόμενοι μπορεί να την κάνω λοταρία Παραλαβή κατά προτίμηση από τη δουλειά μου (Μαρούσι, κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ) ώρες γραφείου ή αργίες/ΣΚ από το σπίτι μου (επί Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών). Αν δε βολεύει κάτι από τα παραπάνω γράψτε το μου μπας και βολέυει στις μετακινήσεις μου. χρόνια πολλά ,καλές γιορτές. Με ενδιαφέρει και μένα ,δεν στέλνω π.μ. αλλά υπολόγισε με και μένα αν κάνεις τελικά κλήρωση,αν δεν μου δουλέψει ,θα την ξαναβάλω εδώ μέσα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη πρεπει να αδειασω χωρο για το τριτο παιδι που εμαθα σημερα οτι περιμενουμε χαριζω μια τηλεοραση F&U μαζι με το κοντρολ αναβει δειχνει κατι χιονια και σβηνει, μοντελο F19832 Παραλαβη απο εδω Περιστερι. Επειδη ημουν σιγουρος οτι θα την παρει ο πρωτος και τελικα δεν την πηρε ξαναχαριζω την παραπανω τηλεοραση.
hp8 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Άκυρο Χαρίζεται κάρτα γραφικών nvidia geforce xfx 7300 le 512mb pci-e με ΘΕΜΑΤΑ Βγάζει μικρές οριζόντιες γραμμές
nvnight Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά σε όλους. Πέρα απο τα παρακάτω, που είναι ακόμη διαθέσιμα Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω, 2x floppy drives 1.44 Intel Pentium 4 SL5N8 1.5Ghz/256K/400 Mhz για socket 423 & 478 χαρίζονται 2 IDE DVD drives. To λευκό είναι recorder και το μάυρο απλό reader ΔΟΘΗΚΑΝ στο μέλος Alxnks Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2017 από nvnight
Alxnks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά σε όλους. Πέρα απο τα παρακάτω, που είναι ακόμη διαθέσιμα χαρίζονται 2 IDE DVD drives. To λευκό είναι recorder και το μάυρο απλό reader Με ενδιαφέρουν τα dvd 1
tigergreg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα μαγκίτες, καλές γιορτές και τα ρέστα. Επέστρεψα από μια εξόρμιση στην άβυσσο που έχω για αποθήκη, και έχω 2x1GB so-dimm TwinMos PC2-4200 (DDR2, 533MHz, Cl4), καθώς και ένα τροφοδοτικό για laptop, ASUS ADP-90CD DB (19V - 4.74A). Ευχαριστω για το τροφοδοτικο και χρονια πολλα!
DrLo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν, μετά από λίγο RAND() στο excel προέκυψε ο παρακάτω πίνακας Χαρίζεται Nvidia GTX 470 1GB, άγνωστης λειτουργικής καταστάσεως Μου την είχε χαρίσει ο Sierra Levin παλαιότερα στο ίδιο thread αλλά δε με βόλεψε / δε κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω εκεί που ήθελα. post-αρισμα εδώ και pm Αν υπάρξουν πολλοί ενιδαφερόμενοι μπορεί να την κάνω λοταρία Παραλαβή κατά προτίμηση από τη δουλειά μου (Μαρούσι, κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ) ώρες γραφείου ή αργίες/ΣΚ από το σπίτι μου (επί Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών). Αν δε βολεύει κάτι από τα παραπάνω γράψτε το μου μπας και βολέυει στις μετακινήσεις μου. Λοιπόν, μετά από λίγο Rand() στο excel προέκυψε ο παρακάτω πίνακας mourgolukos 0,921955 LASERPEWPEW 0,832244 doc 0,657909 Kostas.karras 0,538994 teledomenet 0,467975 sintalkas 0,442929 tsiv 0,405237 επομένως ο 1ος που μπαίνει στη σειρά να παραλάβει είναι ο mourgolukos (σου έκατσε το jackpot). Αυριο είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά μου πριν την άδεια οπότε αυριο μπορεί να γίνει παραλαβή Μαρούσι αλλιώς από τις 7/1 και μετά. από Παρασκευή μέχρι 6/1 από Χαιδάρι. 4
mourgolukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν, μετά από λίγο RAND() στο excel προέκυψε ο παρακάτω πίνακας Λοιπόν, μετά από λίγο Rand() στο excel προέκυψε ο παρακάτω πίνακας mourgolukos 0,921955 LASERPEWPEW 0,832244 doc 0,657909 Kostas.karras 0,538994 teledomenet 0,467975 sintalkas 0,442929 tsiv 0,405237 επομένως ο 1ος που μπαίνει στη σειρά να παραλάβει είναι ο mourgolukos (σου έκατσε το jackpot). Αυριο είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά μου πριν την άδεια οπότε αυριο μπορεί να γίνει παραλαβή Μαρούσι αλλιώς από τις 7/1 και μετά. από Παρασκευή μέχρι 6/1 από Χαιδάρι. Yupeeeeee!!! Επιτέλους κέρδισα σε διαγωνισμό! (ότι πιο κοντινο τουλάχιστον!! Απαντώ σε μήνυμα για λεπτομέριες παραλαβής. Ευχαριστώ πολύ! 1
dklovedoctor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ Νο2..... Χαριζονται 7 τηλεφωνικες συσκευες. Οι 4 ειναι ασυρματες και οι 3 ενσυρματες. 1.PANASONIC KX-TCD300GR. Eιναι φιλης και κατι εχει χαλασει. Με καινουργιες μπαταριες. Αυτο θα το παραλαβω σε 2 ημερες. Τα αλλα ειναι ετοιμοπαραδοτα. 2.PANASONIC KX-TCD700GR με καινουργιες μπαταριες αλλα απο την αχρησια δεν πατανε καλα τα πληκτρα οποτε θελει καθαρισμα. 3. PANASONIC KX-TG7200R με καινουργιες μπαταριες αλλα θελει κι αυτο καθαρισμα ωστε να εφαπτονται τα πληκτρα. ΔΟΘΗΚΕ! 4. PANASONIC KX-TCD950 με καινουργια μπαταρια παλιο μεν αλλα δεν θελει τιποτα και κραταει μια εβδομαδα. 5.PANASONIC επαγγελματικο που μαλλον θελει ακουστικο ΚΧ-Τ2251χ 6.Ενσυρματο GENERAL ELECTRIC 29393GE2-A δουλεψε για λιγο και παροτι δουλευει βγαζει περιεργες ενδειξεις στην οθονη. Παιρνει 4 μπαταριες ΑΑ. 7.Παλιο ενσυρματο τυπου γονδολα μπεζ GEEMARC MODEL1 περιπου σαν κι αυτο της φωτογραφιας. ΔΟΘΗΚΕ! ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΟΜΒΑ. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ ωστε να υπαρχει σωστη προτεραιοτητα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ. θα με ενδιέφερε κάποιο ενσύρματο τηλέφωνο εάν έχει μείνει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις