a16 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 @fuel7 Δηλώνω ενδιαφέρον για το 4,αν μπορείς να μου πεις τι μνήμες παίρνει για να τσεκαρω αν κάνουν κάποιες που έχω στην άκρη διαφορετικά δεν θα μπορέσω να το αξιοποιήσω . Ευχαριστώ
tigergreg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 @fuel7 Δηλώνω ενδιαφέρον για το 4,αν μπορείς να μου πεις τι μνήμες παίρνει για να τσεκαρω αν κάνουν κάποιες που έχω στην άκρη διαφορετικά δεν θα μπορέσω να το αξιοποιήσω . Ευχαριστώ Το γραφει επανω στην μητρικη....DDR400..... ΥΓ.Το τραπεζακι αυτο για οσους δεν γνωριζουν ειναι του ΙΚΕΑ και ειχε βγει για μεγαλες και βαριες τηλεορασεις CRT 36in εως 100 κιλα!!! 2
Fuel7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το γραφει επανω στην μητρικη....DDR400..... ΥΓ.Το τραπεζακι αυτο για οσους δεν γνωριζουν ειναι του ΙΚΕΑ και ειχε βγει για μεγαλες και βαριες τηλεορασεις CRT 36in εως 100 κιλα!!! Απλα στην δικη του περιπτωση ειχα το στερεοφωνικο και το ps3
mourgolukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δηλώνω ενδιαφέρον για 3 και 4 Στέλνω πμ Αποσύρω ενδιαφέρον
highvoltage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Χαρίζεται DVDRW για λαπτοπ, Sata συνδεση, δεν εχει την προσοψη μπροστα, θα πρέπει να βάλετε του λαπτοπ σας. Προτεραιότητα έχουν ατομα που είναι ενεργά στο νήμα. Παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι (πλησίον του ΗΣΑΠ) Υπάρχει ακόμη ή δόθηκε;
mourgolukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τον αναμένω για παραλαβή. Αν το ακυρώσει ενημερώνω, στείλε πμ
serdakis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ευχαριστω τον mourgoluko για τα 2 μοντεμ και τον villasg για τους χαλασμενους δισκους(Ωρα για πειράματα ) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από serdakis 1
polog40 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Χαριζονται τα εξής: 1)Τραπεζάκι τηλεορασης σε καλη κατάσταση 2)τηλεοραση sharp μικρού μεγέθους 3)Ηχεία JBL Λειπει η τροφοδοσια τους 4)Η/Υ Χωρις σκληρο και μ νήμη. Εχουν καιρο να χρησιμοποιηθουν και πιάνουν χώρο,οποιος ενδιαφερεται ερχεται Πειραια και τα παραλαμβάνει.Θα περιμένω μέχρι Κυριακη το μαξιμουμ δευτέρα πρωι αλλιως θα τα πετάξω. Ενδιαφέρομαι για τα ηχειάκια, αν δεν τα διεκδικεί κάποιος άλλος!
hp8 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Χαριζονται τα εξής: 1)Τραπεζάκι τηλεορασης σε καλη κατάσταση 2)τηλεοραση sharp μικρού μεγέθους 3)Ηχεία JBL Λειπει η τροφοδοσια τους 4)Η/Υ Χωρις σκληρο και μ νήμη. Εχουν καιρο να χρησιμοποιηθουν και πιάνουν χώρο,οποιος ενδιαφερεται ερχεται Πειραια και τα παραλαμβάνει.Θα περιμένω μέχρι Κυριακη το μαξιμουμ δευτέρα πρωι αλλιως θα τα πετάξω. μπαινοντας στη σειρα δηλωνω ενδιαφερον για 4)Η/Υ Χωρις σκληρο και μ νήμη μπαινοντας στη σειρα δηλωνω ενδιαφερον για 4)Η/Υ Χωρις σκληρο και μ νήμη Χαριζεται Καρτα wifi Broadcom BCM94312MCG
a16 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 @fuel7 αποσύρω το ενδιαφέρον μου μιας και οι μνήμες που έχω είναι ddr2.
LabrakisG1992 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδα.Τωρα τελευταια ξεκινησα να διαβαζω το φορουμ λογω ενος προβληματος που ειχα και σιγα σιγα ανακαλυπτω τα θεματα.Να χαρισω και γω λοιπον με την σειρα μου ενα σκληρο δισκο seagate μεγεθους 250gb.Αν θυμαμαι καλα(γιατι ειναι καιρο στο συρταρι απο το παλιο pc)δουλευει κανονικα απλα κανει θορυβο.Δινεται κυριως για καποιον που μπορει να θελει ανταλακτικα η απλα να τον ανοιξει για τον χαβαλε του.Εκτος αν καποιος τον χρειαζεται πραγματικα στην περιπτωση που δει οτι δουλευει.Ο δισκος ειναι αυτος: 1
esem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδα.Τωρα τελευταια ξεκινησα να διαβαζω το φορουμ λογω ενος προβληματος που ειχα και σιγα σιγα ανακαλυπτω τα θεματα.Να χαρισω και γω λοιπον με την σειρα μου ενα σκληρο δισκο seagate μεγεθους 250gb.Αν θυμαμαι καλα(γιατι ειναι καιρο στο συρταρι απο το παλιο pc)δουλευει κανονικα απλα κανει θορυβο.Δινεται κυριως για καποιον που μπορει να θελει ανταλακτικα η απλα να τον ανοιξει για τον χαβαλε του.Εκτος αν καποιος τον χρειαζεται πραγματικα στην περιπτωση που δει οτι δουλευει.Ο δισκος ειναι αυτος:με ενδιαφερει. σε ποια περιοχή είσαι?
LabrakisG1992 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 με ενδιαφερει. σε ποια περιοχή είσαι? Αθηνα Μεταμορφωση αλλα κινουμαι Κηφησια αν βολευει καλυτερα
esem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αθηνα Μεταμορφωση αλλα κινουμαι Κηφησια αν βολευει καλυτεραοκ άκυρο τότε, μας χωριζουν 500 km μόνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις