a16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 @tigergreg με ενδιαφέρει το ποδήλατο αν δεν προχωρήσει με τον φίλο . Στέλνω και πμ. Ευχαριστώ
Kostas.karras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εχω εναν 2050 και χαριζονται τα εξης..... 1.Radio-cd mp3 LG LAC3700R αυτοκινητου 4χ50 με αποσπωμενη προσοψη σε αγνωστη κατασταση καθοτι αποθηκευτηκε ενα χρονο μετα την αγορα του δηλ 5-6 χρονια αποθηκευμενο τουλαχιστον. 2.2 ηχεια αυτοκινητου ωοειδη με τρια μεγαφωνα το καθενα μαλλον 2χ120 μαρκας COUSTIC HS-93 THREE WAY SPEAKER SYSTEM. Μην με ρωτησετε περισσοτερα γιατι δεν εχω ιδεα. Λειπουν οι σιτες τους. 3.Φακος για ζωνη σαν glamsηell κινητο που ανοιγει και παιρνει 4χαα μπαταριες. 4.Θηκη για δισκο 2,5 σατα κοκκινη που πηρα απο εδω χωρις καλωδιο usb αλλα μαλλον εχει προβλημα και η θηκη και το καλωδιο που του εβαλα. ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Αν γινετε μεσα σε 48 ωρες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στελνετε ΠΜ για προτεραιοτητα. Για ακομα μια φορα να ευχαριστησω τον Γρηγορη για τα πραγματα που παρελαβα και με εξυπηρετησε με τον επεξεργαστη, οπως και τον e-tic που προσφερθηκε και αυτος να με εξηπυρετησει. Το RADIO-CD αποστελετε αυριο στον Sheogorath! 2
tigergreg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Για ακομα μια φορα να ευχαριστησω τον Γρηγορη για τα πραγματα που παρελαβα και με εξυπηρετησε με τον επεξεργαστη, οπως και τον e-tic που προσφερθηκε και αυτος να με εξηπυρετησει. Το RADIO-CD αποστελετε αυριο στον Sheogorath! Πιθανον να βρω και τα πλαισια με τις σιτες των ηχειων σε κανα μηνα που θα παω στο εξοχικο. Αν τα θελεις βεβαια. 1
Kostas.karras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Πιθανον να βρω και τα πλαισια με τις σιτες των ηχειων σε κανα μηνα που θα παω στο εξοχικο. Αν τα θελεις βεβαια. Oχι, μην σε απασχολει! Την δουλεια τους να κανουν αρκει.. 1
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ χαριζονται ρουχα διαφορα για νεογεννητα εως και 3 ετων. Παρακαλω ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ που τα εχουν αναγκη για να μην τα δουμε στις αγγελιες η σε κανα παγκο λαικης. υπαρχουν πολλα ρουχα σαν καινουρια- Συντομα θα βγαλω και παιχνιδια θα ενημερωσω ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2017 από vairass 7
a16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ χαριζονται ρουχα διαφορα για νεογεννητα εως και 3 ετων. Παρακαλω ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ που τα εχουν αναγκη για να μην τα δουμε στις αγγελιες η σε κανα παγκο λαικης. υπαρχουν πολλα ρουχα σαν καινουρια- Συντομα θα βγαλω και παιχνιδια θα ενημερωσω Ενημέρωση από το Δημαρχείο Μάνδρας για όσους θέλουν να στείλουν είδη ρουχισμού και τρόφιμα: Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 196 00 δημαρχείο Μανδρας Ειδυλλίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας, 2132014900 Ρώτα και στα ΕΛΤΑ ισως τα μεταφορικά να είναι δωρεαν(κάποια στιγμή ήταν) 1
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Γρηγόρη για το ραδιο και τον Κώστα για την εξυπηρέτηση. Υπόσχομαι ότι κατα τα Χριστούγεννα θα βάλω το radio CD εδώ με την δικιά μου οθόνη/κάλυμμα, μην παέι χαμένο το μηχάνημα 2
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ενημέρωση από το Δημαρχείο Μάνδρας για όσους θέλουν να στείλουν είδη ρουχισμού και τρόφιμα: Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 196 00 δημαρχείο Μανδρας Ειδυλλίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας, 2132014900 Ρώτα και στα ΕΛΤΑ ισως τα μεταφορικά να είναι δωρεαν(κάποια στιγμή ήταν) εμ επειδη δεν εχω χρονο γιαυτο τα εβαλα εδω....αν υπαρχει καποιο ατομο που εχει χρονο να τα παει;; ; να ειναι εμπιστος ομως του φορουμ,μιλαμε για μεγαλη αξια ρουχων και ολα αριστα. αν υπαρχει καποιος ας ερθει πριβε αλλιως οκ θα παω να ρωτησω αυριο.. Σε ευχαριστω παρα πολυ! 1
a16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 εμ επειδη δεν εχω χρονο γιαυτο τα εβαλα εδω....αν υπαρχει καποιο ατομο που εχει χρονο να τα παει;; ; να ειναι εμπιστος ομως του φορουμ,μιλαμε για μεγαλη αξια ρουχων και ολα αριστα. αν υπαρχει καποιος ας ερθει πριβε αλλιως οκ θα παω να ρωτησω αυριο.. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Σου στέλνω πμ 1
mpitzi91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Χαριζεται αυτος ο σκελετος ποδηλατου PEUGEOT. Θεωρητικα ειναι ακριβος. Ειναι οτι εμεινε μετα απο μια εβδομαδα διπλοκλειδωμενου ποδηλατου στον σταθμο μετρο χαλανδριου. Ειναι φιλου οποτε μην με ρωτησετε κατι αλλο. Βρισκεται σε αποθηκη στα βριλησια και τον παραλαμβανετε κατοπιν ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Σε ευχαριστώ παρα πολυ 1
villasg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 εμ επειδη δεν εχω χρονο γιαυτο τα εβαλα εδω....αν υπαρχει καποιο ατομο που εχει χρονο να τα παει;; ; να ειναι εμπιστος ομως του φορουμ,μιλαμε για μεγαλη αξια ρουχων και ολα αριστα. αν υπαρχει καποιος ας ερθει πριβε αλλιως οκ θα παω να ρωτησω αυριο.. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Τα ελτα τα πανε δωρεαν "Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα όλης της χώρας, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017." ή επικοινωνησε με 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις