polog40 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Καλημέρα! Με ενδιαφέρουν, στέλνω pm.
kathytherion Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Καλησπέρα, υπάρχει κανένα dvd recorder εξωτερικό; Αν ναι, μ ενδιαφέρει γιατι ψάχνω...
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Καλημερα με ενδιαφερουν ποντικια πληκτρολογια λογικα ειμαστε κοντα μενω Περιστερι.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 To funyaki δωθηκε Ευχαριστω πολυ για το funyaki!!Nα σαι καλα..
CrazyTown Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαριζεται το Nokia 2220s https://www.gsmarena.com/nokia_2220_slide-3005.php για ανταλακτικα (το βρηκα μεσα στην θαλασσα,δεν λειτουργει) , μονο ατομα απο πατρα ,δεν υπαρχει χρονος για αποστολες....Ηταν βαμενο μπλε; 3
GP7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Να αναφέρω πως οι κάρτες γραφικών δόθηκαν χθες στον μέλος: darkshadow254 1
aris1986 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, υπάρχει κανένα dvd recorder εξωτερικό; Αν ναι, μ ενδιαφέρει γιατι ψάχνω... Oχι δυστυχώς κανονικα ειναι (εσωτερικα) Καλημερα με ενδιαφερουν ποντικια πληκτρολογια λογικα ειμαστε κοντα μενω Περιστερι. Δικα σου τα υπολοιπα στον Polog40.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Oχι δυστυχώς κανονικα ειναι (εσωτερικα) Δικα σου τα υπολοιπα στον Polog40. Ακυρο τα ποντικια πληκτρολογιο απο μενα λογω προβληματος ευχαριστω παντως.
teledomenet Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Με ενδιαφερει το ποντικι της microsoft, εχεις πμ.
teledomenet Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ το μελος aris1986 για το ποντικι. 1
polog40 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Τα παρέλαβα! aris1986 σε ευχαριστώ πολύ για όλα! 1
tigergreg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης.... 1.Μητρικη σοκετ 478 μαλλον ASUS (δεν γραφει τιποτα) που εχει κουμπωμενο εναν σελερον 2,8 με ψυκτρα χωρις παστα. Εχει επισης 2χ256 στα 333 μνημες, μπακπανελ σιδερενιο με βιδες (τα θυμαται κανεις?) και ενσωματωμενη καρτα δικτυου, ηχου συν νεα μπαταρια μητρικης. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ! Αν ειστε καλα και φρονιμα παιδια θα σας δωκω κι ενα κουτι εποχης συν DVDRW συν τροφοδοτικο συν AGP καρτα γραφικων συν δισκο. ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ. ΔΟΘΗΚΕ! 2.ΤΡΕΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ AMD 939.AM2,AM2+,AM3,AM3+ χωρις να γνωριζω ποιος και γιατι. ΔΟΘΗΚΑΝ! 3.10 μοντεμ PCI. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΑΜΕΣΑ ΠΜ. Πολλες φορες αμελειτε το πμ και παιρνει αλλος την σειρα σας. Οι ψυκτρες AMD δοθηκαν! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ........ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ 1,2! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από tigergreg
darkshadow254 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Οι ψυκτρες δοθηκαν! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ........ εχεις μηνυμα για την μοναδα Να αναφέρω πως οι κάρτες γραφικών δόθηκαν χθες στον μέλος: darkshadow254 να ευχαριστησω και εγω για τις καρτες γραφικων τα πυκνοτακια ηδη εχουν ξηλωθει 1
Silenzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Χαριζονται τα παρακατω τα οποια ηρθαν στα χερια μου αλλα δεν εχω χρονο ουτε και μηχανηματα να τα δοκιμασω. Εν καιρω αναμενω και αλλα παρομοια κομματια Καρτα δικτυου PCI 10/100 αγνωστης λειτουργικης καταστασης Καρτα γραφικων agp ati 9250 αγνωστης λειτουργικης καταστασης Επεξεργαστης P4 620 s775 2 κομματια Επεξεργαστης P4 στα 2.66 s775 Και 2 775 coolers χοντρα Ποσταρετε πρωτα εδω, μετα πμ. Παραλαβη απο τον χωρο μου στο μαρουσι μετα απο συνεννοηση για την ωρα. Αποστολες δεν κανω λογω χρονου. Οχι κορακια που μεταπουλανε, απαραιτητη προυποθεση να εχετε ξαναχαρισει κατι Ευχαριστώ τον Στέλιο και απο εδώ, ένα μήνα μετά και μου τα είχε κρατήσει !! να σαι καλά φίλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις