Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ Γρηγόρη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρουμε. Είμαι Σαλαμίνα και δεν παίζει και όχημα, άρα μόνο με καμιά αποστολή θα γίνει δουλειά και στέλνω μέσω paypal τα μεταφορικά. 

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ Γρηγόρη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρουμε. Είμαι Σαλαμίνα και δεν παίζει και όχημα, άρα μόνο με καμιά αποστολή θα γίνει δουλειά και στέλνω μέσω paypal τα μεταφορικά. 

Δεν   υπαρχει   προβλημα.

Θα  του  τα   παραδωσω   σε   φακελο  με  φυσαλιδες   και  γραμματοσημα   να   το  παει   κατευθειαν  στα   ελτα.

Απλα   συνεννοησου  μαζι  του   για   διευθυνσεις   κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν   υπαρχει   προβλημα.

Θα  του  τα   παραδωσω   σε   φακελο  με  φυσαλιδες   και  γραμματοσημα   να   το  παει   κατευθειαν  στα   ελτα.

Απλα   συνεννοησου  μαζι  του   για   διευθυνσεις   κλπ.

Τα κανονίσαμε μόλις όλα. Μένει ένα φιλαράκι μου καλό κοντά του και θα γίνει έτσι η δουλειά !

Σας ευχαριστώ και τους δυο πάρα πολύ !

• Like 1
Δημοσ.

Τα κανονίσαμε μόλις όλα. Μένει ένα φιλαράκι μου καλό κοντά του και θα γίνει έτσι η δουλειά !

Σας ευχαριστώ και τους δυο πάρα πολύ !

ΟΚ   θα   του   παραδωσω   και  τα   δυο    μολις   ευκαιρισει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται   τα   εξης.....

1.Ακουστικα/μικροφωνο    Microsoft LifeChat LX-1000 Headset  χωρις   συσκευασια   και   "μαξιλαρακια"   για   τα  αυτια ( φθαρμενα-

πεταχτηκαν   για   λογους   υγειας)  τα   οποια   δουλευαν   μεχρι   πριν  2   χρονια   που   αποθηκευτηκαν.

Microsoft_JTD_00001_LifeChat_LX_1000_Hea

2.Microsoft wireless intellimouse explorer  mouse  with   usb   receiver. Δουλευε   μεχρι   πριν  2  χρονια   που  αποθηκευτηκε.

MSWirelessIntelli-Explorers.jpg

3.2  ενσυρματα   ποντικια    χαλασμενα   προς   επισκευη   η   ανακυκλωση  TURBOX  KAI   MICROSOFT.

Παραλαβη    ΜΟΝΟΝ   ολα   μαζι    και   ΜΟΝΟΝ   στην   εδρα   μου    πισω   απο   το   εφετειο   αθηνας   η   πλατεια   κανιγγος

κατοπιν   συνεννοησης. Δεν   μπορω   να   κανω    αποστολη.

Οποιος   δεν  τα   θελει   ολα   ας   τα   μοιρασει   παλι   εδω.

Επισης   οσο   γρηγοροτερα   τα   παρετε   τοσο   το   καλυτερο.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει ένας Α3 εκτυπωτης της HP ο 7612 (δεν βρισκω τροφοδοτικο) λειτούργησε ελαχιστα και απο αχρησια βουλωσαν τα ακροφυσια. εκανα μια δοκιμη και καποια στιγμη εκτυπωσε αλλα ηθελε και αλλο. Επειδη εγω τον έχω και καθετε και δεν παιζει να τον κανω κατι και επειδη η γυναικα θα βαρεσει αμα μεινει λιγο ακομα στο πατωμα τον χαριζω. ειμαι μαρουσι  

Παραδόθηκε στον Beep σήμερα. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σε όσους έστειλαν

Υπάρχει ακόμη ο εκτυπώτης;

Δημοσ.

Δινεται Sony Ericsson J105 με φορτιστη & handsfree. Μπαταρια και συσκευη σε πολυ καλη κατασταση. Συναντηση μετρο μπλε γραμμη, καλυτερα κατεχακη/πανορμου.

www.gsmarena.com/sony_ericsson_j105_naite-2818.php

Δημοσ.

Δινεται Sony Ericsson J105 με φορτιστη & handsfree. Μπαταρια και συσκευη σε πολυ καλη κατασταση. Συναντηση μετρο μπλε γραμμη, καλυτερα κατεχακη/πανορμου.

www.gsmarena.com/sony_ericsson_j105_naite-2818.php

Με ενδιαφερει φιλε μου. Σου στελνω πμ
Δημοσ.

χαρίζεται η παρακάτω ψηστιερα για τραπεζαρια. Funyaki Ειναι ολοκαινουργια καθως δεν ψηθηκα ποτέ να τη χρησιμοποιησω. Απο μέσα λείπουν τα πιαστρακια και το κατσαρολάκι

Παραλαβή από Γαλάτσι

Καλό θα ήταν να το πάρει κάποιος που δεν έχει πάρει κάτι ως τώρα, και αν έχει δώσει θα προτιμηθει.

Πρώτα ποστ μετά πμ

ευχαριστω

post-340247-0-18019900-1509530130_thumb.jpg

post-340247-0-27700800-1509530262_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

χαρίζεται η παρακάτω ψηστιερα για τραπεζαρια. Funyaki Ειναι ολοκαινουργια καθως δεν ψηθηκα ποτέ να τη χρησιμοποιησω. Απο μέσα λείπουν τα πιαστρακια και το κατσαρολάκι

Παραλαβή από Γαλάτσι

Καλό θα ήταν να το πάρει κάποιος που δεν έχει πάρει κάτι ως τώρα, και αν έχει δώσει θα προτιμηθει.

Πρώτα ποστ μετά πμ

ευχαριστω

attachicon.gif DSC_0096.JPG

attachicon.gif DSC_0097.JPG

θα με ενδιέφερε.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

• μνήμη KVR533D2S4/1G
  • Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει
  • HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει
  • κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία
  • Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ - κρατημένο 

Προσθέτω και ένα ακουστικό www.public.gr/product/wearables-gadgets/travel-gadgets/moshi-native-union-mm01h-akoystiko-kafe/prod3310847pp/
Κάνει λίγο θόρυβο νομίζω. Ίσως να επισκευαστεί καθώς δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. 

Επεξ/σία από archimidis
Δημοσ.

Προσθέτω και ένα ακουστικό www.public.gr/product/wearables-gadgets/travel-gadgets/moshi-native-union-mm01h-akoystiko-kafe/prod3310847pp/

με ενδιαφερει. σε ποια περιοχη εισαι?

Δημοσ.

Παίδες, έχω δύο "αρχαίες" gpu στην κατοχή μου, που απ' όσο θυμάμαι δεν λειτουργούν. Πρακτικά είναι για ανακύκλωση αλλά είπα μήπως υπάρχει κανείς που ίσως χρειάζεται κανένα πυκνωτάκι, ή το fanaki (αυτό λειτουργούσε :P ). Πρόκειται για μία nvidia (asus) 7300GS 256mb και μία nvidia GF 8400GS passive 256mb. Αν υπάρχει κανείς που τις θέλει για οποιονδήποτε λόγο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να περάσει από Καλλιθέα και να τις πάρει. Αλλιώς θα πάνε "άτα". Πρώτα post εδώ και μετά pm. 

post-241287-0-93465000-1509559819_thumb.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...