UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πάρα πολύ Γρηγόρη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρουμε. Είμαι Σαλαμίνα και δεν παίζει και όχημα, άρα μόνο με καμιά αποστολή θα γίνει δουλειά και στέλνω μέσω paypal τα μεταφορικά.
tigergreg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πάρα πολύ Γρηγόρη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρουμε. Είμαι Σαλαμίνα και δεν παίζει και όχημα, άρα μόνο με καμιά αποστολή θα γίνει δουλειά και στέλνω μέσω paypal τα μεταφορικά. Δεν υπαρχει προβλημα. Θα του τα παραδωσω σε φακελο με φυσαλιδες και γραμματοσημα να το παει κατευθειαν στα ελτα. Απλα συνεννοησου μαζι του για διευθυνσεις κλπ. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπαρχει προβλημα. Θα του τα παραδωσω σε φακελο με φυσαλιδες και γραμματοσημα να το παει κατευθειαν στα ελτα. Απλα συνεννοησου μαζι του για διευθυνσεις κλπ. Τα κανονίσαμε μόλις όλα. Μένει ένα φιλαράκι μου καλό κοντά του και θα γίνει έτσι η δουλειά ! Σας ευχαριστώ και τους δυο πάρα πολύ ! 1
tigergreg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τα κανονίσαμε μόλις όλα. Μένει ένα φιλαράκι μου καλό κοντά του και θα γίνει έτσι η δουλειά ! Σας ευχαριστώ και τους δυο πάρα πολύ ! ΟΚ θα του παραδωσω και τα δυο μολις ευκαιρισει. 1
tigergreg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης..... 1.Ακουστικα/μικροφωνο Microsoft LifeChat LX-1000 Headset χωρις συσκευασια και "μαξιλαρακια" για τα αυτια ( φθαρμενα- πεταχτηκαν για λογους υγειας) τα οποια δουλευαν μεχρι πριν 2 χρονια που αποθηκευτηκαν. 2.Microsoft wireless intellimouse explorer mouse with usb receiver. Δουλευε μεχρι πριν 2 χρονια που αποθηκευτηκε. 3.2 ενσυρματα ποντικια χαλασμενα προς επισκευη η ανακυκλωση TURBOX KAI MICROSOFT. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ολα μαζι και ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Δεν μπορω να κανω αποστολη. Οποιος δεν τα θελει ολα ας τα μοιρασει παλι εδω. Επισης οσο γρηγοροτερα τα παρετε τοσο το καλυτερο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΑΝ! ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2017 από tigergreg 1
mpitzi91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Α3 εκτυπωτης της HP ο 7612 (δεν βρισκω τροφοδοτικο) λειτούργησε ελαχιστα και απο αχρησια βουλωσαν τα ακροφυσια. εκανα μια δοκιμη και καποια στιγμη εκτυπωσε αλλα ηθελε και αλλο. Επειδη εγω τον έχω και καθετε και δεν παιζει να τον κανω κατι και επειδη η γυναικα θα βαρεσει αμα μεινει λιγο ακομα στο πατωμα τον χαριζω. ειμαι μαρουσι Παραδόθηκε στον Beep σήμερα. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σε όσους έστειλαν Υπάρχει ακόμη ο εκτυπώτης;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δινεται Sony Ericsson J105 με φορτιστη & handsfree. Μπαταρια και συσκευη σε πολυ καλη κατασταση. Συναντηση μετρο μπλε γραμμη, καλυτερα κατεχακη/πανορμου. www.gsmarena.com/sony_ericsson_j105_naite-2818.php
krami Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δινεται Sony Ericsson J105 με φορτιστη & handsfree. Μπαταρια και συσκευη σε πολυ καλη κατασταση. Συναντηση μετρο μπλε γραμμη, καλυτερα κατεχακη/πανορμου. www.gsmarena.com/sony_ericsson_j105_naite-2818.php Με ενδιαφερει φιλε μου. Σου στελνω πμ
georgeps21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 χαρίζεται η παρακάτω ψηστιερα για τραπεζαρια. Funyaki Ειναι ολοκαινουργια καθως δεν ψηθηκα ποτέ να τη χρησιμοποιησω. Απο μέσα λείπουν τα πιαστρακια και το κατσαρολάκι Παραλαβή από Γαλάτσι Καλό θα ήταν να το πάρει κάποιος που δεν έχει πάρει κάτι ως τώρα, και αν έχει δώσει θα προτιμηθει. Πρώτα ποστ μετά πμ ευχαριστω 4
Kostas.karras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 χαρίζεται η παρακάτω ψηστιερα για τραπεζαρια. Funyaki Ειναι ολοκαινουργια καθως δεν ψηθηκα ποτέ να τη χρησιμοποιησω. Απο μέσα λείπουν τα πιαστρακια και το κατσαρολάκι Παραλαβή από Γαλάτσι Καλό θα ήταν να το πάρει κάποιος που δεν έχει πάρει κάτι ως τώρα, και αν έχει δώσει θα προτιμηθει. Πρώτα ποστ μετά πμ ευχαριστω DSC_0096.JPG DSC_0097.JPG θα με ενδιέφερε.
archimidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μνήμη KVR533D2S4/1G Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ - κρατημένο Προσθέτω και ένα ακουστικό www.public.gr/product/wearables-gadgets/travel-gadgets/moshi-native-union-mm01h-akoystiko-kafe/prod3310847pp/Κάνει λίγο θόρυβο νομίζω. Ίσως να επισκευαστεί καθώς δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2017 από archimidis
mitsos901 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.... ενδιαφέρομαι! ειμαι και διπλα!
CaptainHog Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Προσθέτω και ένα ακουστικό www.public.gr/product/wearables-gadgets/travel-gadgets/moshi-native-union-mm01h-akoystiko-kafe/prod3310847pp/ με ενδιαφερει. σε ποια περιοχη εισαι?
GP7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παίδες, έχω δύο "αρχαίες" gpu στην κατοχή μου, που απ' όσο θυμάμαι δεν λειτουργούν. Πρακτικά είναι για ανακύκλωση αλλά είπα μήπως υπάρχει κανείς που ίσως χρειάζεται κανένα πυκνωτάκι, ή το fanaki (αυτό λειτουργούσε ). Πρόκειται για μία nvidia (asus) 7300GS 256mb και μία nvidia GF 8400GS passive 256mb. Αν υπάρχει κανείς που τις θέλει για οποιονδήποτε λόγο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να περάσει από Καλλιθέα και να τις πάρει. Αλλιώς θα πάνε "άτα". Πρώτα post εδώ και μετά pm. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις