archimidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα Εχει κοπει της τροφοδοσιας το καλωδιο προς την οθονη ή το πλακε καλώδιο? το πλακέ, δεν ξέρω αν μπορεί να φτιαχτεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ξεκαθάρισμα συνέχεια... μνήμη KVR533D2S4/1G Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ Αθήνα - Παλαιό Φάληρο (μέλη με παρουσία εδώ προηγούνται) ιδανικά όλα μαζί... Με ενδιαφερει το htc για λογους νοσταλγίας μιας κ το ειχα παλια καθως και το bluetooth. Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_pap Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 16 συμβατά cartridges για εκτυπωτές Epson της σειράς D, DX, S, SX και BX, και συγκεκριμένα: 4 τμχ. Ε711ΒΚ (μαύρο) 5 τμχ. Ε714Υ (κίτρινο) 4 τμχ. Ε712C (μπλέ) 3 τμχ. Ε713Μ (Κόκκινο) Είναι κλεισμένα στο σακουλάκι τους ΑΛΛΑ έχουν αγοραστεί πριν πολύ καιρό, σίγουρα πάνω απο 1,5 χρόνο, οπότε μπορεί να είναι ήδη ξεραμένα και άχρηστα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Εαν υπάρξουν πολλαπλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, ενδέχεται να τα μοιράσω στους 3-4 πρώτους. αν είναι ακόμα διαθέσιμα με ενδιαφέρουν ! έχω τον BX305F.. είσαι σίγουρος ότι κάνουν; στα συμβατά που βάζω οι κωδικοί είναι: T1291,T1292,T1293,T1294,T1281T,1282,T1283,T1284 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ξεκαθάρισμα συνέχεια... μνήμη KVR533D2S4/1G Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ Αθήνα - Παλαιό Φάληρο (μέλη με παρουσία εδώ προηγούνται) ιδανικά όλα μαζί... Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε η ρόλεϊ , να κάνω μια απόπειρα να τη φτιάξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ξεκαθάρισμα συνέχεια... μνήμη KVR533D2S4/1G Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ Αθήνα - Παλαιό Φάληρο (μέλη με παρουσία εδώ προηγούνται) ιδανικά όλα μαζί... Αν δεν προχωρήσει με τον φιλο, ενδιαφέρομαι και εγώ για το HTC diamond, να κάνει παρέα στο Qtek 9100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ξεκαθάρισμα συνέχεια... μνήμη KVR533D2S4/1G Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ Αθήνα - Παλαιό Φάληρο (μέλη με παρουσία εδώ προηγούνται) ιδανικά όλα μαζί... Με ενδιαφερει η μνημη αν δεν την εδωσες. Σου στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει μια TV και ενας ψηφιακος δεκτης για χαρισμα. Η TV δεν εχει τροφοδοτικο ενω δεν εχουν και τα τηλεχειριστηρια τους. Οι φωτογραφιες λενε τα μοντελα για τα τηλεχειριστηρια και το τροφοδοτικο που θα πρεπει να εχει αυτος που θα τα παρει και καλο θα ειναι να εχει το τροφοδοτικο ωστε να μην το αγορασει. Εγω ειχα το κινητο ως τηλεχειριστηριο αλλα μονο για το δεκτη. Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 με ενδιαφερουν στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Εάν στραβώσει με το Λευτέρη με ενδιαφέρει έχω κ τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει μια TV και ενας ψηφιακος δεκτης για χαρισμα. Η TV δεν εχει τροφοδοτικο ενω δεν εχουν και τα τηλεχειριστηρια τους. Οι φωτογραφιες λενε τα μοντελα για τα τηλεχειριστηρια και το τροφοδοτικο που θα πρεπει να εχει αυτος που θα τα παρει και καλο θα ειναι να εχει το τροφοδοτικο ωστε να μην το αγορασει. Εγω ειχα το κινητο ως τηλεχειριστηριο αλλα μονο για το δεκτη. Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη. Στην σειρα και εγω για την tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Εχω κλεισει να τα παρω το απογευμα αν δεν βγαλω ακρη εδω θα μπουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beep Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Α3 εκτυπωτης της HP ο 7612 (δεν βρισκω τροφοδοτικο) λειτούργησε ελαχιστα και απο αχρησια βουλωσαν τα ακροφυσια. εκανα μια δοκιμη και καποια στιγμη εκτυπωσε αλλα ηθελε και αλλο. Επειδη εγω τον έχω και καθετε και δεν παιζει να τον κανω κατι και επειδη η γυναικα θα βαρεσει αμα μεινει λιγο ακομα στο πατωμα τον χαριζω. ειμαι μαρουσι Παραδόθηκε στον Beep σήμερα. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σε όσους έστειλαν Ευχαριστώ πολύ τον φίλο DeVilMaYcRy69. Χάρηκα πολύ για την γνωριμία ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει μια TV και ενας ψηφιακος δεκτης για χαρισμα. Η TV δεν εχει τροφοδοτικο ενω δεν εχουν και τα τηλεχειριστηρια τους. Οι φωτογραφιες λενε τα μοντελα για τα τηλεχειριστηρια και το τροφοδοτικο που θα πρεπει να εχει αυτος που θα τα παρει και καλο θα ειναι να εχει το τροφοδοτικο ωστε να μην το αγορασει. Εγω ειχα το κινητο ως τηλεχειριστηριο αλλα μονο για το δεκτη. Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη. αν υπάρχει ακόμη ο δέκτης ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει μια TV και ενας ψηφιακος δεκτης για χαρισμα. Η TV δεν εχει τροφοδοτικο ενω δεν εχουν και τα τηλεχειριστηρια τους. Οι φωτογραφιες λενε τα μοντελα για τα τηλεχειριστηρια και το τροφοδοτικο που θα πρεπει να εχει αυτος που θα τα παρει και καλο θα ειναι να εχει το τροφοδοτικο ωστε να μην το αγορασει. Εγω ειχα το κινητο ως τηλεχειριστηριο αλλα μονο για το δεκτη. Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη. Παρέλαβα ο αποκωδικοποιητης δουλεύει μένει να βρω κοντρόλ την τηλεόραση δεν την είδα πρέπει να βρω τροφοδοσία. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται REEL SERIES 2 MULTIMEDIA BOX..... Μου χαριστηκε πακετο με αλλα πραγματα αλλα μαλλον δεν μου κανει για την δουλεια που το θελω. Εχει δυο δεκτες (μαλλον δορυφορικο και καλωδιακο) παιρνει 2 η 3 μοντουλες εχει USB ΚΑΙ DVD PLAYER και παιρνει εσωτερικο σκληρο ιντε 3,5 νομιζω εως 500 γιγα. Δεν εχω τηλεχειριστηριο καλωδιο τροφοδοσιας και καλωδιο μεταδοσης. Μην με ρωτησετε περισσοτερα γιατι δεν γνωριζω. Βαρεια κατασκευη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Δεν γινετε αποστολη. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2017 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις