nikos903 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έφυγε Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2017 από nikos903 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μπαταρία για Huawei P9 - Ascend P9 Lite - G9 - honor 8 - 5C - G9 Κωδικός HB366481ECW Καινούργια είναι απλά έκανε 2 μήνες να έρθει και στο ενδιάμεσο πήρα άλλη. Θα σταλεί με ΕΛΤΑ σε όποιον την θέλει. Μόνο σε άτομα που έχουν χαρίσει κάτι στο παρελθόν στο thread αυτό. Με ενδιαφέρει, αν δεν την πάρει άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εχω μια δωρεπιταγη 10 ευρω για γερμανο, σε αγορες>50 και μια 20 για αγορες>100 Νεα σμυρνη, καλλιθεα και τριγυρω Στειλτε pm αν θελετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα υπάρχει ένας Α3 εκτυπωτης της HP ο 7612 (δεν βρισκω τροφοδοτικο) λειτούργησε ελαχιστα και απο αχρησια βουλωσαν τα ακροφυσια. εκανα μια δοκιμη και καποια στιγμη εκτυπωσε αλλα ηθελε και αλλο. Επειδη εγω τον έχω και καθετε και δεν παιζει να τον κανω κατι και επειδη η γυναικα θα βαρεσει αμα μεινει λιγο ακομα στο πατωμα τον χαριζω. ειμαι μαρουσι Παραδόθηκε στον Beep σήμερα. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σε όσους έστειλαν Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2017 από DeVilMaYcRy69 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beep Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι... Έχεις Π.Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μιας και αναβαθμισα ενα χρεπακι μου και μου ειναι πλεον αχρηστη, χαριζω μια μνημη Sodimm ddr2 1Giga, δεν αξιζει κατ'εμε να την πουλησω....οπως παντα για Θεσσαλονικη! ευχαριστω πολυ τη Λενα για τη μνημη, λειτουργει αψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5193600/HP-Officejet-7612-e-AiO.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5193600/HP-Officejet-7612-e-AiO.html#reviews Το χαρίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το χαρίζεις? Θα βαρεθηκε να αλλαζει κεφαλη ο ανθρωπας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλύτερα να πούλαγα κάστανα στις φουφούδες παρά που πήγα κι έμπλεξα-ο μπαγλαμάς μ' αυτές τις χασικλούδες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ (ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ) ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΡ..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpitzi91 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα υπάρχει ένας Α3 εκτυπωτης της HP ο 7612 λειτούργησε ελαχιστα και απο αχρησια βουλωσαν τα ακροφυσια. εκανα μια δοκιμη και καποια στιγμη εκτυπωσε αλλα ηθελε και αλλο. Επειδη εγω τον έχω και καθετε και δεν παιζει να τον κανω κατι και επειδη η γυναικα θα βαρεσει αμα μεινει λιγο ακομα στο πατωμα τον χαριζω. ειμαι μαρουσι Καλησπέρα σας, με ενδιαφέρει και εμένα καθώς η αδερφή μου είναι φοιτήτρια γραφιστικής και θα ήταν χρήσιμος ένας Α3 εκτυπώτης! Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 16 συμβατά cartridges για εκτυπωτές Epson της σειράς D, DX, S, SX και BX, και συγκεκριμένα: 4 τμχ. Ε711ΒΚ (μαύρο) 5 τμχ. Ε714Υ (κίτρινο) 4 τμχ. Ε712C (μπλέ) 3 τμχ. Ε713Μ (Κόκκινο) Είναι κλεισμένα στο σακουλάκι τους ΑΛΛΑ έχουν αγοραστεί πριν πολύ καιρό, σίγουρα πάνω απο 1,5 χρόνο, οπότε μπορεί να είναι ήδη ξεραμένα και άχρηστα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Εαν υπάρξουν πολλαπλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, ενδέχεται να τα μοιράσω στους 3-4 πρώτους. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2017 από e-tic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Θα βαρεθηκε να αλλαζει κεφαλη ο ανθρωπας! οχι δεν ηταν δικο μου μια φορα εκανε προβλημα στον κατοχο εμαθε κοστος αντι/σης και το παρατησε. ε και τοτε τον κρατησα και ασχοληθηκα λιγο παραπανω εγω. απλα επειδη εγω εχω ηδη πολυμηχανημα που κανει τη δουλεια το δινω και οποιος θελει ασχολειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ξεκαθάρισμα συνέχεια... μνήμη KVR533D2S4/1G Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ Αθήνα - Παλαιό Φάληρο (μέλη με παρουσία εδώ προηγούνται) ιδανικά όλα μαζί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ξεκαθάρισμα συνέχεια... μνήμη KVR533D2S4/1G Tech bluetooth hands free clipII mini - δεν υπάρχει ο φορτιστής του, τα καλώδια του έχουν πεταχτεί αλλά νομίζω πως δουλεύει HTC touch diamond - windows phone - το καπάκι δεν κλείνει τέλεια. αλλά δουλεύει κάρτα δικτύου Netgear 54mbps WG311v3 - χωρίς κεραία Rollei pictureline ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει - το άνοιξα και έχει κοπεί το καλώδιο από την πλακέτα στην οθόνη. δεν ξέρω αν μπορεί να το διορθώσει κάποιος. είναι ροζ Αθήνα - Παλαιό Φάληρο (μέλη με παρουσία εδώ προηγούνται) ιδανικά όλα μαζί... Καλησπερα Εχει κοπει της τροφοδοσιας το καλωδιο προς την οθονη ή το πλακε καλώδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις