bill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2τεμ HP Compaq t5000 χωρίς τροφοδοτικό, δεκτός έλεγχος Αθήνα http://www.parkytowe.../thin/hp/t5700/t5700 DC639A http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/857712-hp-compaq-t5000-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-2%CF%84%CE%B5%CE%BC/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Χαριζονται 2 σετ MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 που ενω λειτουργουσαν κανονικα σε πισι πριν 2 χρονια μου εκαψαν σημερα 2 μητρικες μολις τα τοποθετησα. Αγνωστο γιατι..... Ας τα παρει ενας και τα δυο και ας ασχοληθει. Μαζι θα παρει και σφραγισμενες (πολυκαιρισμενες) 4ΧΑΑΑ ΣΥΝ 4ΧΑΑ μπαταριες επαναφορτιζομενες συν εναν επιτοιχιο φορτιστη VARTA για να τις φορτισει. Παρακαλω μην με ρωτησετε τιποτα αλλο γιατι τα εχω φορτωσει κανονικα με τις τελευταιες αναποδιες και σκοπευω να παω σε παπα να με διαβασει..... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. βασικά το ποντίκι θέλω. έχω πομποδέκτη Χαριζονται 2 σετ MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 που ενω λειτουργουσαν κανονικα σε πισι πριν 2 χρονια μου εκαψαν σημερα 2 μητρικες μολις τα τοποθετησα. Αγνωστο γιατι..... Ας τα παρει ενας και τα δυο και ας ασχοληθει. Μαζι θα παρει και σφραγισμενες (πολυκαιρισμενες) 4ΧΑΑΑ ΣΥΝ 4ΧΑΑ μπαταριες επαναφορτιζομενες συν εναν επιτοιχιο φορτιστη VARTA για να τις φορτισει. Παρακαλω μην με ρωτησετε τιποτα αλλο γιατι τα εχω φορτωσει κανονικα με τις τελευταιες αναποδιες και σκοπευω να παω σε παπα να με διαβασει..... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. βασικά το ποντίκι θέλω. έχω πομποδέκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2τεμ HP Compaq t5000 χωρίς τροφοδοτικό, δεκτός έλεγχος Αθήνα http://www.parkytowe.../thin/hp/t5700/ t5700 DC639A http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/857712-hp-compaq-t5000-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-2%CF%84%CE%B5%CE%BC/ Αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής, θα μ΄ενδιέφεραν κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2τεμ HP Compaq t5000 χωρίς τροφοδοτικό, δεκτός έλεγχος Αθήνα http://www.parkytowe.../thin/hp/t5700/ t5700 DC639A http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/857712-hp-compaq-t5000-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-2%CF%84%CE%B5%CE%BC/ Αν περισσεψει κανενα απο τους προηγουμενους θα με ενδιεφερε ενα μιας κ το βλεπω πως ειναι σε μεγεθος mitx. Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Χαριζονται 2 σετ MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 που ενω λειτουργουσαν κανονικα σε πισι πριν 2 χρονια μου εκαψαν σημερα 2 μητρικες μολις τα τοποθετησα. Αγνωστο γιατι..... Ας τα παρει ενας και τα δυο και ας ασχοληθει. Μαζι θα παρει και σφραγισμενες (πολυκαιρισμενες) 4ΧΑΑΑ ΣΥΝ 4ΧΑΑ μπαταριες επαναφορτιζομενες συν εναν επιτοιχιο φορτιστη VARTA για να τις φορτισει. Παρακαλω μην με ρωτησετε τιποτα αλλο γιατι τα εχω φορτωσει κανονικα με τις τελευταιες αναποδιες και σκοπευω να παω σε παπα να με διαβασει..... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. εγω θα ηθελα μοναχα τις 4ΑΑΑ επαναφορτιζομενες μπαταριουλες εαν γινεται Εκδηλωνω καταρχην για ολα ενδιαφερον: αν (ειναι δεδομενο οτι) καινε μητρικες, θα χρειαστουνε, για εργο θεαρεστο! -εκτος και καποιος συμφορουμιτης τα χρειαζεται για ετερο σκοπο εγω μοναχα τις μπαταριουλες 4ΑΑΑ θα ηθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2τεμ HP Compaq t5000 χωρίς τροφοδοτικό, δεκτός έλεγχος Αθήνα http://www.parkytowe.../thin/hp/t5700/ t5700 DC639A http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/857712-hp-compaq-t5000-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-2%CF%84%CE%B5%CE%BC/ Δηλώνω ενδιαφερον για ένα μηχάνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Άλλο ενα και εγώ στελνω pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 μοτοποδηλατα PIAGGIO Si στην κατασταση που βλεπετε εγκαταλελειμμενα πανω απο 5 χρονια. Δεν εχουν πινακιδες και εγγραφα καθοτι ο ιδιοκτητης απεβιωσε οποτε ειτε τα παιρνετε για ανταλλακτικα ειτε για βιτρινα και χαβαλε. Βρισκονται βριλησια και πιθανον να χρειαστειται κοφτη για να τα παρετε εκτος και στο μεταξυ βρεθουν τα κλειδια. Ενοειτε με ραντεβου κατοπιν συνεννοησης. υγ. μην ασχολειστε με το ποδηλατο γιατι εχει χαριστει πριν κανα δυο χρονια σε αλλο συμφορουμιτη. υγ2. Νομιζω πως το δευτερο ειναι επισης ασπρο PIAGGIO CIAO. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2017 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Χαριζονται οι παρακατω οθονες 17' και 19', θελουν μονο πυκνωτες, τις πηγα για service αν και αποφασισα οτι δεν τις ηθελα (εχω γεμισει οθονες) Η μια παιζει κανονικα μεχρι που τρεμοπαιζει και η αλλη αναβει την βλεπω στα windows απλα δεν δειχνει. Ελατε να τις παρετε. Περιοχη: Αθήνα - Αγιοι Αναργυροι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Χαριζονται οι παρακατω οθονες 17' και 19', θελουν μονο πυκνωτες, τις πηγα για service αν και αποφασισα οτι δεν τις ηθελα (εχω γεμισει οθονες) Η μια παιζει κανονικα μεχρι που τρεμοπαιζει και η αλλη αναβει την βλεπω στα windows απλα δεν δειχνει. Ελατε να τις παρετε. Περιοχη: Αθήνα - Αγιοι Αναργυροι Ενδιαφέρομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 δηλωνω ενδιαφερον κ γω για τις οθονες. αν δεν κατσει με τον απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Χαριζονται οι παρακατω οθονες 17' και 19', θελουν μονο πυκνωτες, τις πηγα για service αν και αποφασισα οτι δεν τις ηθελα (εχω γεμισει οθονες) Η μια παιζει κανονικα μεχρι που τρεμοπαιζει και η αλλη αναβει την βλεπω στα windows απλα δεν δειχνει. Ελατε να τις παρετε. Περιοχη: Αθήνα - Αγιοι Αναργυροι Υπερευχαριστω τον Αρη για τις οθονες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Να ευχαριστησω και δημόσια τον φίλο Bill για το ποντίκι και το HP Compaq t5000 καθώς και τον φίλο e-Tic για τα inverter, usb & καρτα γραφικών, και να ζητήσω δημόσια και μία συγνώμη που άργησα τόσο για την παραλαβή τους. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Χαριζεται πυργος παλιος σοκετ 478 χρωμα μπεζοκιτρινο απο το πολυ καπνισμα (θελει φασινα) που εχει.... 1.Μητρικη με επεξεργαστη πεντιουμ4 2000 με ψυκτρα. 2.τροφοδοτικο. 3.DVD+FLOPY Γνωριζω πως ειναι λειτουργικο αν μπουν μνημες (DDR), σκληρος και καρτα AGP. Καρτα μπορω να σας δωσω κι εγω. Παραλαβη απο πλατεια κανιγγος καθε μερα πλην κυριακης 8-15. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Nα ευχαριστησω τον tigergreg και τον Κωστα για τον Πυργο. Να ειστε καλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Χαρίζεται color τηλεόραση LG 26' (CRT όχι Flat) σε καλή λειτουργική & εμφανισιακή κατάσταση (χρειάζεται αποκωδικοποιητής). Περιοχή Μαρούσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις