άδικος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Να ευχαριστήσω τον άδικο για την "δωρεά" του!! Thanks Να'σαι καλά! Έφυγαν το δράπανο και το ποντίκι logitech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Κουτι σιμπιζακι turbox με 2 drive DVD+CDRW συν τροφοδοτικο 350αρι χαριζεται.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ευχαριστώ πολύ για όλα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 για θερμοσιφωνο το σκεφτομουν αλλα νομιζω δε φτανει (θα δω αυτην που εχω σπιτι και μετα εκδηλωνω ενδιαφερον εαν ειναι) Παίζει και σε μονοφασικο. Βάζεις την μία φάση και την εντολή. Σε τι μονοφασικη συσκευή θα το λειτουργησεις όμως;. Μονοφασικο μοτέρ; τελικως 25αρι χρειαζομαι οποτε αποσυρω επι του παρόντος το ενδιαφερον μου. ευχαριστω σε καθε περιπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 τελικως 25αρι χρειαζομαι οποτε αποσυρω επι του παρόντος το ενδιαφερον μου. ευχαριστω σε καθε περιπτωση 25a ασφάλεια έχω να σου δώσω αν θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 25a ασφάλεια έχω να σου δώσω αν θες. αναφερεσαι σε ισχυος σαν την αποπανω ή κανονικό αυτοματο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ τον tigergreg για τον εκτυπωτη και τον kosutasu22 για το ποντικι. Χαριζω αυτο το κινητο Nokia Lumia 610 σε πολυ καλη κατασταση χωρις φορτιστη. Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη. αποσύρω το ενδιαφέρον για το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 με ενδιαφερει αν μπορει να σταλει με δικα μου εξοδα αποσύρω το ενδιαφέρον για το κινητό. με ενδιαφέρει εμένα, μένω και δίπλα (ιλιον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 αναφερεσαι σε ισχυος σαν την αποπανω ή κανονικό αυτοματο;Αυτόματο έχω σίγουρα, ρελε ισχύος πάλι έχω Αλλα δεν θυμάμαι στα πόσα είναι. Γιατι θες ρελε ισχύος για τον θερμοσιφωνα; Τον λειτουργείς με κάποια εντολή; Διότι και ο απλός αυτόματος κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτόματο έχω σίγουρα, ρελε ισχύος πάλι έχω Αλλα δεν θυμάμαι στα πόσα είναι. Γιατι θες ρελε ισχύος για τον θερμοσιφωνα; Τον λειτουργείς με κάποια εντολή; Διότι και ο απλός αυτόματος κάνει. ναι για αυτοματισμο μεσω wifi (το εχω ξανακανει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ τον tigergreg για τον εκτυπωτη και τον kosutasu22 για το ποντικι. Χαριζω αυτο το κινητο Nokia Lumia 610 σε πολυ καλη κατασταση χωρις φορτιστη. Παραλαβη απο Αθηνα - Πετρουπολη. ευχαριστώ για το Νοκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ναι για αυτοματισμο μεσω wifi (το εχω ξανακανει) Ε τοτε σου κανει και το ρελε που χαριζει ο φιλος. 11KW ειναι, ο θερμοσιφωνας σου που ειναι 25Α ειναι στα 5 με 6 kw. Aπλα ειδα οτι το συγκεκριμενο ρελε θελει 24v ταση για την εντολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 σετ MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 που ενω λειτουργουσαν κανονικα σε πισι πριν 2 χρονια μου εκαψαν σημερα 2 μητρικες μολις τα τοποθετησα. Αγνωστο γιατι..... Ας τα παρει ενας και τα δυο και ας ασχοληθει. Μαζι θα παρει και σφραγισμενες (πολυκαιρισμενες) 4ΧΑΑΑ ΣΥΝ 4ΧΑΑ μπαταριες επαναφορτιζομενες συν εναν επιτοιχιο φορτιστη VARTA για να τις φορτισει. Παρακαλω μην με ρωτησετε τιποτα αλλο γιατι τα εχω φορτωσει κανονικα με τις τελευταιες αναποδιες και σκοπευω να παω σε παπα να με διαβασει..... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΔΟΘΗΚΑΝ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ....... ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 @paylidis πάρτον και τον δοκιμάζεις αν σου κάνει, δε βλέπω να τον στερείς από κανένα. Μόνο που επειδή είναι για βιομηχανική χρήση έχε κατά νου πως έχει προφίλ 85mm, οπότε δε χωρά σε τυπικό οικιακό πίνακα. Εντός ολίγον ημερών θα βρίσκομαι στο λιμάνι του Πειραιά οπότε όποιος χρειάζεται κάτι να φέρω μου λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Χαριζονται 2 σετ MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 που ενω λειτουργουσαν κανονικα σε πισι πριν 2 χρονια μου εκαψαν σημερα 2 μητρικες μολις τα τοποθετησα. Αγνωστο γιατι..... Ας τα παρει ενας και τα δυο και ας ασχοληθει. Μαζι θα παρει και σφραγισμενες (πολυκαιρισμενες) 4ΧΑΑΑ ΣΥΝ 4ΧΑΑ μπαταριες επαναφορτιζομενες συν εναν επιτοιχιο φορτιστη VARTA για να τις φορτισει. Παρακαλω μην με ρωτησετε τιποτα αλλο γιατι τα εχω φορτωσει κανονικα με τις τελευταιες αναποδιες και σκοπευω να παω σε παπα να με διαβασει..... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. Εκδηλωνω καταρχην για ολα ενδιαφερον: αν (ειναι δεδομενο οτι) καινε μητρικες, θα χρειαστουνε, για εργο θεαρεστο! -εκτος και καποιος συμφορουμιτης τα χρειαζεται για ετερο σκοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Χαριζονται 2 σετ MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 που ενω λειτουργουσαν κανονικα σε πισι πριν 2 χρονια μου εκαψαν σημερα 2 μητρικες μολις τα τοποθετησα. Αγνωστο γιατι..... Ας τα παρει ενας και τα δυο και ας ασχοληθει. Μαζι θα παρει και σφραγισμενες (πολυκαιρισμενες) 4ΧΑΑΑ ΣΥΝ 4ΧΑΑ μπαταριες επαναφορτιζομενες συν εναν επιτοιχιο φορτιστη VARTA για να τις φορτισει. Παρακαλω μην με ρωτησετε τιποτα αλλο γιατι τα εχω φορτωσει κανονικα με τις τελευταιες αναποδιες και σκοπευω να παω σε παπα να με διαβασει..... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. Ψηνόμουν να τα πάρω να τα δώσω σε μια πρώην μου αλλά είσαι μακριά γαμώτο.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις