roybatty Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Από αναβαθμίσεις μου έχουν γύρω στις 12-14 μνήμες Samsung DDR2 533MHz 512MB.Απ'όσο θυμάμαι πρέπει να είναι όλες λειτουργικές,αλλά δεν παίρνω κι όρκο.Περιοχή Θεσσαλονίκη.Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει,στο τέλος της εβδομάδας θα πάνε ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Από αναβαθμίσεις μου έχουν γύρω στις 12-14 μνήμες Samsung DDR2 533MHz 512MB.Απ'όσο θυμάμαι πρέπει να είναι όλες λειτουργικές,αλλά δεν παίρνω κι όρκο.Περιοχή Θεσσαλονίκη.Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει,στο τέλος της εβδομάδας θα πάνε ανακύκλωση.Έχεις p.m Με την σειρά μου θα ήθελα να χαρίσω ένα usb stick από αυτά που έδινε η cosmote στο internet on the go.Το είχα πάρει παλαιότερα από το μέλος του φόρουμ αλλά τελικά δεν έκανε για την δουλειά που το ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) -Δόθηκαν όλα- Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2017 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech.123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Repost γιατί απλά λυπάμαι να τα πετάξω... Και προσθέτω: 14. Κάρτα γραφικών Gigabyte GV-N550OC-1GI. Δεν δούλευε, την έψησα και αναστήθηκε, αλλά μετά απο λίγο καιρό ξαναπαρέδωσε πνεύμα. Μπορεί να δώσει εικόνα για 1-2 λεπτά και μετά μαυρίζει η οθόνη. 15. Smartphone Landvo L550. Δεν βρίσκει καθόλου σήμα απο τους παρόχους. Προσπάθησα να ακολουθήσω διάφορα tutorials και να παίξε με την κεραία αλλά μάταια. Χωρίς φορτιστή. 16. Τροφοδοτικό Α1021 για Apple PowerBooks. Third party, με ευρωπαϊκή πρίζα. 17. 4-5 καλώδια IDE Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο την έδρα μου στην Καλλιθέα. Θα δωθεί προτεραιότητα στα ενεργά μέλη του παρόντος νήματος. καλησπέρα φίλε e-tic θα με ενδιέφερε το νούμερο 15 για το smartphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Repost γιατί απλά λυπάμαι να τα πετάξω... Και προσθέτω: 15. Smartphone Landvo L550. Δεν βρίσκει καθόλου σήμα απο τους παρόχους. Προσπάθησα να ακολουθήσω διάφορα tutorials και να παίξε με την κεραία αλλά μάταια. Χωρίς φορτιστhος. Ενδιαφερομαι αν δεν κατσει με τον απο πανω!Edit: Ευχαριστω για τη προσφορα σου!! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από redhotstef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παρελαβα 2 ραμ λαπτοπ και ευχαριστω τον liodos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgest Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ τον e-tic για το cardbox και για την εξυπηρέτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Repost γιατί απλά λυπάμαι να τα πετάξω... Και προσθέτω: 14. Κάρτα γραφικών Gigabyte GV-N550OC-1GI. Δεν δούλευε, την έψησα και αναστήθηκε, αλλά μετά απο λίγο καιρό ξαναπαρέδωσε πνεύμα. Μπορεί να δώσει εικόνα για 1-2 λεπτά και μετά μαυρίζει η οθόνη. 15. Smartphone Landvo L550. Δεν βρίσκει καθόλου σήμα απο τους παρόχους. Προσπάθησα να ακολουθήσω διάφορα tutorials και να παίξε με την κεραία αλλά μάταια. Χωρίς φορτιστή. 16. Τροφοδοτικό Α1021 για Apple PowerBooks. Third party, με ευρωπαϊκή πρίζα. 17. 4-5 καλώδια IDE 18. Τσάντα για laptop 17" της Delsey. Ταλαιπωρημένη αλλά έχει ακόμα χρόνια να ζήσει. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο την έδρα μου στην Καλλιθέα. Θα δωθεί προτεραιότητα στα ενεργά μέλη του παρόντος νήματος. Υπερ ευχαριστω τον άριστο e-tic! Παρελαβα τα πραγματα,να σαι καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman79 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ τον φίλο papars για τα σειριακά σε ethernet gateways που μου έστειλε. Μου ήρθανε σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Λιγο πριν τον καδο..... HP DESKJET 610c αποθηκευμενο καμμια δεκαρια χρονια. Παραλαβη κατοπιν συνεννοησης απο πλατεια κανιγγος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Λιγο πριν τον καδο..... HP DESKJET 610c αποθηκευμενο καμμια δεκαρια χρονια. Εχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται πυργος παλιος σοκετ 478 χρωμα μπεζοκιτρινο απο το πολυ καπνισμα (θελει φασινα) που εχει.... 1.Μητρικη με επεξεργαστη πεντιουμ4 2000 με ψυκτρα. 2.τροφοδοτικο. 3.DVD+FLOPY Γνωριζω πως ειναι λειτουργικο αν μπουν μνημες (DDR), σκληρος και καρτα AGP. Καρτα μπορω να σας δωσω κι εγω. Παραλαβη απο πλατεια κανιγγος καθε μερα πλην κυριακης 8-15. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Χαριζεται πυργος παλιος σοκετ 478 χρωμα μπεζοκιτρινο απο το πολυ καπνισμα (θελει φασινα) που εχει.... 1.Μητρικη με επεξεργαστη πεντιουμ4 2000 με ψυκτρα. 2.τροφοδοτικο. 3.DVD+FLOPY Γνωριζω πως ειναι λειτουργικο αν μπουν μνημες (DDR), σκληρος και καρτα AGP. Καρτα μπορω να σας δωσω κι εγω. Παραλαβη απο πλατεια κανιγγος καθε μερα πλην κυριακης 8-15. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ενδιαφερομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν προχωρήσει με τον πιο πάνω θα ενδιαφερομουν και εγώ για τον επεξεργαστή μόνο.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thesoundmakergr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Χαρίζεται εκπτωτικό κουπόνι Myprotein -35% (σε προιόντα χωρίς έκπτωση) με ισχύς έως 31/10/17.Απάντηση στην δημοσίευση και ύστερα προσωπικό μήνυμα από τον ενδιαφερόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις