tigergreg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Χαριζω 1. Νοκια 3310 (το παλιο) σε παρα πολυ καλη εξωτερικη κατασταση (καθαρη οθονη χωρις γρατσουνιες απ οσο θυμαμαι οταν αναβε,ολα τα πληκτρα κομπλε χωρις ξεβαμματα παρα μονο ελαφρως πατημενο αλλα απολυτα λειτουργικο το power on/off button).Με aftermarket μπαταρια (πιο ελαφρυ απ οτι με την γνησια εργοστασιακη που ερχοταν).Εχει να αναψει 2-3 χρονια.Δουλευε κανονικα,μπορει να φορτισει,μπορει να χει πεθανει η μπαταρια.Χωρις φορτιστη. 2.Νοκια 2610 μαυρο με γρατσουνιες στην οθονη αλλα βλεπεις μια χαρα.Με σχεδον καινουρια μπαταρια χωρις φορτιστη.Το ανοιξα,εχε 2 μπαρες. 3.Δυο καρτες μνημης Μ2 Sandisk με ανταπτορα.Η μια 128 ΜΒ και η αλλη 1GB. Πρωτα σχολιο εδω και μετα πμ. Παραλαβη απο Βυρωνα,αλλα μπορω να σας βρω καποιες ωρες που περναω απο Ηλια Ηλιου και Συγγρου. EDIT Κρατημενα για το Γρηγορη. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχω μια λάμπα black light νομίζω στα 60cm. Είναι με το σκαφάκι της κομπλέ. παρατημένη καμιά 10 αριά χρόνια αλλά τη δοκίμασα και δουλεύει κανονικά. παραλαβή από Παλαιό Φάληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashford Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχω μια λάμπα black light νομίζω στα 60cm. Είναι με το σκαφάκι της κομπλέ. παρατημένη καμιά 10 αριά χρόνια αλλά τη δοκίμασα και δουλεύει κανονικά. παραλαβή από Παλαιό Φάληρο Θα με ενδιεφερε, στελνω και pm! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 ΧΕ-ΧΕ κατι μου θυμιζουν αυτες οι λαμπες..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δίνω πέντε (5) μέτρα προφίλ αλουμινίου. Είναι "κουτί" μηχανισμού συρόμενης τζαμένιας πόρτας. Σαν αυτές των Σ/Μ. Σε 2 κομμάτια - το κουτί και το καπάκι του που κρατιέται με 4 βίδες. Υπάρχει και το προστατευτικό του χαρτόνι. Το λυπάμαι να το βγάλω στον δρόμο. Το σηκώνει ένα άτομο αλλά 5 μέτρα δεν χωράνε εύκολα κάπου. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Στείλτε pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα στα παιδια!χαριζω μια καρτα (μινι) wifi λαπτοπ.Ειναι της Broadcom, ειναι λειτουργικοτατη (αν και οχι πολυ γρηγορη)και την εβγαλα απο το ηλικιωμενο Dell μου (εξαετιας) Οπως παντα μονο για Θεσσαλονικη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα! Χαρίζω κρεμαστό με ψαράκια για κούνια μωρού η για μπιμπελό σε παιδικό δωματιο σε άριστη κατάσταση, μονο που δεν ξέρω πως κρεμιέται θα υπάρχουν τρόποι φαντάζομαι! Περιοχή νέα σμυρνη Έχει ανεβεί και σε άλλο σάιτ με οτι συνεπαγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται αυτη η μπαταρια για ΝΟΚΙΑ κινητα..... ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BL-5C !!!!!! Δειτε συμβατοτητες εδω..... https://tuyo.gr/index.php?route=product/product&path=1120102&product_id=7728 Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δινω 3 αντιτυπα του βιβλιου Περλα της Carolina De Robertis που ειχε το πρωτο θεμα χτες Κυριακη. Παραλαβη απο Βυρωνα,Παγκρατι,Ν Κοσμο,Καλλιθεα (διαφορες ωρες σε καθε περιοχη). Στειλτε πμ κατευθειαν για να μην φορτωνει το θεμα,μιας και το αντικειμενο δεν ειναι κατι ξεχωριστο. καλημέρα, θα με ενδιέφερε στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Χαριζεται αυτη η μπαταρια για ΝΟΚΙΑ κινητα..... Έχεις PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Έχω κάμποσα σειριακά σε ethernet gateway (protocol converter) βασισμένα στην πλατφόρμα wiz100sr (www.wiznet.co.kr) http://www.wiznet.io/product-item/wiz100sr/ Είναι τελικό προϊόν με κέλυφος και καλώδιο σε χάρτινο κουτάκι. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν επάνω custom firmware και για να περάσεις το original (που υπάρχει διαθέσιμο) θέλει έναν ειδικό προγραμματιστή (jtag) που λέγεται GenICE. Τα κράτησα αρκετό καιρό για ανταλλακτικά, ίσως όμως σε κάποιον να είναι χρήσιμα ως έχουν. Στείλτε PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashford Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Είναι ακόμα διαθέσιμες, pm για εκδήλωση ενδιαφέροντος να χαρισω κι εγω με τη σειρα μου 2 προστασιες οθονης για ipad air 2:Παραλαβη απο Ζωγραφου και γυρω περιοχες - απογευματινες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Χαρίζεται τηλεόραση philips 14 crt (Η φωτογραφία είναι ενδεικτική για να καταλάβετε για πιο μοντέλο πρόκειται). Χωρίς τηλεκοντρόλ και λογικά δουλεύει, αν και δεν παίρνω όρκο. Περιοχή Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδί, έστω και λίγο πιο μάκρια, κατόπιν συνεννόησης. Pm για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvnight Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, χαρίζονται 2x SO-DIMM DDR 256MB, απο λειτουργικό HP Pavillion λόγω αναβάθμισης. Συγκεκριμένα, 2x256MB DDR 333Mhz CL2.5 της HYNIX, HP SPARE no. 383480-001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman79 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, Αν είναι εύκολο να το στείλεις με κούριερ με δικά μου έξοδα θα με ενδιέφερε Έχω κάμποσα σειριακά σε ethernet gateway (protocol converter) βασισμένα στην πλατφόρμα wiz100sr (www.wiznet.co.kr) http://www.wiznet.io/product-item/wiz100sr/ Είναι τελικό προϊόν με κέλυφος και καλώδιο σε χάρτινο κουτάκι. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν επάνω custom firmware και για να περάσεις το original (που υπάρχει διαθέσιμο) θέλει έναν ειδικό προγραμματιστή (jtag) που λέγεται GenICE. Τα κράτησα αρκετό καιρό για ανταλλακτικά, ίσως όμως σε κάποιον να είναι χρήσιμα ως έχουν. Στείλτε PM. wiz100sr.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις