Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται δορυφορικός δέκτης skymaster dci 9410.

Είναι "ηλικιωμένος" (τον πήρα γύρω στο 2005 αν θυμάμαι καλά) αλλά λειτουργικότατος.

Το μόνο του θέμα είναι ότι δεν γίνονται πια updates από την εταιρία για το συγκεκριμένο μοντέλο κι έτσι σε κάποιες περιτπώσεις συγκεκριμένων προγραμμάτων μπορεί να χρειαστεί χειροκίνητη εισαγωγή συχνότητας, κλπ αφού απλό σκανάρισμα μπορεί να μην τα εμφανίσει.

Κομπλέ με το λειτουργικό του χειριστήριο και ίσως (αν καταφέρω να το βρω) και το manual του.

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (μόνο) και μέχρι το σ/κ, το αργότερο.

Μετά ή δίπλα στον κάδο ή ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών (ανάλογα που θα βρεθώ πρώτα :-) ).

Όπως πάντα, εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά pm για τα σχετικά

υγ Η ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο site

post-184736-0-69059500-1506521773_thumb.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα.

Χαρίζονται 2 εκτυπωτές HP Deskjet 3820. Κατάσταση άγνωστη. Ο ένας τουλάχιστον πρέπει να δούλευε πριν πολλά χρόνια που είχε χρησιμοποιηθεί.

Μόνο παραλαβή στα Γιάννενα.

• Like 1

Είπα να καθαρίσω το πατάρι για να χωρέσουν καινούργια πράγματα και βρήκα κάτι θήκες (άδειες) για DVD-CD σαν τις παρακάτω της φωτογραφίας. Πρέπει να είναι πάνω από 20. Αν τις θέλει κανείς να για να οργανώσει τους δίσκους του ή για οτιδήποτε άλλη χρήση ας μου στείλει pm. Παρασκευή μεσημέρι θα τις πετάξω.

vGsfBkr.jpg

Χαρίζεται Cage από WD My Book 2TB.

Προχθές ο δίσκος μου άφησε χρόνους (WD γαρ) και πλέον το κουτί μου είναι άχρηστο. Τον δίσκο φυσικά τον έχω πάρει από μέσα.

Θα παραλάβετε το Cage, μαζί με τα λάστιχα που έχει, τις δύο βίδες που κρατάνε την πλακέτα και φυσικά την πλακέτα.

Αγία Παρασκευή. Κατόπιν συνεννόησης. 
Ευχαριστώ.

post-115429-0-34442800-1506552425_thumb.jpg

• Like 1

Χαρίζεται Cage από WD My Book 2TB.

Προχθές ο δίσκος μου άφησε χρόνους (WD γαρ) και πλέον το κουτί μου είναι άχρηστο. Τον δίσκο φυσικά τον έχω πάρει από μέσα.

Θα παραλάβετε το Cage, μαζί με τα λάστιχα που έχει, τις δύο βίδες που κρατάνε την πλακέτα και φυσικά την πλακέτα.

Αγία Παρασκευή. Κατόπιν συνεννόησης. 

Ευχαριστώ.

attachicon.gif 31WEi0ZzxuL._SX355_.jpg

Ενδιαφέρομαι..

Για   συλλεκτες   μιας   και   εκλεισε   χθες   το   amigaplanet.gr   δινω   εναν   πυργο   PENTIUM2   σε   καλη   κατασταση.

Δεν   γνωριζω   λεπτομερειες   παρα   μονο   τον   σκληρο   που   ειναι   6,4GB.

Παραλαβη   απο   την  πλατεια   κανιγγος   κατοπιν    συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

Ευχαριστω.

Ενδιαφέρομαι, στέλνω ΠΜ.

Ενδιαφέρομαι, στέλνω ΠΜ.

1.Υπαρχει   ηδη   ενδιαφερομενος   και   θα   τον   παρει   το   σαββατο. Αν   οχι   θα   ειδοποιηθεις.

2.Αμα   δεις   στην  αγγελια   γραφω  οτι  πλην  του  δισκου  δεν  γνωριζω   περισσοτερα.

Είπα να καθαρίσω το πατάρι για να χωρέσουν καινούργια πράγματα και βρήκα κάτι θήκες (άδειες) για DVD-CD σαν τις παρακάτω της φωτογραφίας. Πρέπει να είναι πάνω από 20. Αν τις θέλει κανείς να για να οργανώσει τους δίσκους του ή για οτιδήποτε άλλη χρήση ας μου στείλει pm. Παρασκευή μεσημέρι θα τις πετάξω.

vGsfBkr.jpg

Καλησπερα ρωταω μηπως γινετε να στειλεις??(φυσικα μεταφορικα δικα μου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται    TABLET   MLS  IQ TAB   7850  με   την  θηκη   του   χωρις   φορτιστη.

Μετα   απο  ενα   χρονο   εσβηνε.  Πηγε   δησιο    κι  αλλαχτηκε   η  μπαταρια  (40 ευρω). Μετα   απο   5-6   αναματα   σταματησε

να   λειτουργει. Δεν   ασχολουμαι   περισσοτερο. Οποιος   θελει   ας  ερθει   να   το   παρει.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   η   πλατεια   κανιγγος   σαββατο   πρωι κατοπιν

συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

Tab-MLS-iQTab-Astro-3G-400-0808783.jpg

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg

Χαριζεται    TABLET   MLS  IQ TAB   7850  με   την  θηκη   του   χωρις   φορτιστη.

Μετα   απο  ενα   χρονο   εσβηνε.  Πηγε   δησιο    κι  αλλαχτηκε   η  μπαταρια  (40 ευρω). Μετα   απο   5-6   αναματα   σταματησε

να   λειτουργει. Δεν   ασχολουμαι   περισσοτερο. Οποιος   θελει   ας  ερθει   να   το   παρει.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   η   πλατεια   κανιγγος   σαββατο   πρωι κατοπιν

συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

Tab-MLS-iQTab-Astro-3G-400-0808783.jpg

Εχεις πμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...