georgest Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι έχεις πμ.... Και ευχαριστώ για τους σκληρούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Eνδιαφέρομαι για την ATI 9250. Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 αν περισσέψουν θα ενδιαφερόμουν για τα 775 coolers. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζονται τα παρακατω τα οποια ηρθαν στα χερια μου αλλα δεν εχω χρονο ουτε και μηχανηματα να τα δοκιμασω. Εν καιρω αναμενω και αλλα παρομοια κομματια Καρτα δικτυου PCI 10/100 αγνωστης λειτουργικης καταστασης Καρτα γραφικων agp ati 9250 αγνωστης λειτουργικης καταστασης Επεξεργαστης P4 620 s775 2 κομματια Επεξεργαστης P4 στα 2.66 s775 Και 2 775 coolers χοντρα Ποσταρετε πρωτα εδω, μετα πμ. Παραλαβη απο τον χωρο μου στο μαρουσι μετα απο συνεννοηση για την ωρα. Αποστολες δεν κανω λογω χρονου. Οχι κορακια που μεταπουλανε, απαραιτητη προυποθεση να εχετε ξαναχαρισει κατι Εχουμε καποιο λινκ απο τα cooler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουμε καποιο λινκ απο τα cooler? να σου είμαι ειλικρινής όχι και βαριέμαι τώρα να σηκωθώ να ψάξω κωδικούς, παραείμαι κομμάτια 1 cooler & 9250 πανε στον tenasen01 1 cooler ston silenzio εκτος αν θελήσει να δώσει την σειρά του αλλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δίνω τρία πραγματάκια μη λειτουργικά λίγο πριν πεταχτούν: 1) εκτυπωτής epson sx 435w --> μου το έφερε φίλος, ο οποίος μου είπε ότι του έκανε ελάχιστη χρήση και έχουν ξεραθεί τα μελάνια, ενώ ο σαρωτής δουλεύει, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου και δεν έχω διαπιστώσει αν ισχύει αυτό που μου είπε. ---> ΔΟΘΗΚΕ 2) 2 θήκες αχρησιμοποίητες για κινητό htc (από λάθος παραγγελία) νομίζω είναι για htc g21 sensation xl, δε γνωρίζω με ποια άλλα πιθανόν να είναι συμβατές. 3) φακός μη λειτουργικός (μάρκας elfeland ? ) -----> ΔΟΘΗΚΕ αν τυχόν ενδιαφερθεί κανείς, παραλαβή αυστηρά απο το χώρο μου στο ελληνικό. να σου είμαι ειλικρινής όχι και βαριέμαι τώρα να σηκωθώ να ψάξω κωδικούς, παραείμαι κομμάτια 1 cooler & 9250 πανε στον tenasen01 1 cooler ston silenzio εκτος αν θελήσει να δώσει την σειρά του αλλου ναι ας το πάρει ο φίλος το cooler, είπα αν τυχόν περίσσευε Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από Silenzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν αφού έκανα ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα μάζεψα κάποια κομμάτια παλιού εξοπλισμού που δεν τα χρειάζομαι.Χαρίζονται:1.Αsus p5vd2-mx - coil whine, no display2.ΜSI ms-7258 v2.1 (pt890 neo-v) - no display3.Maxtor DiamondMax Plus 8 40gb IDE - μη λειτουργικός4.NEC 4550 DVDRW IDE - άγνωστη λειτουργική κατάσταση (θυμάμαι διάβαζε, αλλά δεν έγραφε)5.CD-ROM drive IDE (άγνωστα στοιχεία) - δεν ανοίγει το πορτάκι6.Seasonic SS-145SFC - από παλιό P3 σύστημα, κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας7.Manli Geforce2 MX400 64mb AGP - μη λειτουργική Παραλαβή από το χώρο μου (βόρεια προάστια Αττικής). Αποστολές δεν μπορώ να κάνω. Μήνυμα εδώ και μετά pm. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από tanasen01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanistop Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν αφού έκανα ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα μάζεψα κάποια κομμάτια παλιού εξοπλισμού που δεν τα χρειάζομαι. Χαρίζονται: 1.Αsus p5vd2-mx - coil whine, no display 2.ΜSI ms-7258 v2.1 (pt890 neo-v) - no display 3.Maxtor DiamondMax Plus 8 40gb IDE - μη λειτουργικός 4.NEC 4550 DVDRW IDE - άγνωστη λειτουργική κατάσταση (θυμάμαι διάβαζε, αλλά δεν έγραφε) 5.CD-ROM drive IDE (άγνωστα στοιχεία) - δεν ανοίγει το πορτάκι 6.Seasonic SS-145SFC - από παλιό P3 σύστημα, κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας 7.Manli Geforce2 MX400 64mb AGP - μη λειτουργική Παραλαβή από το χώρο μου. Αποστολές δεν μπορώ να κάνω. Μήνυμα εδώ και μετά pm. Ενδιαφέρομαι για τις δυο μητρικές αν ειναι δυνατό. ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται δίνω το παρακάτω, κάρτα PCMCIA MPEG2 to MPEG4. για παλαιότερες TV που είχαν ενσωματωμένο δέκτη mpeg2, δεν παίζει HD κανάλια! Neotion FTA+ NP4 Cam Module http://www.e-shop.gr/neotion-pocket-dtv-fta-np4-bulk-p-PER.705414 EDIT: κρατήθηκε για το μέλος tigergreg. Έγινε χαμουλης,μακάρι να είχα 10 κομμάτια, ευχαριστω Ευχαριστω πολυ για την καρτα. 1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA Δώθηκαν hp8 τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ. 3. IDE Drive Compaq SC-148 Δώθηκαν hp8 άγνωστη λειτουργική κατάσταση 4. IDE Drive TEAC DV-516E-A Δώθηκαν hp8 άγνωστη λειτουργική κατάσταση Χαρίζονται: 5. Cooler+CPU Fan socket A 7. Μνήμες (3x) SDRAM PC-133 256MB 8. PCI LAN Card 10/100 Μιας και σκάλισα σήμερα τα συρτάρια για να βρω τα 1,2,3 βρήκα και μερικά αρχαία 9. VGA Card AGP Ghaintech αρχαία (νομίζω 64MB) (άγνωστη λειτουργική κατάσταση + δε θυμάμαι μοντέλο αν ενδιαφέρει πέστε μου να ψάξω) 10. VGA Card ISA !!!!!! πιο αρχαία δε γίνεται 11. USB Camera Creative από τις πρώτες που είχαν βγει ... παίζει να μην είναι καν USB 2.0. Drivers μάλλον δεν έχω (εκτός αν συνεχισω ανασκαφές) Ευχαριστω πολυ για τα πραγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 να σου είμαι ειλικρινής όχι και βαριέμαι τώρα να σηκωθώ να ψάξω κωδικούς, παραείμαι κομμάτια 1 cooler & 9250 πανε στον tenasen01 1 cooler ston silenzio εκτος αν θελήσει να δώσει την σειρά του αλλου no worries Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δινω 3 αντιτυπα του βιβλιου Περλα της Carolina De Robertis που ειχε το πρωτο θεμα χτες Κυριακη. Παραλαβη απο Βυρωνα,Παγκρατι,Ν Κοσμο,Καλλιθεα (διαφορες ωρες σε καθε περιοχη). Στειλτε πμ κατευθειαν για να μην φορτωνει το θεμα,μιας και το αντικειμενο δεν ειναι κατι ξεχωριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι κάτι το ιδιαίτερο απλά δεν είχα που να το βάλω. Πήρα 2 ρολογάκια από αυτή τη σελίδα https://www.bratleboro.com/ (θυγατρική της Hawkers με τα γυαλιά ηλίου φαίνεται να είναι) και μου έδωσαν ένα κουπόνι F32291 για χρήση από άλλους με έκπτωση 5 ευρώ (και ενδεχομένως αν χρησιμοποιηθεί θα έχω και εγώ επιστροφή). Δωρεάν μεταφορικά στα 50 ευρώ. Έρχονται όπως τα Hawkers με DHL σε 2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanistop Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για τις δυο μητρικές αν ειναι δυνατό. ΠΜ Αποσύρω το ενδιαφέρον, ο επόμενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δίνω τρία πραγματάκια μη λειτουργικά λίγο πριν πεταχτούν: 1) εκτυπωτής epson sx 435w --> μου το έφερε φίλος, ο οποίος μου είπε ότι του έκανε ελάχιστη χρήση και έχουν ξεραθεί τα μελάνια, ενώ ο σαρωτής δουλεύει, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου και δεν έχω διαπιστώσει αν ισχύει αυτό που μου είπε. 2) 2 θήκες αχρησιμοποίητες για κινητό htc (από λάθος παραγγελία) νομίζω είναι για htc g21 sensation xl, δε γνωρίζω με ποια άλλα πιθανόν να είναι συμβατές. 3) φακός μη λειτουργικός (μάρκας elfeland ? ) αν τυχόν ενδιαφερθεί κανείς, παραλαβή αυστηρά απο το χώρο μου στο ελληνικό. Εχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δίνω τρία πραγματάκια μη λειτουργικά λίγο πριν πεταχτούν: 1) εκτυπωτής epson sx 435w --> μου το έφερε φίλος, ο οποίος μου είπε ότι του έκανε ελάχιστη χρήση και έχουν ξεραθεί τα μελάνια, ενώ ο σαρωτής δουλεύει, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου και δεν έχω διαπιστώσει αν ισχύει αυτό που μου είπε. 2) 2 θήκες αχρησιμοποίητες για κινητό htc (από λάθος παραγγελία) νομίζω είναι για htc g21 sensation xl, δε γνωρίζω με ποια άλλα πιθανόν να είναι συμβατές. 3) φακός μη λειτουργικός (μάρκας elfeland ? ) αν τυχόν ενδιαφερθεί κανείς, παραλαβή αυστηρά απο το χώρο μου στο ελληνικό. ναι ας το πάρει ο φίλος το cooler, είπα αν τυχόν περίσσευε Εχεις π.μ. και απο εμενα για τον epson! θα με σωσει αν δεν τον εχει προλαβει αλλο μελος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις