Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκαθάρισμα Αποθήκης

==================

Ήμουν λίγο διστακτικός καθώς είπα να τα δώσω απ'ευθείας ανακύκλωση, αλλά λέω τελικα να τα βάλω. Λοιπόν, χαρίζονται διάφορα (ότι βλέπετε στην φωτό). Μην με ρωτήσετε τι δουλεύει και τι όχι. Δεν ξέρω. Απλά επειδή Δευτέρα πάνε όλα για ανακύκλωση (υπάρχουν εταιρίες που έρχονται δωρεάν και τα "βουτάνε"), είπα μήπως κάποιος ενδιαφέρεται - λογικά κάποια από αυτά δουλεύουν.

Αυστηρά παραλαβή έως αύριο το απόγευμα, από τον χώρο μου (Χαλάνδρι). Αν κάτι αλλάξει και δεν έρθουν Δευτέρα, μπορεί να είναι και την Δευτέρα διαθέσιμα. Με όσους ενδιαφέρονται θα κανονιστεί μία ώρα (λογικά το απογευματάκι) ώστε μέσα σε ένα μισάωρο να έχουμε "καθαρίσει". Χρόνος γενικά για χάσιμο ΔΕΝ υπάρχει, οπότε παιδιά ας είμαστε λίγο συνεπείς.

Να σημειώσω επίσης ότι υπάρχουν και διάφορες VGA, CPU P4 (&775), router, κλπ, τα οποία είναι ΑΓΝΩΣΤΟΥ κατάστασης (καλά, τα CPU P4 είναι σίγουρα ΟΚ).

Επικοινωνία με ΠΜ όπου θα ορίσω την ώρα που θα βρεθούμε. Υπολογίζω γύρω στις 18:30-19:00.

Ευχαριστώ,

Παναγιώτης

Με ενδιαφερει το πληκτρολογιο και καποιο σετακι 775 αν βγαινει να το παλεψω για επιστευη

Στελνω πμ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξεκαθάρισμα Αποθήκης

==================

Ήμουν λίγο διστακτικός καθώς είπα να τα δώσω απ'ευθείας ανακύκλωση, αλλά λέω τελικα να τα βάλω. Λοιπόν, χαρίζονται διάφορα (ότι βλέπετε στην φωτό). Μην με ρωτήσετε τι δουλεύει και τι όχι. Δεν ξέρω. Απλά επειδή Δευτέρα πάνε όλα για ανακύκλωση (υπάρχουν εταιρίες που έρχονται δωρεάν και τα "βουτάνε"), είπα μήπως κάποιος ενδιαφέρεται - λογικά κάποια από αυτά δουλεύουν. 

Αυστηρά παραλαβή έως αύριο το απόγευμα, από τον χώρο μου (Χαλάνδρι). Αν κάτι αλλάξει και δεν έρθουν Δευτέρα, μπορεί να είναι και την Δευτέρα διαθέσιμα. Με όσους ενδιαφέρονται θα κανονιστεί μία ώρα (λογικά το απογευματάκι) ώστε μέσα σε ένα μισάωρο να έχουμε "καθαρίσει". Χρόνος γενικά για χάσιμο ΔΕΝ υπάρχει, οπότε παιδιά ας είμαστε λίγο συνεπείς. 

Να σημειώσω επίσης ότι υπάρχουν και διάφορες VGA, CPU P4 (&775), router, κλπ, τα οποία είναι ΑΓΝΩΣΤΟΥ κατάστασης (καλά, τα CPU P4 είναι σίγουρα ΟΚ).

Επικοινωνία με ΠΜ όπου θα ορίσω την ώρα που θα βρεθούμε. Υπολογίζω γύρω στις 18:30-19:00.

Ευχαριστώ,

Παναγιώτης

Με ενδιαφερει το τσιμεντο hercules που βλεπω εκει στη γωνια  :-D  Πλακα κανω  :P

Θα με ενδιεφερε και μενα κατι, στελνω pm

Ξεκαθάρισμα Αποθήκης

==================

Update. Ορίζουμε την ώρα 18:30-19:00. Η διεύθυνση θα δωθεί με ΠΜ σε όποιον ενδιαφερθεί. Έχουν κρατηθεί:

• 2 lcd monitor
  • o laser printer
  • κάτι vga κάρτες (αυτές οι αγνώστου κατάστασης ...)
  • τα dvd

Ευχαριστώ,

Παναγιώτης

Update 2:

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, βλέπω ότι έχουν μείνει τα λευκά κουτιά, η CRT, και το πολυμηχάνημα... Τα υπόλοιπα είναι κρατημένα για τα παιδιά που έχω επικονωνήσει με ΠΜ και τους έχω ήδη προωθήσει την διεύθυνσή μου ώστε να βρεθούμε αύριο. 

• Like 2

σε ξέχασα

έχεις pm

Χαρίζονται:

1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA    <-κρατημένο kostas.karras

τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ.

2. Hercules' 3D Prophet 4500 TV-Out 64MB AGP graphics card Δώθηκε -> tanasen01

3. IDE Drive Compaq SC-148    <-κρατημένο kostas.karras

άγνωστη λειτουργική κατάσταση

4. IDE Drive TEAC DV-516E-A <-κρατημένο kostas.karras

5. Cooler+CPU Fan socket A

7. Μνήμες (3x)  SDRAM PC-133 256MB

8. PCI LAN Card 10/100

παρελαβα ευχαριστω

• Like 1

1. LG KS20, με το κουτί του και τον φορτιστή του. Αν και αρχαίο, νομίζω ότι είναι πλήρως λειτουργικό.

http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php

3. Samsung Galaxy Ace GT-S5839i. Χωρίς κουτί, χωρίς φορτιστή και δυστυχώς δεν ανοίγει, παρόλο που όταν το βάζεις στην πρίζα, δείχνει ότι φορτίζει, οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για κάτι άλλο πέρα από ανταλλακτικά.

http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/gts5839i/

Να ευχαριστήσω δημόσια τον Λευτέρη για τα δύο κινητά, θα με βοηθήσουν αρκετά. :)

• Like 1

1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA    Δώθηκαν hp8

τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ.

3. IDE Drive Compaq SC-148    Δώθηκαν hp8

4. IDE Drive TEAC DV-516E-A Δώθηκαν hp8

Χαρίζονται:

5. Cooler+CPU Fan socket A

7. Μνήμες (3x)  SDRAM PC-133 256MB

8. PCI LAN Card 10/100

Μιας και σκάλισα σήμερα τα συρτάρια για να βρω τα 1,2,3 βρήκα και μερικά αρχαία

9. VGA Card AGP Ghaintech αρχαία (νομίζω 64MB)

(άγνωστη λειτουργική κατάσταση + δε θυμάμαι μοντέλο αν ενδιαφέρει πέστε μου να ψάξω)

10. VGA Card ISA !!!!!! πιο αρχαία δε γίνεται

11. USB Camera Creative

από τις πρώτες που είχαν βγει ... παίζει να μην είναι καν USB 2.0. Drivers μάλλον δεν έχω (εκτός αν συνεχισω ανασκαφές)

• Like 1

(άγνωστη λειτουργική κατάσταση + δε θυμάμαι μοντέλο αν ενδιαφέρει πέστε μου να ψάξω)

10. VGA Card ISA !!!!!! πιο αρχαία δε γίνεται

Ενδιαφερομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χε-χε   σε   προλαβα   γιατι   καηκε   σ  ενα   παλιο   που  ειχα. :-)

χαχα :D δεν πειραζει Γρηγορη. Την ηθελα για ενα φιλο αλλα εχει βρει τελικα

Επεξ/σία από serdakis
  • Like 1

Ξεκαθάρισμα Αποθήκης

==================

Ευχαριστώ,

Παναγιώτης

Παρελαβα.

Ευχαριστω   πολυ   τον  Παναγιωτη   για   την  προσφορα   του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...