washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Βιντεο Sony σε ημιλειτουργική κατάσταση. Μερικές κασέτες τις παίζει κανονικά, άλλες τις μασάει. Δεν ξέρω τι έχει και δεν με νοιάζει. ...εντελώς ενημερωτικά (μάλλον κυρίως για αυτόν που θα το πάρει, αν τυχόν δεν γνωρίζει σχετικά), κατά πάσα πιθανότητα έχουν με τα χρόνια ξεφτιλιστεί τα κυλινδρικά λαστιχάκια που είναι κοντά στις κεφαλές και "ρολάρουν" την ταινία της κασέτας μαζί με το αξονάκι του μοτέρ. Σε συνδυασμό με κακής ποιότητας ταινία (που αν τσακίσει λίγο σε ένα σημείο μια φορά, μετά κλαφ' τα), το αποτέλεσμα είναι το μάσημα. Άλλες κασέτες έχουν πιθανώς καλύτερο υλικό ταινίας και τα λαστιχάκια που είναι ακόμη ντεμί, κάνουν δουλειά. Η αλλαγή τους είναι ένα θέμα, καθώς όποιος δεν είναι γνώστης, θα ζοριστεί. Δύσκολο δε την σήμερον τεχνικός να ασχοληθεί με το ζήτημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδες! καθαριζοντας ενα ντουλαπι μου βρηκα 3-4 πραγματακια που δεν τα χρειαζομαι και ως εκ τουτου τα χαριζω! Με ενδιαφέρουν τα 1,4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Με ενδιαφέρουν τα 1,4. PM please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδες! καθαριζοντας ενα ντουλαπι μου βρηκα 3-4 πραγματακια που δεν τα χρειαζομαι και ως εκ τουτου τα χαριζω! 1)Εσωτερικη κεραια με το κεντρικο πηνιο αθικτο αλλα οχι τις πλευρικες κεραιες (μελος της οικογενειας τις πεταξε κατα λαθος), αλλα πιανει καλα. 2)Τηλεκοντρολ Οτεtv, σαν καινουριο....ο αποκωδικοποιητης εφυγε ακλαφτος μας εμεινε το τηλεκοντρολ στο χερι!!! 3)Ρουτερακι ασυρματο κοννεξ σε αριστη κατασταση με Cd εγκαταστασης χωρις τροφοδοτικο...οσο και να εχω ψαξει δεν το βρηκα....αλλα ειναι ευκολο να βρει κανεις σε ειδη ηλεκτρονικης...... 4)Μπαταρια απο λαπτοπ Toshiba, σε πολυ καλη κατασταση(βγαζει δυωρο ανετα)...τα εξαρτηματα που αντικαθιστα γραφονται επανω(σορι για την αναποδη φωτο...βαριεμαι να την γυριζω...), βασικα της σειρας L, αλλα ισως να ταιριαζει και σε αλλα μοντελα.... 5)Και απο το ιδιο λαπτοπ και το DVD player το οποιο δουλευτηκε ελαχιστα...ταιριαζει για λαπτοπ με εισοδο 12,7 mm! Μονο για Θεσσαλονικη...αδυνατω να στειλω... Mε ενδιαφερουν 4,5 στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κωστα γραφει μονο Θεσσαλονικη η Λενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδες! καθαριζοντας ενα ντουλαπι μου βρηκα 3-4 πραγματακια που δεν τα χρειαζομαι και ως εκ τουτου τα χαριζω! 1)Εσωτερικη κεραια με το κεντρικο πηνιο αθικτο αλλα οχι τις πλευρικες κεραιες (μελος της οικογενειας τις πεταξε κατα λαθος), αλλα πιανει καλα. 2)Τηλεκοντρολ Οτεtv, σαν καινουριο....ο αποκωδικοποιητης εφυγε ακλαφτος μας εμεινε το τηλεκοντρολ στο χερι!!! 3)Ρουτερακι ασυρματο κοννεξ σε αριστη κατασταση με Cd εγκαταστασης χωρις τροφοδοτικο...οσο και να εχω ψαξει δεν το βρηκα....αλλα ειναι ευκολο να βρει κανεις σε ειδη ηλεκτρονικης...... 4)Μπαταρια απο λαπτοπ Toshiba, σε πολυ καλη κατασταση(βγαζει δυωρο ανετα)...τα εξαρτηματα που αντικαθιστα γραφονται επανω(σορι για την αναποδη φωτο...βαριεμαι να την γυριζω...), βασικα της σειρας L, αλλα ισως να ταιριαζει και σε αλλα μοντελα.... 5)Και απο το ιδιο λαπτοπ και το DVD player το οποιο δουλευτηκε ελαχιστα...ταιριαζει για λαπτοπ με εισοδο 12,7 mm! Μονο για Θεσσαλονικη...αδυνατω να στειλω... Με ενδιαφερουν 1,2,5. Μπορω να στειλω ατομο να παραλαβει απο εσενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Κωστα γραφει μονο Θεσσαλονικη η Λενα το γνωριζω,εχω επαφες με θεσσαλονικη, αλλα ετσι κι αλλιως με προλαβαν,δεν το ειχα δει, παραχωρω γενικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδες! καθαριζοντας ενα ντουλαπι μου βρηκα 3-4 πραγματακια που δεν τα χρειαζομαι και ως εκ τουτου τα χαριζω! 1)Εσωτερικη κεραια με το κεντρικο πηνιο αθικτο αλλα οχι τις πλευρικες κεραιες (μελος της οικογενειας τις πεταξε κατα λαθος), αλλα πιανει καλα.>>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ 2)Τηλεκοντρολ Οτεtv, σαν καινουριο....ο αποκωδικοποιητης εφυγε ακλαφτος μας εμεινε το τηλεκοντρολ στο χερι!!! >>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ 3)Ρουτερακι ασυρματο κοννεξ σε αριστη κατασταση με Cd εγκαταστασης χωρις τροφοδοτικο...οσο και να εχω ψαξει δεν το βρηκα....αλλα ειναι ευκολο να βρει κανεις σε ειδη ηλεκτρονικης...... 4)Μπαταρια απο λαπτοπ Toshiba, σε πολυ καλη κατασταση(βγαζει δυωρο ανετα)...τα εξαρτηματα που αντικαθιστα γραφονται επανω(σορι για την αναποδη φωτο...βαριεμαι να την γυριζω...), βασικα της σειρας L, αλλα ισως να ταιριαζει και σε αλλα μοντελα...>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. 5)Και απο το ιδιο λαπτοπ και το DVD player το οποιο δουλευτηκε ελαχιστα...ταιριαζει για λαπτοπ με εισοδο 12,7 mm!>>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Μονο για Θεσσαλονικη...αδυνατω να στειλω... Εμεινε το ρουτερ παιδες, αν δεν υπαρξει ενδιαφερον θα παει στην ανακυκλωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγά μην της κάνω και ευθυγράμμιση, αφού πήρα άλλη τώρα. Δηλώνω ενδιαφέρον, έστειλα και πμ Για το κινητό του αλλου φίλου, ας το παρει το αλλο παλικάρι που ενδιαφέρθηκε, η θριλεροφοβια μου υπερισχύσε της ανάγκης και αγόρασα καινουργιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ τον tigergreg για το κινητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω caddy σκληρου σχεδον καινουριο 12,7 mm για οποιον/α θελει να βγαλει το dvd του λαπτοπ του και να βαλει σκληρο hdd ή ssd...προσοχη, ειναι 12,7 mm δεν ταιριαζει με ΟΛΑ τα λαπτοπ οποτε και ελεγξτε τι ακριβως παιρνει το μηχανημα σας...ο λογος που το χαριζω και δεν το πουλαω ειναι οτι ο τεχνικος που μου το εγκατεστησε εχασε 4 βιδες του...ειναι μεν σταθερο αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σε καποιον που γυρνοβολαει το λαπτοπ του συνεχεια...παντως σε μενα που το λαπτοπ το ειχα και καθοταν ηταν αψογο...εχει και φωτακι led λειτουργιας.Μονο Θεσσαλονικη. Ευχαριστώ πολύ τη Λένα για το caddy! Πολύ ευγενική κι εξυπηρετική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εμεινε το ρουτερ παιδες, αν δεν υπαρξει ενδιαφερον θα παει στην ανακυκλωση! Καλησπερα μενδιαφερει το ρουτερ,στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κρατημενο και το ρουτερ λοιπον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Φωτιστικό τύπου πορτατιφ αλλά μεγαλούτσικο. Καναπές διθέσιος σε αρκετά καλή κατάσταση Σκαμπώ μεγάλο ~1X1 σετ με τον καναπέ Παραλαβή από το σπίτι μου απογευματινές ώρες ή ΣΚ κατόπιν συνεννόησης. Περιοχή Υμηττός. https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8Bh694l4y6_ccczP https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8BcEPmRXgdSzTzQp https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8Bm1IeZXs_sBM6y0 (αν δε φύγουν μέχρι το Σαββατο θα τα βγάλω στο πεζοδρόμιο) Δεν με ενδιαφερουν, αλλα μπραβο για την κινηση σου. Βαλε τα και στην χρυση ευκαιρια, θα φυγουν πιο ευκολα απο εκει σε καποιον που τα εχει αναγκη τιποτα παιδιά, δε πατάει ούτε κουνούπι, θα το κλείσω το μαγαζι. Αντιλαμβάνομαι ότι το πρόβλημα όλων είναι το κουβάλημα. Από την άλλη επειδή όποιος τα πάρει θα μπει στο σπίτι μου για να με βοηθήσει να τα βγάλουμε έξω, δε θέλω να τα βάλω χρυσή ευκαιρία γιατί δε θέλω να μπει σπίτι μου όποιος νάναι ούτε να τα πάρει κάποιος μόνο και μόνο επείδη δε θα πληρώσει και να σαπίσουν κάπου. Αν είναι να τα πάρει κάποιος που τα χρειάζεται αλλιώς τα πετάω και μόνος μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgest Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις