terryman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα, ενδιαφερομαι για το 2 και το 4 ok θα τα πούμε με π.μ. Αν δεν υπάρχει θέμα με ενδιαφέρει το 1 και το 3. Θέλω να κάνω εξάσκηση σε αλλαγές οθονών, usb jack, κτλ. Έστω και το ένα θα βόλευε (μάλλον το 3 μιας και δεν ανοίγει όπως λες). ok και για τα 2, θα τα πούμε με π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζεται αυτο.... Μου ειχε χαριστει πριν μερικες εβδομαδες αλλα δεν ασχοληθηκα. Το πισω καπακι βγαινει ευκολα αλλα του βαζεται λαστιχακι η ται ραπ και οκ. Δεν εχω φορτιστη που ειναι κοινος USB. Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχει μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο.... Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι Ελα παρτο εφοσον στειλεις πμ για συνεννοηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται αυτο.... Μου ειχε χαριστει πριν μερικες εβδομαδες αλλα δεν ασχοληθηκα. Το πισω καπακι βγαινει ευκολα αλλα του βαζεται λαστιχακι η ται ραπ και οκ. Δεν εχω φορτιστη που ειναι κοινος USB. Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχει μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο.... Εαν αλλαξει γνωμη ο φιλος απο πανω,ενδιαφερομαι Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από arisg90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΜ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Φωτιστικό τύπου πορτατιφ αλλά μεγαλούτσικο.Καναπές διθέσιος σε αρκετά καλή κατάστασηΣκαμπώ μεγάλο ~1X1 σετ με τον καναπέΠαραλαβή από το σπίτι μου απογευματινές ώρες ή ΣΚ κατόπιν συνεννόησης. Περιοχή Υμηττός. https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8Bh694l4y6_ccczP https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8BcEPmRXgdSzTzQp https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8Bm1IeZXs_sBM6y0 (αν δε φύγουν μέχρι το Σαββατο θα τα βγάλω στο πεζοδρόμιο) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Φωτιστικό τύπου πορτατιφ αλλά μεγαλούτσικο. Καναπές διθέσιος σε αρκετά καλή κατάσταση Σκαμπώ μεγάλο ~1X1 σετ με τον καναπέ Παραλαβή από το σπίτι μου απογευματινές ώρες ή ΣΚ κατόπιν συνεννόησης. Περιοχή Υμηττός. https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8Bh694l4y6_ccczP https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8BcEPmRXgdSzTzQp https://1drv.ms/i/s!Aqtge7ZCIFZI8Bm1IeZXs_sBM6y0 (αν δε φύγουν μέχρι το Σαββατο θα τα βγάλω στο πεζοδρόμιο) Δεν με ενδιαφερουν, αλλα μπραβο για την κινηση σου. Βαλε τα και στην χρυση ευκαιρια, θα φυγουν πιο ευκολα απο εκει σε καποιον που τα εχει αναγκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με ενδιαφερουν, αλλα μπραβο για την κινηση σου. Βαλε τα και στην χρυση ευκαιρια, θα φυγουν πιο ευκολα απο εκει σε καποιον που τα εχει αναγκη...ή τοιχοκόλληση σε κάποιο πανεπιστήμιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Βιντεο Sony σε ημιλειτουργική κατάσταση. Μερικές κασέτες τις παίζει κανονικά, άλλες τις μασάει. Δεν ξέρω τι έχει και δεν με νοιάζει. Φραπεδιέρες: μια izzy επιτραπεζια και μια κινέζικη χειρός. Η πρωτη φαινεται να δουλευει κανονικα αλλα κατι πρεπει να εχει γιατι την ειχα μαζεψει και αγορασα καινουργια. Η δευτερη ειναι εξαιρετικός δονητής, πιό πολύ τρέμει η χειρολαβή παρά το αναδευτήρι. Και οι δύο κάνουν φραπέ κουτσά στραβα πάντως. Περιοχή Ελευσίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η δευτερη ειναι εξαιρετικός δονητής, πιό πολύ τρέμει η χειρολαβή παρά το αναδευτήρι. :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 πιό πολύ τρέμει η χειρολαβή παρά το αναδευτήρι. Δοκιμασες να κανεις φραπε κρατωντας το αναδευτηρι?Ισως ειναι πιο λειτουργικη εχοντας την χειρολαβη στο καφε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βιντεο Sony σε ημιλειτουργική κατάσταση. Μερικές κασέτες τις παίζει κανονικά, άλλες τις μασάει. Δεν ξέρω τι έχει και δεν με νοιάζει. Φραπεδιέρες: μια izzy επιτραπεζια και μια κινέζικη χειρός. Η πρωτη φαινεται να δουλευει κανονικα αλλα κατι πρεπει να εχει γιατι την ειχα μαζεψει και αγορασα καινουργια. Η δευτερη ειναι εξαιρετικός δονητής, πιό πολύ τρέμει η χειρολαβή παρά το αναδευτήρι. Και οι δύο κάνουν φραπέ κουτσά στραβα πάντως. Περιοχή Ελευσίνα. Καλησπερα με ενδιαφερουν τα μιξερακια. Edit: Ακυρο λογω αποστασης. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η δευτερη ειναι εξαιρετικός δονητής, πιό πολύ τρέμει η χειρολαβή παρά το αναδευτήρι. ΘΕΛΕΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ.... αμα ψιλοστραβωσεις το αξονακι απ την αλλη ερχεται στα ισα του.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγά μην της κάνω και ευθυγράμμιση, αφού πήρα άλλη τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες! καθαριζοντας ενα ντουλαπι μου βρηκα 3-4 πραγματακια που δεν τα χρειαζομαι και ως εκ τουτου τα χαριζω! 1)Εσωτερικη κεραια με το κεντρικο πηνιο αθικτο αλλα οχι τις πλευρικες κεραιες (μελος της οικογενειας τις πεταξε κατα λαθος), αλλα πιανει καλα.>>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ 2)Τηλεκοντρολ Οτεtv, σαν καινουριο....ο αποκωδικοποιητης εφυγε ακλαφτος μας εμεινε το τηλεκοντρολ στο χερι!!! >>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ 3)Ρουτερακι ασυρματο κοννεξ σε αριστη κατασταση με Cd εγκαταστασης χωρις τροφοδοτικο...οσο και να εχω ψαξει δεν το βρηκα....αλλα ειναι ευκολο να βρει κανεις σε ειδη ηλεκτρονικης...... 4)Μπαταρια απο λαπτοπ Toshiba, σε πολυ καλη κατασταση(βγαζει δυωρο ανετα)...τα εξαρτηματα που αντικαθιστα γραφονται επανω(σορι για την αναποδη φωτο...βαριεμαι να την γυριζω...), βασικα της σειρας L, αλλα ισως να ταιριαζει και σε αλλα μοντελα...>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. 5)Και απο το ιδιο λαπτοπ και το DVD player το οποιο δουλευτηκε ελαχιστα...ταιριαζει για λαπτοπ με εισοδο 12,7 mm!>>>>>ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Μονο για Θεσσαλονικη...αδυνατω να στειλω... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2017 από ΛεναΛενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις