Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαριζεται ηλεκτρικη σκουπα miele,το μοτερ δουλευει κανονικα, αλλα εχει σπασει το πλαστικο στην υποδοχη της σακουλας και το ενα ροδακι εχει σπασει και το εχω κολλησει απλα εχει δημιουργησει κενο και μπαινει κι απο κει αερας, δεν ειναι στεγανο δηλαδη.

Αν τπαρχει καποιος μαστροχαλαστης που θελει να ασχοληθει μπας και γλιτωσει την αγορα μιας νεας, ειναι καλοδεχουμενος.

Αν δεν την εχει καποιος αναγκη με ενδιαφερει να κανω δοκιμη για αυτο https://youtu.be/Gx66mS7U2vY?t=385

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαριζω μια μνημη Patrist dd3 1333 1gb

πρωτα εδω μετα pm και μονο παραλλαβη απο το σπιτι μου στο περιστερι Χρυσουπολη.

Ενδιαφέρομαι για την μνήμη στέλνω πμ

Ενδιαφέρομαι σε περίπτωση που στραβώσει με τον hp8

Drlo σε περίμενα και ακόμα περιμένω :(

Τεσπα, εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον μου στα πράγματα που χαρίζεις διότι φως δεν είδα..

Drlo σε περίμενα και ακόμα περιμένω :(

Τεσπα, εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον μου στα πράγματα που χαρίζεις διότι φως δεν είδα..

σε ξέχασα

έχεις pm

Χαρίζονται:

1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA    <-κρατημένο kostas.karras

τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ.

2. Hercules' 3D Prophet 4500 TV-Out 64MB AGP graphics card Δώθηκε -> tanasen01

3. IDE Drive Compaq SC-148    <-κρατημένο kostas.karras

άγνωστη λειτουργική κατάσταση

4. IDE Drive TEAC DV-516E-A <-κρατημένο kostas.karras

5. Cooler+CPU Fan socket A

7. Μνήμες (3x)  SDRAM PC-133 256MB

8. PCI LAN Card 10/100

σε ξέχασα

έχεις pm

Χαρίζονται:

1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA    <-κρατημένο kostas.karras

τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ.

8. PCI LAN Card 10/100

δηλωνω και εγω ενδιαφερον για 1,3,4 στελνω pm

οκ παρελαβα ευχαριστω

• Like 2

σε ξέχασα

έχεις pm

Χαρίζονται:

8. PCI LAN Card 10/100

Τα παραχωρώ στον hp8. Δεν τα χρειάζομαι πλέον,να σαι καλά.

Καλησπέρα σας,

βρήκα κάτι παλιά κινητά και είπα να τα βάλω εδώ, μήπως ενδιαφέρεται κανείς, αλλιώς θα φύγουν για ανακύκλωση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

1. LG KS20, με το κουτί του και τον φορτιστή του. Αν και αρχαίο, νομίζω ότι είναι πλήρως λειτουργικό.

http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php

2. Samsung Galaxy Mini GT-S5570. Του λείπει το πίσω καπάκι, αλλά βρίσκει κανείς εύκολα στο ebay. Έχω το κουτί, αλλά όχι τον φορτιστή, κάνεις όμως οποιοσδήποτε usb φορτιστής. Κατά τα άλλα είναι και αυτό λειτουργικό.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

3. Samsung Galaxy Ace GT-S5839i. Χωρίς κουτί, χωρίς φορτιστή και δυστυχώς δεν ανοίγει, παρόλο που όταν το βάζεις στην πρίζα, δείχνει ότι φορτίζει, οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για κάτι άλλο πέρα από ανταλλακτικά.

http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/gts5839i/

4. Βρήκα και ένα usb modem Alcatel X221-L, που έδινε παλιά η Cosmote για το Internet on the go. Είναι στο κουτί του, με τις οδηγίες του. Το έβαλα σε υπολογιστή και το βλέπει σαν συσκευή, αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν λειτουργεί.

Θα προτιμούσα τα παραπάνω να τα πάρει κάποιος που θα μπορέσει να τα αξιοποιήσει, έστω και για "πειράματα".

Παραλαβή από το Μετρό του Αγίου Δημητρίου ή αν τύχει και με βολεύει σε κοντινές περιοχές το συζητάμε, μιας και μετακινούμε αρκετά μέσα στην μέρα, λόγω της δουλειάς.

Γράφετε πρώτα εδώ και μετά στέλνετε π.μ. για λεπτομέρειες.

• Like 1

Καλησπέρα σας,

βρήκα κάτι παλιά κινητά και είπα να τα βάλω εδώ, μήπως ενδιαφέρεται κανείς, αλλιώς θα φύγουν για ανακύκλωση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

1. LG KS20, με το κουτί του και τον φορτιστή του. Αν και αρχαίο, νομίζω ότι είναι πλήρως λειτουργικό.

http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php

2. Samsung Galaxy Mini GT-S5570. Του λείπει το πίσω καπάκι, αλλά βρίσκει κανείς εύκολα στο ebay. Έχω το κουτί, αλλά όχι τον φορτιστή, κάνεις όμως οποιοσδήποτε usb φορτιστής. Κατά τα άλλα είναι και αυτό λειτουργικό.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

3. Samsung Galaxy Ace GT-S5839i. Χωρίς κουτί, χωρίς φορτιστή και δυστυχώς δεν ανοίγει, παρόλο που όταν το βάζεις στην πρίζα, δείχνει ότι φορτίζει, οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για κάτι άλλο πέρα από ανταλλακτικά.

http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/gts5839i/

4. Βρήκα και ένα usb modem Alcatel X221-L, που έδινε παλιά η Cosmote για το Internet on the go. Είναι στο κουτί του, με τις οδηγίες του. Το έβαλα σε υπολογιστή και το βλέπει σαν συσκευή, αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν λειτουργεί.

Θα προτιμούσα τα παραπάνω να τα πάρει κάποιος που θα μπορέσει να τα αξιοποιήσει, έστω και για "πειράματα".

Παραλαβή από το Μετρό του Αγίου Δημητρίου ή αν τύχει και με βολεύει σε κοντινές περιοχές το συζητάμε, μιας και μετακινούμε αρκετά μέσα στην μέρα, λόγω της δουλειάς.

Γράφετε πρώτα εδώ και μετά στέλνετε π.μ. για λεπτομέρειες.

καλησπερα, ενδιαφερομαι για το 2 και το 4

Αν δεν υπάρχει θέμα με ενδιαφέρει το 1 και το 3.

Θέλω να κάνω εξάσκηση σε αλλαγές οθονών, usb jack, κτλ.

Έστω και το ένα θα βόλευε (μάλλον το 3 μιας και δεν ανοίγει όπως λες).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   αυτο....

doop-pl221-kinito-plaisio-computers.jpg

Μου   ειχε   χαριστει   πριν  μερικες   εβδομαδες   αλλα   δεν  ασχοληθηκα.

Το   πισω   καπακι   βγαινει   ευκολα   αλλα  του   βαζεται   λαστιχακι   η  ται ραπ    και   οκ.

Δεν   εχω   φορτιστη   που   ειναι   κοινος   USB.

Παραλαβη   στην  εδρα   μου   πισω  απο  το   εφετειο   η  πλατεια   κανιγγος   κατοπιν  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

Εχει   μπει   και   σε  αλλο   φορουμ   με  οτι   συνεπαγεται   αυτο....

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg

Καλησπέρα, χαρίζω ένα mid tower inovator μαύρο, το οποίο έχει και ένα optical IDE πάνω του (λειτουργικό). Έχει λίγες γρατζουνιές, έχει λίγη βρομιά και του λείπει ένα μπροστινό κάλυμα 5.25",  αλλά κάνει την δουλειά του.

Παρελαβα, ευχαριστω πολυ τον φιλο για την εξυπηρετηση..Να σαι καλα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...