serdakis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζεται ηλεκτρικη σκουπα miele,το μοτερ δουλευει κανονικα, αλλα εχει σπασει το πλαστικο στην υποδοχη της σακουλας και το ενα ροδακι εχει σπασει και το εχω κολλησει απλα εχει δημιουργησει κενο και μπαινει κι απο κει αερας, δεν ειναι στεγανο δηλαδη. Αν τπαρχει καποιος μαστροχαλαστης που θελει να ασχοληθει μπας και γλιτωσει την αγορα μιας νεας, ειναι καλοδεχουμενος. Αν δεν την εχει καποιος αναγκη με ενδιαφερει να κανω δοκιμη για αυτο https://youtu.be/Gx66mS7U2vY?t=385 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω μια μνημη Patrist dd3 1333 1gb πρωτα εδω μετα pm και μονο παραλλαβη απο το σπιτι μου στο περιστερι Χρυσουπολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω μια μνημη Patrist dd3 1333 1gb πρωτα εδω μετα pm και μονο παραλλαβη απο το σπιτι μου στο περιστερι Χρυσουπολη. Ενδιαφέρομαι για την μνήμη στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για την μνήμη στέλνω πμ Δικια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω μια μνημη Patrist dd3 1333 1gb πρωτα εδω μετα pm και μονο παραλλαβη απο το σπιτι μου στο περιστερι Χρυσουπολη. Ενδιαφέρομαι σε περίπτωση που στραβώσει με τον hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Drlo σε περίμενα και ακόμα περιμένω Τεσπα, εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον μου στα πράγματα που χαρίζεις διότι φως δεν είδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Drlo σε περίμενα και ακόμα περιμένω Τεσπα, εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον μου στα πράγματα που χαρίζεις διότι φως δεν είδα.. σε ξέχασα έχεις pm Χαρίζονται: 1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA <-κρατημένο kostas.karras τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ. 2. Hercules' 3D Prophet 4500 TV-Out 64MB AGP graphics card Δώθηκε -> tanasen01 3. IDE Drive Compaq SC-148 <-κρατημένο kostas.karras άγνωστη λειτουργική κατάσταση 4. IDE Drive TEAC DV-516E-A <-κρατημένο kostas.karras άγνωστη λειτουργική κατάσταση 5. Cooler+CPU Fan socket A 7. Μνήμες (3x) SDRAM PC-133 256MB 8. PCI LAN Card 10/100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 σε ξέχασα έχεις pm Χαρίζονται: 1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA <-κρατημένο kostas.karras τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ. 2. Hercules' 3D Prophet 4500 TV-Out 64MB AGP graphics card Δώθηκε -> tanasen01 3. IDE Drive Compaq SC-148 <-κρατημένο kostas.karras άγνωστη λειτουργική κατάσταση 4. IDE Drive TEAC DV-516E-A <-κρατημένο kostas.karras άγνωστη λειτουργική κατάσταση 5. Cooler+CPU Fan socket A 7. Μνήμες (3x) SDRAM PC-133 256MB 8. PCI LAN Card 10/100 δηλωνω και εγω ενδιαφερον για 1,3,4 στελνω pm Χαριζω μια μνημη Patrist dd3 1333 1gb πρωτα εδω μετα pm και μονο παραλλαβη απο το σπιτι μου στο περιστερι Χρυσουπολη. οκ παρελαβα ευχαριστω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 σε ξέχασα έχεις pm Χαρίζονται: 1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA <-κρατημένο kostas.karras τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ. 2. Hercules' 3D Prophet 4500 TV-Out 64MB AGP graphics card Δώθηκε -> tanasen01 3. IDE Drive Compaq SC-148 <-κρατημένο kostas.karras άγνωστη λειτουργική κατάσταση 4. IDE Drive TEAC DV-516E-A <-κρατημένο kostas.karras άγνωστη λειτουργική κατάσταση 5. Cooler+CPU Fan socket A 7. Μνήμες (3x) SDRAM PC-133 256MB 8. PCI LAN Card 10/100 Τα παραχωρώ στον hp8. Δεν τα χρειάζομαι πλέον,να σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, βρήκα κάτι παλιά κινητά και είπα να τα βάλω εδώ, μήπως ενδιαφέρεται κανείς, αλλιώς θα φύγουν για ανακύκλωση. Έχουμε και λέμε λοιπόν... 1. LG KS20, με το κουτί του και τον φορτιστή του. Αν και αρχαίο, νομίζω ότι είναι πλήρως λειτουργικό. http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php 2. Samsung Galaxy Mini GT-S5570. Του λείπει το πίσω καπάκι, αλλά βρίσκει κανείς εύκολα στο ebay. Έχω το κουτί, αλλά όχι τον φορτιστή, κάνεις όμως οποιοσδήποτε usb φορτιστής. Κατά τα άλλα είναι και αυτό λειτουργικό. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php 3. Samsung Galaxy Ace GT-S5839i. Χωρίς κουτί, χωρίς φορτιστή και δυστυχώς δεν ανοίγει, παρόλο που όταν το βάζεις στην πρίζα, δείχνει ότι φορτίζει, οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για κάτι άλλο πέρα από ανταλλακτικά. http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/gts5839i/ 4. Βρήκα και ένα usb modem Alcatel X221-L, που έδινε παλιά η Cosmote για το Internet on the go. Είναι στο κουτί του, με τις οδηγίες του. Το έβαλα σε υπολογιστή και το βλέπει σαν συσκευή, αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν λειτουργεί. Θα προτιμούσα τα παραπάνω να τα πάρει κάποιος που θα μπορέσει να τα αξιοποιήσει, έστω και για "πειράματα". Παραλαβή από το Μετρό του Αγίου Δημητρίου ή αν τύχει και με βολεύει σε κοντινές περιοχές το συζητάμε, μιας και μετακινούμε αρκετά μέσα στην μέρα, λόγω της δουλειάς. Γράφετε πρώτα εδώ και μετά στέλνετε π.μ. για λεπτομέρειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, βρήκα κάτι παλιά κινητά και είπα να τα βάλω εδώ, μήπως ενδιαφέρεται κανείς, αλλιώς θα φύγουν για ανακύκλωση. Έχουμε και λέμε λοιπόν... 1. LG KS20, με το κουτί του και τον φορτιστή του. Αν και αρχαίο, νομίζω ότι είναι πλήρως λειτουργικό. http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php 2. Samsung Galaxy Mini GT-S5570. Του λείπει το πίσω καπάκι, αλλά βρίσκει κανείς εύκολα στο ebay. Έχω το κουτί, αλλά όχι τον φορτιστή, κάνεις όμως οποιοσδήποτε usb φορτιστής. Κατά τα άλλα είναι και αυτό λειτουργικό. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php 3. Samsung Galaxy Ace GT-S5839i. Χωρίς κουτί, χωρίς φορτιστή και δυστυχώς δεν ανοίγει, παρόλο που όταν το βάζεις στην πρίζα, δείχνει ότι φορτίζει, οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για κάτι άλλο πέρα από ανταλλακτικά. http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/gts5839i/ 4. Βρήκα και ένα usb modem Alcatel X221-L, που έδινε παλιά η Cosmote για το Internet on the go. Είναι στο κουτί του, με τις οδηγίες του. Το έβαλα σε υπολογιστή και το βλέπει σαν συσκευή, αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν λειτουργεί. Θα προτιμούσα τα παραπάνω να τα πάρει κάποιος που θα μπορέσει να τα αξιοποιήσει, έστω και για "πειράματα". Παραλαβή από το Μετρό του Αγίου Δημητρίου ή αν τύχει και με βολεύει σε κοντινές περιοχές το συζητάμε, μιας και μετακινούμε αρκετά μέσα στην μέρα, λόγω της δουλειάς. Γράφετε πρώτα εδώ και μετά στέλνετε π.μ. για λεπτομέρειες. καλησπερα, ενδιαφερομαι για το 2 και το 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν υπάρχει θέμα με ενδιαφέρει το 1 και το 3. Θέλω να κάνω εξάσκηση σε αλλαγές οθονών, usb jack, κτλ. Έστω και το ένα θα βόλευε (μάλλον το 3 μιας και δεν ανοίγει όπως λες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαριζεται αυτο.... Μου ειχε χαριστει πριν μερικες εβδομαδες αλλα δεν ασχοληθηκα. Το πισω καπακι βγαινει ευκολα αλλα του βαζεται λαστιχακι η ται ραπ και οκ. Δεν εχω φορτιστη που ειναι κοινος USB. Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχει μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο.... ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2017 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω θηκουλα για το Lenovo Phab Plus 6.8 ειναι μπλε σαν βιβλιο Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου στο _Περιστερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, χαρίζω ένα mid tower inovator μαύρο, το οποίο έχει και ένα optical IDE πάνω του (λειτουργικό). Έχει λίγες γρατζουνιές, έχει λίγη βρομιά και του λείπει ένα μπροστινό κάλυμα 5.25", αλλά κάνει την δουλειά του. Παρελαβα, ευχαριστω πολυ τον φιλο για την εξυπηρετηση..Να σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις