Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαριζεται Fujifilm Finepix s5000 η οποια μετα απο πολυ καιρο μη χρησης φαινεται πλεον να μην ανοιγει.

Αν πιστευει καποιος πως μπορει να ασχοληθει και να αξιοποιηθει ενδεχομενως ως πρωτη μηχανη καποιου που θελει να ασχοληθει με την φωτογραφια καλως να ορισει.

Ενδιαφερομαι!

Στελνω πμ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαριζεται Fujifilm Finepix s5000 η οποια μετα απο πολυ καιρο μη χρησης φαινεται πλεον να μην ανοιγει.

Αν πιστευει καποιος πως μπορει να ασχοληθει και να αξιοποιηθει ενδεχομενως ως πρωτη μηχανη καποιου που θελει να ασχοληθει με την φωτογραφια καλως να ορισει.

Ενδιαφέρομαι κ εγώ αν δεν κάτσει με τον παραπάνω

Xαριζονται   τα   εξης...

1. LENOVO  MOUSE  M300   ενσυρματο  USB  αναβει   στην   αρχη   αλλα   μετα   δεν  λειτουργει.

6b766b40b0a34c009a4935161cbf45b8.ashx?la

2.TURBO-X   MOUSE  WD400  USB  ενσυρματο    με  την  ιδια   ασθενεια.

2036762.JPG

3.Ακουστικα   με   ενσωματωμενο   μικροφωνο   MICROSOFT  χωρις   "μαξιλαρακια" στα   αυτια  σε   αγνωστη   λειτουργικη  κατασταση.

headset_microsoft_lifechat_lx-1000-14686

4.Συλλεκτικος   η/υ   486  πεντιουμ1    σε  καλη   κατασταση   με   τερατωδη   για   την  εποχη   δισκο   6,4   γιγα  

και  WIN98  ME   MAME  παιχνιδια   αν  θυμαμαι   καλα.

Παιρνει   ποντικι   με   μεγαλο   στρογγυλο   βυσμα.... :-)  :-)  :-)

ΔΟΘΗΚΕ   Ο  PENTIUM 1.....

Παραλαβη    στην   εδρα  μου   πισω   απο   το  εφετειο   αθηνας   η  πλατεια   κανιγγος   κατοπιν   συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

Διαθεσιμα   τα    υπολοιπα.....

• Like 1

Δηλωνω και εγω ενδιαφερον για youtube :)

Αν καποιος ενδιαφερετε, εχω μια 32αρα τηλεοραση, οχι πολυ παλια....Εχει σπασει το πανελ, οποτε ανοιγει αλλα ειναι μαυρη με αρκετες ρογμες. Μοντελο: 

Samsung LE32A436T  

https://www.amazon.co.uk/Samsung-LE32A436T-Widescreen-Television-Freeview/dp/B0015CBBB4

Δεν μπορω να την στειλω, λογο μεγεθους. αν καποιος την θελει για ανταλλακτικα μπορει να ερθει απο τον Βυρωνα να την παρει, μετα απο συνενοηση.

Καλησπέρα, χαρίζω ένα mid tower inovator μαύρο, το οποίο έχει και ένα optical IDE πάνω του (λειτουργικό). Έχει λίγες γρατζουνιές, έχει λίγη βρομιά και του λείπει ένα μπροστινό κάλυμα 5.25",  αλλά κάνει την δουλειά του.

Καλησπέρα, χαρίζω ένα mid tower inovator μαύρο, το οποίο έχει και ένα optical IDE πάνω του (λειτουργικό). Έχει λίγες γρατζουνιές, έχει λίγη βρομιά και του λείπει ένα μπροστινό κάλυμα 5.25",  αλλά κάνει την δουλειά του.

Δηλώνω ενδιαφέρον!

Στέλνω πμ.

Φωτογραφίες / διαστάσεις κουτιού ;;

Ίσως με ενδιαφέρει και εμένα (Καλλιθέα)

Mid tower είναι. Έχει χώρο για atx/uatx/mini itx και το πλάτος του είναι 17-18cm αν θυμάμαι καλά. Είναι στο υπόγειο και βαριέμαι να πάω να μετρήσω :P

Χαριζεται ηλεκτρικη σκουπα miele,το μοτερ δουλευει κανονικα, αλλα εχει σπασει το πλαστικο στην υποδοχη της σακουλας και το ενα ροδακι εχει σπασει και το εχω κολλησει απλα εχει δημιουργησει κενο και μπαινει κι απο κει αερας, δεν ειναι στεγανο δηλαδη.

Αν τπαρχει καποιος μαστροχαλαστης που θελει να ασχοληθει μπας και γλιτωσει την αγορα μιας νεας, ειναι καλοδεχουμενος.

post-124563-0-42027000-1505066254_thumb.jpg

post-124563-0-61683200-1505066347_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...