odystam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζεται Fujifilm Finepix s5000 η οποια μετα απο πολυ καιρο μη χρησης φαινεται πλεον να μην ανοιγει. Αν πιστευει καποιος πως μπορει να ασχοληθει και να αξιοποιηθει ενδεχομενως ως πρωτη μηχανη καποιου που θελει να ασχοληθει με την φωτογραφια καλως να ορισει. Ενδιαφερομαι! Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζεται Fujifilm Finepix s5000 η οποια μετα απο πολυ καιρο μη χρησης φαινεται πλεον να μην ανοιγει. Αν πιστευει καποιος πως μπορει να ασχοληθει και να αξιοποιηθει ενδεχομενως ως πρωτη μηχανη καποιου που θελει να ασχοληθει με την φωτογραφια καλως να ορισει. Ενδιαφέρομαι κ εγώ αν δεν κάτσει με τον παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Xαριζονται τα εξης... 1. LENOVO MOUSE M300 ενσυρματο USB αναβει στην αρχη αλλα μετα δεν λειτουργει. 2.TURBO-X MOUSE WD400 USB ενσυρματο με την ιδια ασθενεια. 3.Ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο MICROSOFT χωρις "μαξιλαρακια" στα αυτια σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 4.Συλλεκτικος η/υ 486 πεντιουμ1 σε καλη κατασταση με τερατωδη για την εποχη δισκο 6,4 γιγα και WIN98 ME MAME παιχνιδια αν θυμαμαι καλα. Παιρνει ποντικι με μεγαλο στρογγυλο βυσμα.... ΔΟΘΗΚΕ Ο PENTIUM 1..... Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Διαθεσιμα τα υπολοιπα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζεται Fujifilm Finepix s5000 η οποια μετα απο πολυ καιρο μη χρησης φαινεται πλεον να μην ανοιγει. Αν πιστευει καποιος πως μπορει να ασχοληθει και να αξιοποιηθει ενδεχομενως ως πρωτη μηχανη καποιου που θελει να ασχοληθει με την φωτογραφια καλως να ορισει. Δηλωνω και εγω ενδιαφερον για youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αν καποιος ενδιαφερετε, εχω μια 32αρα τηλεοραση, οχι πολυ παλια....Εχει σπασει το πανελ, οποτε ανοιγει αλλα ειναι μαυρη με αρκετες ρογμες. Μοντελο: Samsung LE32A436T https://www.amazon.co.uk/Samsung-LE32A436T-Widescreen-Television-Freeview/dp/B0015CBBB4 Δεν μπορω να την στειλω, λογο μεγεθους. αν καποιος την θελει για ανταλλακτικα μπορει να ερθει απο τον Βυρωνα να την παρει, μετα απο συνενοηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλώνω ενδιαφέρον για την tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Ας μπω και εγώ στη σειρά για την σπασμένη μιας και έχω κάποια μια sammy με καμένη πλακέτα και ίσως βγει κάτι Φρανκενστάιν αν συνδυαστούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, χαρίζω ένα mid tower inovator μαύρο, το οποίο έχει και ένα optical IDE πάνω του (λειτουργικό). Έχει λίγες γρατζουνιές, έχει λίγη βρομιά και του λείπει ένα μπροστινό κάλυμα 5.25", αλλά κάνει την δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, χαρίζω ένα mid tower inovator μαύρο, το οποίο έχει και ένα optical IDE πάνω του (λειτουργικό). Έχει λίγες γρατζουνιές, έχει λίγη βρομιά και του λείπει ένα μπροστινό κάλυμα 5.25", αλλά κάνει την δουλειά του.Δηλώνω ενδιαφέρον! Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, χαρίζω ένα mid tower inovator μαύρο, το οποίο έχει και ένα optical IDE πάνω του (λειτουργικό). Έχει λίγες γρατζουνιές, έχει λίγη βρομιά και του λείπει ένα μπροστινό κάλυμα 5.25", αλλά κάνει την δουλειά του. Φωτογραφίες / διαστάσεις κουτιού ;; Ίσως με ενδιαφέρει και εμένα (Καλλιθέα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Mid tower είναι. Έχει χώρο για atx/uatx/mini itx και το πλάτος του είναι 17-18cm αν θυμάμαι καλά. Είναι στο υπόγειο και βαριέμαι να πάω να μετρήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Φωτογραφίες / διαστάσεις κουτιού ;; Ίσως με ενδιαφέρει και εμένα (Καλλιθέα) Kαποιος εχει σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Η οθόνη δόθηκε στον ssof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ τον odystam για την tv, τελικά δεν κατάφερα να την αξιοποιήσω, έστειλα pm στον Paulidis αν την θέλει , αλιώς είναι και πάλι διαθέσιμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζεται ηλεκτρικη σκουπα miele,το μοτερ δουλευει κανονικα, αλλα εχει σπασει το πλαστικο στην υποδοχη της σακουλας και το ενα ροδακι εχει σπασει και το εχω κολλησει απλα εχει δημιουργησει κενο και μπαινει κι απο κει αερας, δεν ειναι στεγανο δηλαδη. Αν τπαρχει καποιος μαστροχαλαστης που θελει να ασχοληθει μπας και γλιτωσει την αγορα μιας νεας, ειναι καλοδεχουμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις