kathytherion Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα σωθικά απο ps2 fat που ήταν τσιπαρισμενο και λειτουργικο. Τίποτε δεν βγηκε με βια, οπότε πρέπει να είναι ακόμα λειτουργικά Όταν λες τα σωθικά τι εννοείς; Τα εξαρτήματα δίχως το κουτί του Πλειστεισον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Λίγο πολυ ναι, αυτο εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα. Αν υπαρχει ακομα, με ενδιαφερει πολυ. Δόθηκε στον στον φίλο jonkyr. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δόθηκε στον στον φίλο jonkyr. Σε ευχαριστω και δημοσια για οσα εκανες. Θα βοηθησει να ανασανει ενα παλιο πισι φιλου. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ MIDI TOWER FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P5720+MOTHERBOARD ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΤΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΧ ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΟΧΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ Η ΜΗΤΡΙΚΕΣ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ EΔΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΑΛΛΟΝ ΠΥΡΓΟ. Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ.....ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΚΝΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ.ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΕ 18 ΕΥΡΩ...https://shop.alfanet.gr/pc-parts-mother ... 12-gs1.htmΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ.ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ MIDI TOWER FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P5720+MOTHERBOARD ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΤΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΧ ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ Η ΜΗΤΡΙΚΕΣ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ EΔΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ ΑΛΛΟΝ ΠΥΡΓΟ. Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ.....ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΚΝΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΕ 18 ΕΥΡΩ... https://shop.alfanet.gr/pc-parts-mother ... 12-gs1.htm ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. Αν δεν υπάρχει κάποιος που το έχει ανάγκη θα με ενδιέφερε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν υπάρχει κάποιος που το έχει ανάγκη θα με ενδιέφερε. Αν εχεις ορεξη ν ασχοληθεις μετα χαρας... Στειλε πμ για συνεννοηση. ΩΠ! ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εχεις ορεξη ν ασχοληθεις μετα χαρας... Στειλε πμ για συνεννοηση. ΩΠ! ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ..... Οκ, ναι εννοείται.. Ευχαριστώ όπως και να έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Microsoft wireless keyboard 1014 (βρωμερό, ελεεινό και τρισάθλιο) + wireless receiver (καθαρό, ωραιότατο και περιποιημένο). Είμαι 99% σίγουρη ότι δουλεύει κανονικότατα, θα τσεκάρω αν υπάρξει ενδιαφέρον. Παραλαβή από Ελευσίνα άμεσα γιατί δεν θέλω να το βλέπω τόσο σιχαμερό που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω caddy σκληρου σχεδον καινουριο 12,7 mm για οποιον/α θελει να βγαλει το dvd του λαπτοπ του και να βαλει σκληρο hdd ή ssd...προσοχη, ειναι 12,7 mm δεν ταιριαζει με ΟΛΑ τα λαπτοπ οποτε και ελεγξτε τι ακριβως παιρνει το μηχανημα σας...ο λογος που το χαριζω και δεν το πουλαω ειναι οτι ο τεχνικος που μου το εγκατεστησε εχασε 4 βιδες του...ειναι μεν σταθερο αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σε καποιον που γυρνοβολαει το λαπτοπ του συνεχεια...παντως σε μενα που το λαπτοπ το ειχα και καθοταν ηταν αψογο...εχει και φωτακι led λειτουργιας.Μονο Θεσσαλονικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω caddy σκληρου σχεδον καινουριο 12,7 mm για οποιον/α θελει να βγαλει το dvd του λαπτοπ του και να βαλει σκληρο hdd ή ssd...προσοχη, ειναι 12,7 mm δεν ταιριαζει με ΟΛΑ τα λαπτοπ οποτε και ελεγξτε τι ακριβως παιρνει το μηχανημα σας...ο λογος που το χαριζω και δεν το πουλαω ειναι οτι ο τεχνικος που μου το εγκατεστησε εχασε 4 βιδες του...ειναι μεν σταθερο αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σε καποιον που γυρνοβολαει το λαπτοπ του συνεχεια...παντως σε μενα που το λαπτοπ το ειχα και καθοταν ηταν αψογο...εχει και φωτακι led λειτουργιας.Μονο Θεσσαλονικη. Αν και γράφεις μονο Θεσσαλονίκη, θα με ενδιεφερε αν μπορείς και θες να στείλεις, Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζω caddy σκληρου σχεδον καινουριο 12,7 mm για οποιον/α θελει να βγαλει το dvd του λαπτοπ του και να βαλει σκληρο hdd ή ssd...προσοχη, ειναι 12,7 mm δεν ταιριαζει με ΟΛΑ τα λαπτοπ οποτε και ελεγξτε τι ακριβως παιρνει το μηχανημα σας...ο λογος που το χαριζω και δεν το πουλαω ειναι οτι ο τεχνικος που μου το εγκατεστησε εχασε 4 βιδες του...ειναι μεν σταθερο αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σε καποιον που γυρνοβολαει το λαπτοπ του συνεχεια...παντως σε μενα που το λαπτοπ το ειχα και καθοταν ηταν αψογο...εχει και φωτακι led λειτουργιας.Μονο Θεσσαλονικη. καλησπερα,με ενδιαφερει εμενα απο Θεσσαλονικη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μουργολυκε συγνωμη, αλλα δεν μπορω να στειλω....... το caddy θα παει στον drkar.... drkar στειλε pm για τα σχετικα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και με την ευκαιρια να χαρισω κι εγω ενα Samsung SM-G350 Galaxy Core Plus Λευκό σε κομματια με μη λειτουργικη μητρικη (που μπορει να επισκευαστει απο οτι μου ειπανε .Υπαρχουν ολα τα κομματια εκτος απο την μπαταρια . Η οθονη ειναι λειτουργικη. Υπαρχει και μια θηκη Μονο Θεσσαλονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαριζεται Fujifilm Finepix s5000 η οποια μετα απο πολυ καιρο μη χρησης φαινεται πλεον να μην ανοιγει. Αν πιστευει καποιος πως μπορει να ασχοληθει και να αξιοποιηθει ενδεχομενως ως πρωτη μηχανη καποιου που θελει να ασχοληθει με την φωτογραφια καλως να ορισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις