Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαρίζονται τα σωθικά απο ps2 fat που ήταν τσιπαρισμενο και λειτουργικο. Τίποτε δεν βγηκε με βια, οπότε πρέπει να είναι ακόμα λειτουργικά

Όταν λες τα σωθικά τι εννοείς; Τα εξαρτήματα δίχως το κουτί του Πλειστεισον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ    MIDI TOWER FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P5720+MOTHERBOARD

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΤΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΧ ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ

ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ Η ΜΗΤΡΙΚΕΣ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ  EΔΩ  ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ

ΑΛΛΟΝ ΠΥΡΓΟ. Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ.....ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΚΝΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ.

ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΕ 18 ΕΥΡΩ...

https://shop.alfanet.gr/pc-parts-mother ... 12-gs1.htm

spacer.giftmp57750-800x800.jpg

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ   ΠΡΩΤΑ   ΕΔΩ   ΚΑΙ  ΣΤΕΙΛΤΕ   ΑΜΕΣΑ   ΠΜ.

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ    MIDI TOWER FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P5720+MOTHERBOARD

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΤΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΧ ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ

ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ Η ΜΗΤΡΙΚΕΣ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ  EΔΩ  ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ

ΑΛΛΟΝ ΠΥΡΓΟ. Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ.....ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΚΝΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ.

ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΕ 18 ΕΥΡΩ...

https://shop.alfanet.gr/pc-parts-mother ... 12-gs1.htm

spacer.giftmp57750-800x800.jpg

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ   ΠΡΩΤΑ   ΕΔΩ   ΚΑΙ  ΣΤΕΙΛΤΕ   ΑΜΕΣΑ   ΠΜ.

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

Αν δεν υπάρχει κάποιος που το έχει ανάγκη θα με ενδιέφερε.
  • Like 1

Αν δεν υπάρχει κάποιος που το έχει ανάγκη θα με ενδιέφερε.

Αν  εχεις   ορεξη   ν  ασχοληθεις   μετα   χαρας...

Στειλε   πμ   για   συνεννοηση.

ΩΠ!  ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ  ΑΛΛΟΣ   ΑΠΟ  ΑΛΛΟ   ΦΟΡΟΥΜ.

ΘΑ   ΣΕ   ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ   ΑΝ  ΤΣΑΚΙΣΕΙ.....

Αν  εχεις   ορεξη   ν  ασχοληθεις   μετα   χαρας...

Στειλε   πμ   για   συνεννοηση.

ΩΠ!  ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ  ΑΛΛΟΣ   ΑΠΟ  ΑΛΛΟ   ΦΟΡΟΥΜ.

ΘΑ   ΣΕ   ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ   ΑΝ  ΤΣΑΚΙΣΕΙ.....

Οκ, ναι εννοείται..

Ευχαριστώ όπως και να έχει.

Microsoft wireless keyboard 1014 (βρωμερό, ελεεινό και τρισάθλιο) + wireless receiver (καθαρό, ωραιότατο και περιποιημένο).

Είμαι 99% σίγουρη ότι δουλεύει κανονικότατα, θα τσεκάρω αν υπάρξει ενδιαφέρον. Παραλαβή από Ελευσίνα άμεσα γιατί δεν θέλω να το βλέπω τόσο σιχαμερό που είναι.

post-304125-0-84814500-1504878236_thumb.jpg

post-304125-0-96716200-1504878307_thumb.jpg

post-304125-0-68961500-1504878428_thumb.jpg

Χαριζω caddy σκληρου σχεδον καινουριο 12,7 mm για οποιον/α θελει να βγαλει το dvd του λαπτοπ του και να βαλει σκληρο hdd ή ssd...προσοχη, ειναι 12,7 mm δεν ταιριαζει με ΟΛΑ τα λαπτοπ οποτε και ελεγξτε τι ακριβως παιρνει το μηχανημα σας...ο λογος που το χαριζω και δεν το πουλαω ειναι οτι ο τεχνικος που μου το εγκατεστησε εχασε 4 βιδες του...ειναι μεν σταθερο αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σε καποιον που γυρνοβολαει το λαπτοπ του συνεχεια...παντως σε μενα που το λαπτοπ το ειχα και καθοταν ηταν αψογο...εχει και φωτακι led λειτουργιας.Μονο Θεσσαλονικη.

post-418150-0-59160700-1504879514_thumb.jpg

• Like 1

Χαριζω caddy σκληρου σχεδον καινουριο 12,7 mm για οποιον/α θελει να βγαλει το dvd του λαπτοπ του και να βαλει σκληρο hdd ή ssd...προσοχη, ειναι 12,7 mm δεν ταιριαζει με ΟΛΑ τα λαπτοπ οποτε και ελεγξτε τι ακριβως παιρνει το μηχανημα σας...ο λογος που το χαριζω και δεν το πουλαω ειναι οτι ο τεχνικος που μου το εγκατεστησε εχασε 4 βιδες του...ειναι μεν σταθερο αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σε καποιον που γυρνοβολαει το λαπτοπ του συνεχεια...παντως σε μενα που το λαπτοπ το ειχα και καθοταν ηταν αψογο...εχει και φωτακι led λειτουργιας.Μονο Θεσσαλονικη.

Αν και γράφεις μονο Θεσσαλονίκη, θα με ενδιεφερε αν μπορείς και θες να στείλεις, Ευχαριστώ

καλησπερα,με ενδιαφερει εμενα απο Θεσσαλονικη

ευχαριστω

Και με την ευκαιρια να χαρισω κι εγω ενα Samsung SM-G350 Galaxy Core Plus Λευκό σε κομματια με μη λειτουργικη μητρικη (που μπορει να επισκευαστει απο οτι μου ειπανε .Υπαρχουν ολα τα κομματια εκτος απο την μπαταρια . Η οθονη ειναι λειτουργικη. Υπαρχει και μια θηκη

Μονο Θεσσαλονικη.

Χαριζεται Fujifilm Finepix s5000 η οποια μετα απο πολυ καιρο μη χρησης φαινεται πλεον να μην ανοιγει.

Αν πιστευει καποιος πως μπορει να ασχοληθει και να αξιοποιηθει ενδεχομενως ως πρωτη μηχανη καποιου που θελει να ασχοληθει με την φωτογραφια καλως να ορισει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...