Kostas.karras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Μητρικη παλια Albatron PM266A PROhttps://www.cnet.com/products/albatron- ... 6a-series/ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΨΥΚΤΡΑ. http://ark.intel.com/products/27112/Int ... 33-MHz-FSB ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Ενδιαφερομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, χαρίζεται μια μνήμη DDR2 512MB στα 667mhz.Οποιος την θέλει πρώτα ποσταρισμα εδώ και μετά π.μ.Μπορω και με αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, χαρίζεται μια μνήμη DDR2 512MB στα 667mhz.Οποιος την θέλει πρώτα ποσταρισμα εδώ και μετά π.μ.Μπορω και με αποστολή. Εδιαφέρομαι. Άκυρο από εμένα. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά. Χαρίζονται: 7. Μνήμες (3x) SDRAM PC-133 256MB 8. PCI LAN Card 10/100 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εδιαφέρομαι. Άκυρο από εμένα. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά. Χαρίζονται: 7. Μνήμες (3x) SDRAM PC-133 256MB 8. PCI LAN Card 10/100 Καλησπέρα, θα με ενδιέφεραν οι δύο απο τις τρεις μνήμες. Αν φυσικά μπορεί να γίνει αποστολή σε απλό φάκελο ελτά κτλ. Δεν βιάζομαι συνεπώς αν ποτέ πας ταχυδρομείο. Έχω δυο σαπάκια Pentium 3 που έχουν πολύ λίγη ραμ, συνεπώς έλεγα μπας και σωθούν έτσι. Αν θες σε π.μ να δούμε αν χρειάζεσαι κάτι που έχω, να κάνουμε ανταλλαγή κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δινεται αχρησιμοποιητη δερματινη τσαντα λαπτοπ samsonite. Old school design με τις απειρες μικρες θηκες. Βρισκομαι Ψυχικο, μπορειτε να περασετε,ή συναντηση στα περιξ. Δημος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δινεται αχρησιμοποιητη δερματινη τσαντα λαπτοπ samsonite. Old school design με τις απειρες μικρες θηκες. Βρισκομαι Ψυχικο, μπορειτε να περασετε,ή συναντηση στα περιξ. Δημος IMG_20170827_161925.jpg Δηλώνω ενδιαφέρον για την τσάντα στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Κι εγω αν τσακισει με τον προηγουμενο...... Στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ θερμά τον dimosq για την τσάντα είναι άψογη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστω τον φιλο, Παρελαβα σημερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Επειδη κανω εκκαθαριση στην αποθηκη και για να μην τα πεταξω, χαριζονται τα εξης: - Modem router SAGEM F@st 2404, χωρις τροφοδοτικο και χωρις συσκευασια Κρατημένο για τον e-tic - Modem router Crypto F330 ADSL Router, χωρις τροφοδοτικο, με το κουτι του - Θηκη σιλικονης PURO για HTC DESIRE HD με το κουτι της Κρατημένο για τον e-tic - Γνησια ζελατινα προστασιας οθονης HTC DESIRE HD - Θηκες SCOSCHE αχρησιμοποιητες για iPhone 4 - 4S - Διαφορες αλλες θηκες για iPhone 4 - 4S - 2 θηκες BELKIN αχρησιμοποιητες με το κουτι τους για iPhone 4 - 4S - Γνησιο PC CD-ROM Hearts of Iron III με το κουτι και τα χαρτια του Κρατημένο για τον e-tic - Γνησιο PC CD-ROM Rome Total War με το κουτι του Κρατημένο για τον e-tic Χωρις συσκευασία δίνονται τα εξής παιχνίδια για PC: Κρατημένα για τον e-tic - Γνησιο Quake III Arena και Quake II - Γνησιο Pharaoh - Γνησιο Worms 2 - Γνησιο Worms Armageddon - Γνησιο Unreal Tournament - Γνησιο The Sims Παραλαβή από Βόρεια Προάστια και κατά προτίμηση Μαρούσι, απογευματινές ώρες ή Σαββατοκύριακα. Για καλύτερη συνεννοήση στείλτε πμ, αφού δηλώσετε πρώτα ενδιαφέρον στο παρόν θέμα. Καλησπέρα, αν αλλάξει κατι μ ενδιαφέρουν κι εμένα παιχνιδια για PC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ] ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ 64ΜΒ PS1 H PS2 ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ PS1 H PS2 (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠ ΑΥΤΑ).ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΜΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2017 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ] ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ 64ΜΒ PS1 H PS2 Έχεις PM! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Xαριζονται τα εξης... 1. LENOVO MOUSE M300 ενσυρματο USB αναβει στην αρχη αλλα μετα δεν λειτουργει. 2.TURBO-X MOUSE WD400 USB ενσυρματο με την ιδια ασθενεια. 3.Ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο MICROSOFT χωρις "μαξιλαρακια" στα αυτια σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 4.Συλλεκτικος η/υ 486 πεντιουμ1 σε καλη κατασταση με τερατωδη για την εποχη δισκο 6,4 γιγα και WIN98 ME MAME παιχνιδια αν θυμαμαι καλα. Παιρνει ποντικι με μεγαλο στρογγυλο βυσμα.... Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θα με ενδιέφεραν οι δύο απο τις τρεις μνήμες. Αν φυσικά μπορεί να γίνει αποστολή σε απλό φάκελο ελτά κτλ. Δεν βιάζομαι συνεπώς αν ποτέ πας ταχυδρομείο. Έχω δυο σαπάκια Pentium 3 που έχουν πολύ λίγη ραμ, συνεπώς έλεγα μπας και σωθούν έτσι. Αν θες σε π.μ να δούμε αν χρειάζεσαι κάτι που έχω, να κάνουμε ανταλλαγή κτλ. επέστρεψα αθήνα. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο (και για να είμαι ειλικρινής τη διάθεση) να μπλέκω με αποστολές (κακή παλιά εμπειρία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 επέστρεψα αθήνα. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο (και για να είμαι ειλικρινής τη διάθεση) να μπλέκω με αποστολές (κακή παλιά εμπειρία). Κανένα πρόβλημα! Συνεπώς είναι ακόμα ανοικτές για όποιον αθηναίο θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις