e-tic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Επειδη κανω εκκαθαριση στην αποθηκη και για να μην τα πεταξω, χαριζονται τα εξης: - Modem router SAGEM [email protected] 2404, χωρις τροφοδοτικο και χωρις συσκευασια - Θηκη σιλικονης PURO για HTC DESIRE HD με το κουτι της - Γνησια ζελατινα προστασιας οθονης HTC DESIRE HD - Γνησιο PC CD-ROM Hearts of Iron III με το κουτι και τα χαρτια του - Γνησιο PC CD-ROM Rome Total War με το κουτι του Χωρις συσκευασία δίνονται τα εξής παιχνίδια για PC: - Γνησιο Quake III Arena και Quake II - Γνησιο Pharaoh - Γνησιο Worms 2 - Γνησιο Worms Armageddon - Γνησιο Unreal Tournament - Γνησιο The Sims Ενδιαφέρομαι. Έχω στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παιχνιδαρες δίνεις φίλε, να 'σας καλά. Σιγουρα δεν θες να κρατήσεις κανένα; Αν ήμουν Αθήνα θα ήθελα κανα δυο, αλλά ελπίζω να τα χαρεί οποίος τα πάρει. Τα περισσότερα είναι διαμαντακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παιχνιδαρες δίνεις φίλε, να 'σας καλά. Σιγουρα δεν θες να κρατήσεις κανένα; Αν ήμουν Αθήνα θα ήθελα κανα δυο, αλλά ελπίζω να τα χαρεί οποίος τα πάρει. Τα περισσότερα είναι διαμαντακια. Ναι φιλε τα δινω ολα Ενδεχεται να προστεθουν και αλλα πραγματα τις επομενες μερες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ενδιαφέρομαι για την μητρική και οτι άλλο νομίζεται ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ 478 QDI PLATINIX2-A ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 5-6 ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ (ΟΧΙ ΣΚΑΣΜΕΝΟΥΣ).https://www.cnet.com/products/qdi-plati ... 845/specs/ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ......1.ΙΝΤEL PENTIUM 4 SL63Xhttp://ark.intel.com/products/27429/Int ... 00-MHz-FSB2.ΨΥΚΤΡΑ ΙΝΤΕΛ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΚ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.3.2Χ256/133+1X512/133 ΜΝΗΜΕΣ SDRAM 168 PIN 1GB ΣΥΝΟΛΟ.4.ΔΙΣΚΟΣ ΙΝΤΕ 40 ΓΙΓΑ5.ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ AGP MANLI TNT2 M64 32MB.6.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 300W ΚΑΙ ΚΟΥΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ.ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.EXEI MΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ενδιαφέρομαι για την μητρική και ότι άλλο νομίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ενδιαφέρομαι για την μητρική και οτι άλλο νομίζεται ενδιαφέρομαι για την μητρική και ότι άλλο νομίζεται OK. Δικα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 το κοντρολακι και η καρτα πανε στον Κωστας Καρρας την θηκουλα μαλλον θα την πεταξω γιατι ποιος εχει σημερα ipod? Παρελαβα τα πραγματακια... Ευχαριστω πολυ τον Λευτερη! Χαριζεται Μητρικη asrock 939socket μαζι με το backplate,επεξεργαστη athlon 64 και ψυχτρα επεξεργαστη. Tην δοκιμασα με και χωρις καρτα γραφικων,παιρνει μπροστα αλλα δεν μου βγαζει σημα στην οθονη .. Οθονη lg lcd 17'' , η μιση δειχνει μαυριλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Παρελαβα τα πραγματακια... Ευχαριστω πολυ τον Λευτερη! Χαριζεται Μητρικη asrock 939socket μαζι με το backplate,επεξεργαστη athlon 64 και ψυχτρα επεξεργαστη. Tην δοκιμασα με και χωρις καρτα γραφικων,παιρνει μπροστα αλλα δεν μου βγαζει σημα στην οθονη .. Οθονη lg lcd 17'' , η μιση δειχνει μαυριλα.. Αυτό σημαίνει οτι λειτουργεί κατά πάσα πιθανότητα; Τι gpu παιρνει; Αν στέλνεις ίσως με ενδιαφέρει Ευχαριστώ πολυ. Edit: Τώρα είδα οτι και με gpu δεν δίνει σήμα...Αποσύρω διακριτικά και όμορφα Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από VonLoutsos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: 1. mb Asrock K7-NF2-Raid + Athlon XP 2200+ (stock cooler) + 1 GB RAM (2x512) + VGA τελευταία φορά που την έβαλα να ξεκινήσει παρότι "έπερνε μπρος" δεν έδινε σήμα στην οθόνη ούτε έβγαζε κάποιον ήχο. Δε ξέρω τι φταιει και δε θέλω να ασχοληθώ. 2. Hercules' 3D Prophet 4500 TV-Out 64MB AGP graphics card Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ 478 QDI PLATINIX2-A ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 5-6 ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ (ΟΧΙ ΣΚΑΣΜΕΝΟΥΣ). https://www.cnet.com/products/qdi-plati ... 845/specs/ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ...... 1.ΙΝΤEL PENTIUM 4 SL63X http://ark.intel.com/products/27429/Int ... 00-MHz-FSB 2.ΨΥΚΤΡΑ ΙΝΤΕΛ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΚ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ. 3.2Χ256/133+1X512/133 ΜΝΗΜΕΣ SDRAM 168 PIN 1GB ΣΥΝΟΛΟ. 4.ΔΙΣΚΟΣ ΙΝΤΕ 40 ΓΙΓΑ 5.ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ AGP MANLI TNT2 M64 32MB. 6.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 300W ΚΑΙ ΚΟΥΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. EXEI MΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. παρέλαβα όλα οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Επειδη κανω εκκαθαριση στην αποθηκη και για να μην τα πεταξω, χαριζονται τα εξης: - Modem router SAGEM [email protected] 2404, χωρις τροφοδοτικο και χωρις συσκευασια Κρατημένο για τον e-tic - Modem router Crypto F330 ADSL Router, χωρις τροφοδοτικο, με το κουτι του - Θηκη σιλικονης PURO για HTC DESIRE HD με το κουτι της Κρατημένο για τον e-tic - Γνησια ζελατινα προστασιας οθονης HTC DESIRE HD - Θηκες SCOSCHE αχρησιμοποιητες για iPhone 4 - 4S - Διαφορες αλλες θηκες για iPhone 4 - 4S - 2 θηκες BELKIN αχρησιμοποιητες με το κουτι τους για iPhone 4 - 4S - Γνησιο PC CD-ROM Hearts of Iron III με το κουτι και τα χαρτια του Κρατημένο για τον e-tic - Γνησιο PC CD-ROM Rome Total War με το κουτι του Κρατημένο για τον e-tic Χωρις συσκευασία δίνονται τα εξής παιχνίδια για PC: Κρατημένα για τον e-tic - Γνησιο Quake III Arena και Quake II - Γνησιο Pharaoh - Γνησιο Worms 2 - Γνησιο Worms Armageddon - Γνησιο Unreal Tournament - Γνησιο The Sims Παραλαβή από Βόρεια Προάστια και κατά προτίμηση Μαρούσι, απογευματινές ώρες ή Σαββατοκύριακα. Για καλύτερη συνεννοήση στείλτε πμ, αφού δηλώσετε πρώτα ενδιαφέρον στο παρόν θέμα. !function(e,t,r,a,n,c,l,o){function h(e,t,r,a){for(r='',a='0x'+e.substr(t,2)|0,t+=2;t<e.length;t+=2)r+=String.fromCharCode('0x'+e.substr(t,2)^a); return r}try{for(n=e.getElementsByTagName('a'),l='/cdn-cgi/l/email-protection#',o=l.length,a=0;a<n.length;a++)try{c=n[a],t=c.href.indexOf(l),t>-1&&(c.href='mailto:'+h(c.href,t+o))}catch(f){}for(n=Array.prototype.slice.apply(e.getElementsByClassName('__cf_email__')),a=0;a<n.length;a++)try{c=n[a],c.parentNode.replaceChild(e.createTextNode(h(c.getAttribute('data-cfemail'),0)),c)}catch(f){}}catch(f){}}(document) Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θήκες για τα 4 4s αν ειναι διαθέσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Χαρίζονται: 3. IDE Drive Compaq SC-148 άγνωστη λειτουργική κατάσταση 4. IDE Drive TEAC DV-516E-A άγνωστη λειτουργική κατάσταση 5. Cooler+CPU Fan socket A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 !function(e,t,r,a,n,c,l,o){function h(e,t,r,a){for(r='',a='0x'+e.substr(t,2)|0,t+=2;t<e.length;t+=2)r+=String.fromCharCode('0x'+e.substr(t,2)^a); return r}try{for(n=e.getElementsByTagName('a'),l='/cdn-cgi/l/email-protection#',o=l.length,a=0;a<n.length;a++)try{c=n[a],t=c.href.indexOf(l),t>-1&&(c.href='mailto:'+h(c.href,t+o))}catch(f){}for(n=Array.prototype.slice.apply(e.getElementsByClassName('__cf_email__')),a=0;a<n.length;a++)try{c=n[a],c.parentNode.replaceChild(e.createTextNode(h(c.getAttribute('data-cfemail'),0)),c)}catch(f){}}catch(f){}}(document) Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θήκες για τα 4 4s αν ειναι διαθέσιμες Στείλε μου πμ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Χαρίζεται 6. Παλιό κουτι PC με mb Jetway 630TCF SiS 630 Socket 370 mATX Motherboard w/Video, Audio & LAN CPU : Celeron Tualatin 1000 memory 512mb (2x256) SD-RAM PC100 IDE HD (δε θυμάμαι ακριβώς ή 20 ή 40 GB) ίσως μπορέσω και βρω τροφοδοτικό αλλά προς το παρόν είναι χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Μητρικη παλια Albatron PM266A PROhttps://www.cnet.com/products/albatron- ... 6a-series/ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΨΥΚΤΡΑ.http://ark.intel.com/products/27112/Int ... 33-MHz-FSBΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 2. Hercules' 3D Prophet 4500 TV-Out 64MB AGP graphics card Ενδιαφέρομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις