Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαρίζεται ο παρακάτω πύργος, η μητρική είναι εντελώς off τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. Στις φωτο φαίνεται τι έχει, εκτός από τις σκόνες. :lol: :lol: :lol: :lol:

Παραλαβή από θεσ/νικη ΜΟΝΟ. Θα κρατηθεί για καμιά εβδομάδα. Ώρες παραλαβής μετά τις 5 το απόγευμα.

post-211400-0-76018800-1503048679_thumb.jpg

post-211400-0-96856000-1503048691_thumb.jpg

post-211400-0-47483700-1503048706_thumb.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαρίζεται ο παρακάτω πύργος, η μητρική είναι εντελώς off τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. Στις φωτο φαίνεται τι έχει, εκτός από τις σκόνες. :lol: :lol: :lol: :lol:

Παραλαβή από θεσ/νικη ΜΟΝΟ. Θα κρατηθεί για καμιά εβδομάδα. Ώρες παραλαβής μετά τις 5 το απόγευμα.

Δηλώνω ενδιαφέρον.

Μπαταρία, οθόνη πηγαίνουν στον coolerman.

Να ευχαριστήσω τον κωνσταντίνο aka kostas.karras,για τον κόπο/ιδρώτα του να τα στείλει.

• Like 2

Χαριζω   μια   δωροεπιταγη   που  πηρα   σημερα   απο   τα   NOTOS   αξιας   15  ευρω   που   ισχυει   εως   23/08/2017  για

"αγορα   αθλητιικων   εκπτωτικων   υποδηματων  ADIDAS  &  REEBOK   αξιας  60  ευρω   και   ανω".

Παραλαβη   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  το   εφετειο   αθηνας   η  πλατεια   κανιγγος   κατοπιν   τηλεφωνικης   συνεννοησης.

Αξιζει   νομιζω   γιατι   υπαρχουν   εκπτωσεις   εως   50%  σε   καποια   απ  αυτα   τα   ειδη.

Σε   τρεις   μερες   θα   ληξει......

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ 478 QDI PLATINIX2-A

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ  ΜΗΤΡΙΚΗ  ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 5-6 ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ (ΟΧΙ ΣΚΑΣΜΕΝΟΥΣ).

https://www.cnet.com/products/qdi-plati ... 845/specs/

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ......

1.ΙΝΤEL PENTIUM 4 SL63X
http://ark.intel.com/products/27429/Int ... 00-MHz-FSB

2.ΨΥΚΤΡΑ ΙΝΤΕΛ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΚ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.

3.2Χ256/133+1X512/133 ΜΝΗΜΕΣ SDRAM 168 PIN 1GB ΣΥΝΟΛΟ.

4.ΔΙΣΚΟΣ ΙΝΤΕ 40 ΓΙΓΑ

5.ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ AGP MANLI TNT2 M64 32MB.

6.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 300W ΚΑΙ ΚΟΥΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ.

ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

EXEI MΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

Χαριζω τα πραγματακια της φωτογραφιας αλλα μονο παραλαβη απο το σπιτι μου Περιστερι Χρυσουπολη.

Η καρτα γραφικων ειναι 512mb και λογικα δουλευει μου την εδωσε φιλος για του γιου μου αλλα παιρνει pci-e και αυτη ειναι agp

Την καθαρισα της αλλαξα και παστουλα mx4 αλλα δεν εχω υπολογιστη για να δω αν σιγουρα δουλευει.

Το fan controler δουλευει ειναι απο zalman

Η θηκουλα ειναι για ipod καινουρια

Αυτα πρωτα εδω και μετα pm :-)

IMG_20170824_151020_HDR_1.jpg

• Like 2

Χαριζω τα πραγματακια της φωτογραφιας αλλα μονο παραλαβη απο το σπιτι μου Περιστερι Χρυσουπολη.

Η καρτα γραφικων ειναι 512mb και λογικα δουλευει μου την εδωσε φιλος για του γιου μου αλλα παιρνει pci-e και αυτη ειναι agp

Την καθαρισα της αλλαξα και παστουλα mx4 αλλα δεν εχω υπολογιστη για να δω αν σιγουρα δουλευει.

Να ζητήσω την κάρτα για ένα παλιό PC; Προφανώς μόνο αν μπορείς να την στείλεις :). (Δεν πρόσεξα για την παραλαβή οπότε αν δεν γίνεται αποστολή πάει ο επόμενος :) )

το κοντρολακι και η καρτα πανε στον Κωστας Καρρας την θηκουλα μαλλον θα την πεταξω γιατι ποιος εχει σημερα ipod?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη κανω εκκαθαριση στην αποθηκη και για να μην τα πεταξω, χαριζονται τα εξης:

- Modem router SAGEM F@st 2404, χωρις τροφοδοτικο και χωρις συσκευασια Κρατημένο για τον e-tic

- Modem router Crypto F330 ADSL Router, χωρις τροφοδοτικο, με το κουτι του

- Θηκη σιλικονης PURO για HTC DESIRE HD με το κουτι της Κρατημένο για τον e-tic

- Γνησια ζελατινα προστασιας οθονης HTC DESIRE HD

- Θηκες SCOSCHE αχρησιμοποιητες για iPhone 4 - 4S

- Διαφορες αλλες θηκες για iPhone 4 - 4S

- 2 θηκες BELKIN αχρησιμοποιητες με το κουτι τους για iPhone 4 - 4S

- Γνησιο PC CD-ROM Hearts of Iron III με το κουτι και τα χαρτια του Κρατημένο για τον e-tic

- Γνησιο PC CD-ROM Rome Total War με το κουτι του Κρατημένο για τον e-tic

Χωρις συσκευασία δίνονται τα εξής παιχνίδια για PC: Κρατημένα για τον e-tic

- Γνησιο Quake III Arena και Quake II

- Γνησιο Pharaoh

- Γνησιο Worms 2

- Γνησιο Worms Armageddon

- Γνησιο Unreal Tournament

- Γνησιο The Sims

Παραλαβή από Βόρεια Προάστια και κατά προτίμηση Μαρούσι, απογευματινές ώρες ή Σαββατοκύριακα.

Για καλύτερη συνεννοήση στείλτε πμ, αφού δηλώσετε πρώτα ενδιαφέρον στο παρόν θέμα.

Επεξ/σία από merkon
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...