lefi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Χαρίζεται βίντεο VHS εταιρία: Ουράνια, το βίντεο είχε παρουσιάσει προβλήματα και είχε επισκευαστεί μερικές φορές, αν εξερέσουμε το κουμπί που βγαίνει η κασέτα μάλλον λειτουργεί, όποιος ενδιαφέρεται το δήνω ολόκληρο και ας το χρησιμοποιήσει όπως θέλει (ανταλακτικά, χρήση κ.α.) Παραλαβή από Κορυδαλλό, Ρέντη, Πειραιά κέντρο ή άλλη βολική περιοχή. 1 Νοεμβρίου το πετάω γιατί μου πιάνει χώρο.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 1 Νοεμβρίου το πετάω γιατί μου πιάνει χώρο. recycleeeeeeeee
dis_member80 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Ούτε δέκα λεπτά της ώρας δεν θα μείνει στο πεζοδρόμιο.Θα πέσουν αλβανόγυφτα.Btw,αυτά θάπρεπε να τα επιδοτούν,είναι η μόνη μας ελπίδα ανακύκλωσης.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Ούτε δέκα λεπτά της ώρας δεν θα μείνει στο πεζοδρόμιο.Θα πέσουν αλβανόγυφτα.Btw,αυτά θάπρεπε να τα επιδοτούν,είναι η μόνη μας ελπίδα ανακύκλωσης. an kai ligo off topic ta asxima einai 2.a.den briskeis eukola simeia gia na petaxeis tetoies siskeues.kai b.den iparxoun kadoi anakiklosis pantou akoma kai gia to xarti.sin oti epidi stin ellada mamame kai dernoume ka iimaste 100 xronia piso akoma kai apo tis liges perioxes pou anakiklonoun akoma kai apo tous ligous pou anakiklonoun epidi den exoume tin ipodomi den mporoun na anakiklosoun "tossa pola "kai kapoia pigan skoupidia.pou na anakiklone oli i ellada ti tha ginotan .to 90 tis ekato tha pigene skoupidia epidi den tha prolavenan na ta anakiklosoun.greece rulez:P
regent Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Έχουμε το προνόμια της χρήσης του διαδικτύου και θα έπρεπε να γνωρίζουμε πως μια αναζήτηση θα μπορούσε να δώσει απάντηση στο πως και στο που μπορούν να διατεθούν αυτά τα αντικείμενα: Μερικά λόγια για την ανακύκλωση ΑΗΗΕ - Link Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο αυτό - Link Σημεία Συλλογής ΑΗΗΕ - Link Ίσως θα ήταν καλό αυτά τα links να μπουν μαζεμένα κάπου (ίσως στο αρχικό post) για να μην χρειάζεται χρόνος για να βρεθούν. Με φιλική πάντα διάθεση
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ghankxs regent.kalo ine na xeroume pou iparxoun tetoia kai na min psaxnmoume giati ine krima na petame tetoia pragmata.pragmati me mia anazitisi kati tha briskame alla kalo ine pou iparxoun etoima link.kai ego ixa akousei oti iparxoun alla den ixera pou ine kai oute ixa psaxei.den mou xriastike bebea os tora plin apo mia fora pou petaxa ena ups xoris mpataria stin anakiklosi tin kanoniki
kallair Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Παίδες έχω μια κάρτα netkey των 5 ευρώ που κάνει για pstn,isdn64, adsl512 ή wifi. όποιος προλάβει, την χρησιμοποιεί. σας γράφω τα στοιχεία ακριβώς όπως είναι στην κάρτα. username: 888.5455286 password: 960700 αριθμός επακ της forthnet : 89625 88888
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 kalo ine na min ta dinoume etsi dioti tha ginei to klasiko.kapoios tha to parei kai den tha pei tipota kai tha trexoun tzampa oi alloi.
sotos 1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 4+1 ΣΕ PCI SUNIX 4 ΘΕΣΕΩΝ Δεν το πηρε κανεις τελικα.Αν χρειαζεται σε καποιον
sotos 1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Αν υπάρχει ακόμα η κάρτα θα την ήθελα... υπαρχει εχειs pm
Zannis67 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ τον φίλο Sotos για την άψογη σχεδόν αχρησιμοποίητη κάρτα του!
alfas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 1 Νοεμβρίου το πετάω γιατί μου πιάνει χώρο. kalimera file mou....To prolaba?H anakiklo8ike?
NUKE2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εχω καμοια δεκαρια τευχη του FOCUS και λεω να τα πεταξω.Αν τα θελει κανεις για καμοια συλλογη... Τα τευχη ειναι τα εξης:30,34,40,42,44,47,48,58,74,80,90
Προτεινόμενες αναρτήσεις