mourgolukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν πιστευω να ενδιαφερουν καποιον και τις βλεπω για καδο αλλα χαριζω βοηθητικες ροδες για ποδηλατο που τις ειχα στις κορη μου αλλα εχθες την εμαθα να κανει χωρις αυτες. αν δεν τις θέλει κανενας, κράτησε τες σαν spare για το καρότσι της λαϊκής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Προς αποφυγή παρανοήσεων κάποιων που αρνούνται να διαβάσουν (και παρόλο που ειδαν τιμή δίπλα στο είδος ενω σε καποια άλλα ειδαν χαρίζεται εστειλαν για να τους χαρίσω αυτα με την τιμή). Τα είδη που χαρίζονται όπως περιγράφηκαν στο ανωτέρω λινκ είναι: 8) HDD 2.5" 500 gb samsung 0% υγεια ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ 9) Καφετιέρα εσπρεσσο ariete με ψιλοσπασμένο μπράτσο (δεν ειχε θεμα μεχρι πριν κανενα χρόνο τη δουλευα) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* 10) Θερμάστρα αλογόνου Primo δουλεψε 3-4 φορες μετα παταρι ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* Την Κυριακή παιρνουν ποδι αν δεν εχουν φυγει... Τα είδη προορίζονται μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα. Δεν στέλνω. Παραλαβη απογευματινές ώρες Αθήνα Βόρεια σε σημειο που θα σας υποδειξω (π.χ. ΗΣΑΠ). Πρώτα σαφή εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και έπειτα με ΠΜ εφυγαν όλα...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 αν δεν τις θέλει κανενας, κράτησε τες σαν spare για το καρότσι της λαϊκής Δεν εχω καροτσι ειναι μακρια η λαϊκη που παω και παω αναγκαστικα με το αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 ...βρε βάρβαρε, αυτές μια μέρα θα σου είναι ανεκτίμητα ενθύμια... (...λέω για τότε που με το που θα τις βλέπεις, θα γεμίζεις με την μία την πάνα που θα σου βάζει η κόρη...) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Kαλησπερα για πρωτη φορα κι απο εμενα σε αυτο το θεμα.. Χαριζεται: Oθονη με προβλημα http://www.e-shop.gr/lg-19-lcd-l1900e-bf-black-p-PER.168565 και απο οτι θυμαμαι θελει αυτο το τροφοδοτικο να φτιαχτει http://www.qservice.gr/shopexd.asp?id=15933 Οποιος εχει την ορεξη να ασχοληθει ας στειλει.. πληκτρολογιο γκρι χρωματος labtec που υπολειτουργει i-station logik3 αγνωστης λειτουργειας.. Ιde cd rom και floppy ,αγνωστη λειτουργεια.. Δισκος seagate μη λειτουργικος, ο αλλος αγνωστη λειτουργεια(ειναι SCSI 3,5'') Μπαταρια λαπτοπ απο hp μη λειτουργικη, Αν δεν φυγουν συντομα τα παω ανακυκλωση Τα λαπτοπ που ειναι σε κομματια και μη λειτουργικα satellite l10-117 nx9010 Επισης ψαχνω φορτιστη απο nintendo sns ,αν καποιος εχει κατι υποψην του ας μου στειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Kαλησπερα για πρωτη φορα κι απο εμενα σε αυτο το θεμα.. Χαριζεται: satellite l10-117 nx9010 ενδιαφερομαι για δισκο ide 2.5", μνημες ddr και τροφοδοτικο 90watt αν υπαρχει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 ενδιαφερομαι για δισκο ide 2.5", μνημες ddr και τροφοδοτικο 90watt αν υπαρχει κατι Δισκο έχω, μνήμες να κοιταξω, τροφοδοτικό δεν υπάρχει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Με ενδιαφερει η οθονη. Σου στελνω ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για να είμαι εντάξει, θα στείλω σε ποιον στείλει πρώτος.. Μπαταρία, οθόνη πηγαίνουν στον coolerman. Δίσκος ide και αν υπάρχουν ραμ στον krami. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Κρατημένη η θερμάστρα αλογόνου για τον arva. Παραμένει διαθέσιμη για χάρισμα το 9) Καφετιέρα εσπρεσσο ariete με ψιλοσπασμένο μπράτσο (δεν ειχε θεμα μεχρι πριν κανενα χρόνο τη δουλευα κανονικά) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* θα την κρατήσω τελικά έως Τετάρτη - Πέμπτη. Τα είδη που χαρίζονται προορίζονται μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα. Δεν στέλνω. Παραλαβη απογευματινές ώρες Αθήνα Βόρεια σε σημειο που θα σας υποδειξω (π.χ. ΗΣΑΠ). Πρώτα σαφή εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και έπειτα με ΠΜ Ευχαριστώ πολύ τον φίλο για την καφετιέρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mexarhos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το πολυμηχάνημα δεν έχει δοθεί ακόμη. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται... Χαρίζεται πολυμηχάνημα Epson Office bx305f (http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-GB&data=0ccCGROWIYNqp6oj6npYxaMkxOJxVnKRq05TAbJUDTkU003D). Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά η τροφοδοσία των σελίδων. Τις περισσότερες φορές όταν μαγκώσει το χαρτί εμφανίζει ”Printer Error” (χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις) το οποίο για να εξαφανιστεί δεν αρκεί να αφαιρεθεί το χαρτί. Εγώ καταφέρνω να το επαναφέρω με διάφορα κόλπα (βγάζοντάς το από την πρίζα και πατώντας το Power για μερικά δευτερόλεπτα, βγάζοντας και ξαναβάζοντας τα μελάνια, μετακινώντας με το χέρι την κεφαλή και άλλα τέτοια γιατροσόφια) αλλά το χαρτί μαγκώνει πολύ συχνά και ο χρόνος που χρειάζεται ο εκτυπωτής για να επαναλειτουργήσει είναι πολύς. Αν, βέβαια, κάποιος έχει όρεξη να τον ανοίξει και να τον καθαρίσει μπορεί και να λειτουργήσει κανονικά. Συνάντηση κάπου ανάμεσα σε Πειραιά και Αιγάλεω. Όποιος θέλει γράφει εδώ και μετά στέλνει pm με μοναδική προϋπόθεση να έχει χαρίσει στο παρελθόν κάτι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksenaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Χαρίζεται πολυμηχάνημα Epson Office bx305f (http://esupport.epso...05TAbJUDTkU003D). Συνάντηση κάπου ανάμεσα σε Πειραιά και Αιγάλεω. Όποιος θέλει γράφει εδώ και μετά στέλνει pm με μοναδική προϋπόθεση να έχει χαρίσει στο παρελθόν κάτι εδώ. ενδιαφερομαι εγω και εχω χαρισει στο παρελθον την καρδια μου στον ιδομενεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Kαλησπερα για πρωτη φορα κι απο εμενα σε αυτο το θεμα.. Χαριζεται: Oθονη με προβλημα http://www.e-shop.gr/lg-19-lcd-l1900e-bf-black-p-PER.168565 και απο οτι θυμαμαι θελει αυτο το τροφοδοτικο να φτιαχτει http://www.qservice.gr/shopexd.asp?id=15933 Οποιος εχει την ορεξη να ασχοληθει ας στειλει.. πληκτρολογιο γκρι χρωματος labtec που υπολειτουργει i-station logik3 αγνωστης λειτουργειας.. Ιde cd rom και floppy ,αγνωστη λειτουργεια.. Δισκος seagate μη λειτουργικος, ο αλλος αγνωστη λειτουργεια(ειναι SCSI 3,5'') Μπαταρια λαπτοπ απο hp μη λειτουργικη, Αν δεν φυγουν συντομα τα παω ανακυκλωση Τα λαπτοπ που ειναι σε κομματια και μη λειτουργικα satellite l10-117 nx9010 Επισης ψαχνω φορτιστη απο nintendo sns ,αν καποιος εχει κατι υποψην του ας μου στειλει. ενδιαφερομαι για το 3 αρκεί να κάνει για ipod touch ,iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 ενδιαφερομαι για το 3 αρκεί να κάνει για ipod touch ,iphone P.M. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δίσκος ide και αν υπάρχουν ραμ στον krami. ευχαριστω πολυ τον Κωστα για τον δισκο και τις ραμ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις