Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαρίζεται ο παρακάτω νιπτήρας μπάνιου, με μερικες γρατζουνιές, παραλαβή από λυκοβρυση μόνο, όχι αποστολές, παρακαλώ άμεσα αλλιώς θα φύγει σε κάδο.

Πρώτα απάντηση μετά πμ IMG_20170804_000543.jpg

Υπαρχουν διαστασεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαριζονται:

1. Laptop Compaq Pressario 1700, αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν λειτουργικο την τελευταια φορα που δουλεψε απλα δεν υπαρχει φορτιστης για να το σιγουρεψω. Ισως βολεψει καποιον, με καμια ελαφρια διανομη linux.

2. Τροφοδοτικο Thermaltake Toughpower 700 AP. Τις τελευταιες βδομαδες λειτουργιας του που περασε στο κουτι εβγαζε εναν ηχο (δεν θυμαμαι ακριβως) και το συστημα ετρωγε random shut downs, οποτε πηρα καινουργιο και το εβγαλα αυτο.

Δεν καηκε παντως οσο ηταν πανω. Αν καποιος πιστευει πως μπορει να το φτιαξει χαρα μου να πιασει τοπο γιατι εκτος της παλαιοτητας του πιστευω ειναι καλο τροφοδοτικο.

3. Διαφορα καλωδια, faceplates και παραπλησια που φαινονται στις φωτο παρακατω.

http://s878.photobucket.com/user/8ouvou/library/xarisma

Παραλαβη απο το σπιτι μου στο Περιστερι.

ενδιαφερομαι για το λαπτοπ 

• Like 2

Δεν πρόσεξα ότι ανέφερε ο Sheogorath ότι το είχε δώσει (btw το mourgolukos διαβαζεται πολύ διαφορετικά από το Μουργόλυκο όταν το διαβάζεις "διάγώνια"). Νόμιζα ότι τα έδινε τώρα και ρώταγε αν έχει κανείς κουτί να "πάει μαζί"

Anyway έχω και 2ο αν ενδιαφέρεται κανείς ... έτσι για έχεις να λες

Ευχαριστώ θερμά και τον drlo για το κουτάκι. Από εβδομάδα θα έχουμε έναν πλήρη υπολογιστή να παίζει ένα μουλικο... :Ρ

Ευχαριστώ θερμά και τον drlo για το κουτάκι. Από εβδομάδα θα έχουμε έναν πλήρη υπολογιστή να παίζει ένα μουλικο... :Ρ

βασικα εχω μπερδευτει..σημερα δεν ηταν να συναντηθουμε για να σ δωσω το παλιο μου κουτι?βρηκες απο αλλου?για να ξερω οχι τπτ αλλο..

Ασχετο απο ηλεκτρονικα-ηλεκτρολογικα, χαριζω βιβλια εκμαθησης Ιταλικων πρωτης ταξης σε αριστη κατασταση με CD, οποιος θελει να κανει χαλαρα μια αρχη με την Ιταλικη γλωσσα, μια χαρα ειναι!Απο Θεσσαλονικη μονο....

Ακομη χαριζω ενα βαρελακι για αποθηκευση CD-DVD που ανοιγει με ελατηριο....λειτουργικα ειναι αριστο...κριμα που δεν εχω πλεον πολλα DVD ή CD για να βλεπω/ακουω..ουτε σιντιερα δεν εχω πια..κριμα να σκονιζεται το μαραφετακι... :confused:​ και οπως παντα..μονο απο Θεσσαλονικη!

post-418150-0-94683300-1501933816_thumb.jpg

post-418150-0-01933200-1501933849_thumb.jpg

Ακομη χαριζω ενα βαρελακι για αποθηκευση CD-DVD που ανοιγει με ελατηριο....λειτουργικα ειναι αριστο...κριμα που δεν εχω πλεον πολλαo DVD ή CD για να βλεπω/ακουω..ουτε σιντιερα δεν εχω πια..κριμα να σκονιζεται το μαραφετακι... :confused:​ και οπως παντα..μονο απο Θεσσαλονικη!

με ενδιαφερει το βαρελακι

Χαριζω   μια   δωροεπιταγη   που  πηρα   σημερα   απο   τα   NOTOS   αξιας   15  ευρω   που   ισχυει   εως   23/08/2017  για

"αγορα   αθλητιικων   εκπτωτικων   υποδηματων  ADIDAS  &  REEBOK   αξιας  60  ευρω   και   ανω".

Παραλαβη   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο  το   εφετειο   αθηνας   η  πλατεια   κανιγγος   κατοπιν   τηλεφωνικης   συνεννοησης.

Αξιζει   νομιζω   γιατι   υπαρχουν   εκπτωσεις   εως   50%  σε   καποια   απ  αυτα   τα   ειδη.

Χαριζονται:

1. Laptop Compaq Pressario 1700, αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν λειτουργικο την τελευταια φορα που δουλεψε απλα δεν υπαρχει φορτιστης για να το σιγουρεψω. Ισως βολεψει καποιον, με καμια ελαφρια διανομη linux.

2. Τροφοδοτικο Thermaltake Toughpower 700 AP. Τις τελευταιες βδομαδες λειτουργιας του που περασε στο κουτι εβγαζε εναν ηχο (δεν θυμαμαι ακριβως) και το συστημα ετρωγε random shut downs, οποτε πηρα καινουργιο και το εβγαλα αυτο.

Δεν καηκε παντως οσο ηταν πανω. Αν καποιος πιστευει πως μπορει να το φτιαξει χαρα μου να πιασει τοπο γιατι εκτος της παλαιοτητας του πιστευω ειναι καλο τροφοδοτικο.

3. Διαφορα καλωδια, faceplates και παραπλησια που φαινονται στις φωτο παρακατω.

http://s878.photobucket.com/user/8ouvou/library/xarisma

Παραλαβη απο το σπιτι μου στο Περιστερι.

παρέλαβα σήμερα, ευχαριστώ τον φίλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θήκη nillkin για lg l90 dual (d410) καινούρια.

Χαρίζεται σε μέλος με πάνω από 10(δέκα) θετικές αξιολογήσεις. ΜΟΝΟ.

Επίσης, αν την δω να βγαίνει τσάρκα στις αγγελίες, θα πέσει αρνητική αξιολόγηση, αναφορά και κράξιμο σε φωτισμένο, χριστουγεννιάτικο thread  :-D  :-D  :-D.

Παραλαβή από Ν. Προάστια. Αθήνα

Προσοχή!! Είναι για το dual sim, στο απλό δεν ταιριάζει.

Merry Christmas

Αθήνα

link πρωην αγγελίας

Επικοινωνία μέσω pm. 

Επίσης χαρίζονται:

Δερματινη θήκη για toshiba encore wt8-a-102 Δόθηκε στον Material_Defender_1032

Καλωδια s-video και διάφορα αναλογικά video (ερωτήσεις με pm), scart, τροφοδοσιας, usb tybe a male to tybe b male, δικτύου από 30cm-1m κτλ.

Επεξ/σία από argi_mix
  • Like 1

Χαρίζεται : 

1) mp3 ή mp4 δε καταλαβαίνω τι είναι, δεν ξέρω αν λειτουργεί, ακουστικά δεν έχει

2) Ένα PSP με το κουτί του και εγχειρήδιο + 2 παιχνίδια demo νομίζω, με φορτιστή αυτοκινήτου και ένα ακόμα μπιχλιμπίδι που είναι για media κουμπιά. Νομίζω πως ειναι χαλασμένο αλλά ίσως αν κάποιος ξέρει μπορεί να το φτιάξει.

Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου έξω από το μετρό Χολαργός.

Καλησπέρα, δηλώνω ενδιαφέρον για το. Pep και εγω!

Προς αποφυγή παρανοήσεων κάποιων που αρνούνται να διαβάσουν (και παρόλο που ειδαν τιμή δίπλα στο είδος ενω σε καποια άλλα ειδαν χαρίζεται εστειλαν για να τους χαρίσω αυτα με την τιμή). Τα είδη που χαρίζονται όπως περιγράφηκαν στο ανωτέρω λινκ είναι:

8) HDD 2.5" 500 gb samsung 0% υγεια ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ* ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

9) Καφετιέρα εσπρεσσο ariete με ψιλοσπασμένο μπράτσο (δεν ειχε θεμα μεχρι πριν κανενα χρόνο τη δουλευα) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ*

10) Θερμάστρα αλογόνου Primo δουλεψε 3-4 φορες μετα παταρι ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ*

Την Κυριακή παιρνουν ποδι αν δεν εχουν φυγει...

Τα είδη προορίζονται μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα.

Δεν στέλνω. Παραλαβη απογευματινές ώρες Αθήνα Βόρεια σε σημειο που θα σας υποδειξω (π.χ. ΗΣΑΠ).

Πρώτα σαφή εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και έπειτα με ΠΜ

Για τη Θερμάστρα αλογόνου Primo έχεις PM.

• Like 1

Κρατημένη η θερμάστρα αλογόνου για τον arva.

Παραμένει διαθέσιμη για χάρισμα το

9) Καφετιέρα εσπρεσσο ariete με ψιλοσπασμένο μπράτσο (δεν ειχε θεμα μεχρι πριν κανενα χρόνο τη δουλευα κανονικά) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ*

θα την κρατήσω τελικά έως Τετάρτη - Πέμπτη.

Τα είδη που χαρίζονται προορίζονται μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα.

Δεν στέλνω. Παραλαβη απογευματινές ώρες Αθήνα Βόρεια σε σημειο που θα σας υποδειξω (π.χ. ΗΣΑΠ).

Κρατημένη η θερμάστρα αλογόνου για τον arva.

Παραμένει διαθέσιμη για χάρισμα το

9) Καφετιέρα εσπρεσσο ariete με ψιλοσπασμένο μπράτσο (δεν ειχε θεμα μεχρι πριν κανενα χρόνο τη δουλευα κανονικά) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ*

θα την κρατήσω τελικά έως Τετάρτη - Πέμπτη.

Τα είδη που χαρίζονται προορίζονται μονο για μέλη που έχουν ενεργη παρουσία στο φόρουμ ή εχουν ξαναχαρίσει κάτι στο παρελθόν στο παρόν νήμα.

Μπορείς να την βγάλει; Μια φωτογραφία εάν εάν δεν σου ήταν κόπος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...