Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχετο απο ηλεκτρονικα-ηλεκτρολογικα, χαριζω βιβλια εκμαθησης Ιταλικων πρωτης ταξης σε αριστη κατασταση με CD, οποιος θελει να κανει χαλαρα μια αρχη με την Ιταλικη γλωσσα, μια χαρα ειναι!Απο Θεσσαλονικη μονο....

post-418150-0-34493400-1501661887_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και έγραψα ρητά ότι δε στέλνω, εάν πληρούνται οι υπόλοιποι όροι που έθεσα και υπάρχει η δυνατότητα να στείλεις κούριερ ή κάποιον να την παραλάβει Έλα πμ

ευχαριστω και απο εδω για τον δισκο πιστευω να το εκανα σωστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 Εκτυπωτές
1 Πολυμηχάνημα

Παραλαβή ΜΟΝΟ από έδρα μου, Χαλάνδρι κοντά στο Υγεία, Αποστολές Αποκλείονται λόγο όγκου και χρόνου
ΔΕΝ ξέρω αν δουλεύουν.
Κουτιά, USB καλώδια ΔΕΝ Υπάρχουν.

1) Epson Laser WPL-6200L με ένα δοχείο σε κουτί (άγνωστη κατάσταση)

Δόθηκε - Σε καλή μεριά στον φίλο.

2) HP PSC 1315 All-In-One - InkJet ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ
Δεν διακρίνει ούτε νέα μελανάκια όταν δοκιμάστηκε πέρυσι.

3) HP Deskjet 5150 - Inkjet - ΔΙΧΩΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ (ίσως κάνει του HP PSC 1315 All-In-One) (άγνωστη κατάσταση του)

Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά ΠΜ για περεταίρω
Θανάσης
Σήμερα  Δευτέρα πήγαν για ανακύκλωση

Επεξ/σία από HamerZ

2) Ένα PSP με το κουτί του και εγχειρήδιο + 2 παιχνίδια demo νομίζω, με φορτιστή αυτοκινήτου και ένα ακόμα μπιχλιμπίδι που είναι για media κουμπιά. Νομίζω πως ειναι χαλασμένο αλλά ίσως αν κάποιος ξέρει μπορεί να το φτιάξει.

Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου έξω από το μετρό Χολαργός.

Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για το PSP :)

2 Εκτυπωτές

1 Πολυμηχάνημα

Παραλαβή ΜΟΝΟ από έδρα μου, Χαλάνδρι κοντά στο Υγεία, Αποστολές Αποκλείονται λόγο όγκου και χρόνου

ΔΕΝ ξέρω αν δουλεύουν.

Κουτιά, USB καλώδια ΔΕΝ Υπάρχουν.

1) Epson Laser WPL-6200L με ένα δοχείο σε κουτί (άγνωστη κατάσταση)

2) HP PSC 1315 All-In-One - InkJet ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

Δεν διακρίνει ούτε νέα μελανάκια όταν δοκιμάστηκε πέρυσι.

3) HP Deskjet 5150 - Inkjet - ΔΙΧΩΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ (ίσως κάνει του HP PSC 1315 All-In-One) (άγνωστη κατάσταση του)

Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά ΠΜ για περεταίρω

Θανάσης

Από Δευτέρα παν για ανακύκλωση

Καλησπέρα στέλνω πμ για τον laser

Χαριζονται:

1. Laptop Compaq Pressario 1700, αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν λειτουργικο την τελευταια φορα που δουλεψε απλα δεν υπαρχει φορτιστης για να το σιγουρεψω. Ισως βολεψει καποιον, με καμια ελαφρια διανομη linux.

2. Τροφοδοτικο Thermaltake Toughpower 700 AP. Τις τελευταιες βδομαδες λειτουργιας του που περασε στο κουτι εβγαζε εναν ηχο (δεν θυμαμαι ακριβως) και το συστημα ετρωγε random shut downs, οποτε πηρα καινουργιο και το εβγαλα αυτο.

Δεν καηκε παντως οσο ηταν πανω. Αν καποιος πιστευει πως μπορει να το φτιαξει χαρα μου να πιασει τοπο γιατι εκτος της παλαιοτητας του πιστευω ειναι καλο τροφοδοτικο.

3. Διαφορα καλωδια, faceplates και παραπλησια που φαινονται στις φωτο παρακατω.

http://s878.photobucket.com/user/8ouvou/library/xarisma

Παραλαβη απο το σπιτι μου στο Περιστερι.

Χαριζονται:

1. Laptop Compaq Pressario 1700, αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν λειτουργικο την τελευταια φορα που δουλεψε απλα δεν υπαρχει φορτιστης για να το σιγουρεψω. Ισως βολεψει καποιον, με καμια ελαφρια διανομη linux.

2. Τροφοδοτικο Thermaltake Toughpower 700 AP. Τις τελευταιες βδομαδες λειτουργιας του που περασε στο κουτι εβγαζε εναν ηχο (δεν θυμαμαι ακριβως) και το συστημα ετρωγε random shut downs, οποτε πηρα καινουργιο και το εβγαλα αυτο.

Δεν καηκε παντως οσο ηταν πανω. Αν καποιος πιστευει πως μπορει να το φτιαξει χαρα μου να πιασει τοπο γιατι εκτος της παλαιοτητας του πιστευω ειναι καλο τροφοδοτικο.

Δηλώνω ενδιαφέρον για το 1ο και 3ο, εάν δεν υπάρχει πρόβλημα

Χαριζονται:

Ενδιαφέρομαι για το touchpower,έστειλα π.μ

Χαριζονται:

Τζιμακο θελω τα καλωδιακια στην φωτο ειδικα την κεραια και το καρφι σε καρφι

1111111, coolerman και Λευτερη ευχαριστως.

Προτεινω για να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι ο 1111111 να παρει το laptop και οτι δεν χρειαστει ο Λευτερης απο τα ψιψιψινια, αν δεν υπαρχει προβλημα, τι λες 11111111;

ΥΓ: Ζητω συγγνωμη για τον αριθμο των ασσων δεν τους μετραω.

• Like 2

1111111, coolerman και Λευτερη ευχαριστως.

Προτεινω για να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι ο 1111111 να παρει το laptop και οτι δεν χρειαστει ο Λευτερης απο τα ψιψιψινια, αν δεν υπαρχει προβλημα, τι λες 11111111;

ΥΓ: Ζητω συγγνωμη για τον αριθμο των ασσων δεν τους μετραω.

Ουδέν πρόβλημα....

Χαρίζεται ο παρακάτω νιπτήρας μπάνιου, με μερικες γρατζουνιές, παραλαβή από λυκοβρυση μόνο, όχι αποστολές, παρακαλώ άμεσα αλλιώς θα φύγει σε κάδο.

Πρώτα απάντηση μετά πμ post-340247-0-06892900-1501843826_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...